Şimdi Ara

Amazondan aldığım SSD yanlış geldi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar amazondan SSD aldım. Crucial P1 500GB modelini almıştım. Lakin bugün gelen kargonun içinden intel SSD6 çıktı. Sizce bu durumda ne öneriyorsunuz geri iade edeyim mi yoksa Intel kalsın kullanayım mi. Sizce hangisi benim yararıma olur?

• İkisi de aynı kapasite ise kullan gitsin nolcak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jac0B0 kullanıcısına yanıt
    Mesela örnek vereyim siz Samsung 970evo 1tb SSD aldınız ama yerine Intel 1tb SSD gelirse kullanirmisiniz? Benimde öğrenmek istediğim tam olarak bu Intel aldığım üründen iyimi yoksa kötümü? Intel SSD leri hiç araştırmadım o yüzden bilmiyorum.
  • İkisi de QLC yonga kullanan, giriş seviyesi modellerdir. Teknik özellikleri ve günlük kullanımdaki performansları aşağı yukarı aynıdır. İade etmenize gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

İkisi de QLC yonga kullanan, giriş seviyesi modellerdir. Teknik özellikleri ve günlük kullanımdaki performansları aşağı yukarı aynıdır. İade etmenize gerek yok.
    Peki garanti olayı nasıl olur sizce çünkü faturada P1 görünüyor ama gelen SSD6 büyük ihtimal bu sorun yaratır.
  • Değişim isteyin belki bu seferde samsung gelir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aynı adamdan ürün aldım yorumları görünce hemen iptal etmiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • garanti durumunda problem çıkar 2 markanın distribütörü, servisleri farklı teknik servislik bir durumda fatura ibrazı isteyeceklerdir faturada ki ürün ile aynı olmayınca aldığınız yere yönlendirirler riske girmeyin bence durumu iletip iade edin asıl aldığınız ürünü isteyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.