Şimdi Ara

AmazonTR'de Adata 20.000 mAh powerbank 120 TL - incelemeler konuda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
4.130
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi 20.000 ile kıyaslandığında pil gücünün daha yüksek olduğunu gösteren sayfalar buldum.

Xiaomi için pil kapasitesi 11800-12800 mAh iken
    budgetlightforum.com
    Xiaomi 20,000mAh Powerbank review & capacity test | BudgetLightForum.com
    http://budgetlightforum.com/node/44933

Adata için n11 de yorumlarda birisi 13700 mAh demiş;
    urun.n11.com
    Adata 20000 Mah Siyah Taşınabilir Şarj Cihazı Powerbank - n11.com
    https://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/adata-20000-mah-siyah-tasinabilir-sarj-cihazi-powerbank-P248033740

Fransız bir inceleme sitesi de verilen değerlerden daha yüksek diyor;

Eksisi 450 gr olması, Xiaomi 338 gr olarak belirtilmiş. Ha bir de kasası biraz zayıf kalmış.

Ben yine de fiyatından dolayı 1 tane aldım, siz ne dersiniz?

• kapasitenin formülü var sanrım zaten. 15*** çıkması çok gibi geldi bana, fransızca incelemedeki eleman 3.7 den 4.7 ye çevirip 15745 bulmuş ama 5 e çevirmek lazım sanırım.

ek olarak xiaomi nin alt kısmında zaten 3.7v de 20000 5.1v de 13000 diye bilgi var.

5-6 ay önce xiaomi 20000 2c yi hb den 85 tl ye maletmiştim sanırım, üstüne yine xiaomi led koydum gece lambası yaptım masada açıp duryorum :) yandaki düğme de orjinal xiaomi led'e aç kapa düğmesi oluyor, hatta diğer usb ye de yine xiaomi mini fan taktım, yazı püfür püfür geçirdim :D aldığıma pişman olmuştum ne yapıcam buınu diye de, dolar artınca iyi etmişsin diyorum şimdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

kapasitenin formülü var sanrım zaten. 15*** çıkması çok gibi geldi bana, fransızca incelemedeki eleman 3.7 den 4.7 ye çevirip 15745 bulmuş ama 5 e çevirmek lazım sanırım.

ek olarak xiaomi nin alt kısmında zaten 3.7v de 20000 5.1v de 13000 diye bilgi var.

5-6 ay önce xiaomi 20000 2c yi hb den 85 tl ye maletmiştim sanırım, üstüne yine xiaomi led koydum gece lambası yaptım masada açıp duryorum :) yandaki düğme de orjinal xiaomi led'e aç kapa düğmesi oluyor, hatta diğer usb ye de yine xiaomi mini fan taktım, yazı püfür püfür geçirdim :D aldığıma pişman olmuştum ne yapıcam buınu diye de, dolar artınca iyi etmişsin diyorum şimdi :)
    ağırlıktan tırstım açıkçası, siparişi iptal mi etsem? 40 TL fiyat farkı için değer mi bu yükü taşımaya.

Zaten şu an elimde Xiaomi 10000 var 2 tane, birisi tombul ilk çıkan modellerden diğeri de 3. nesil. aç gözlülük yaptım sanırım..

• pazarcılar kaçırmasın.
    yarım kiloda 50 gr kar ederler domateste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleeptalkercat

ağırlıktan tırstım açıkçası, siparişi iptal mi etsem? 40 TL fiyat farkı için değer mi bu yükü taşımaya.

Zaten şu an elimde Xiaomi 10000 var 2 tane, birisi tombul ilk çıkan modellerden diğeri de 3. nesil. aç gözlülük yaptım sanırım..

Alıntıları Göster
    bende 1 tane 1. nesin tombul, 1 tane 2. nesil ince 1 tane 20000 olan 4 tane rock markalı, 3*4 tane de 2000mah lık dandik olanlardan var. zamanında evi powerbank doldurduk

• Bu listede yer alan markalara güvenebilirsiniz bu model değil ama A-DATA'da yer alıyor

Quick charge device list:https://www.qualcomm.com/media/documents/files/quick-charge-device-list.pdf

Bunun haricinde 455 yorum var alanlar memnun gibi duruyor

86 TL PİRAX Powerbank 20000 Mah Taşınabilir Şarj Cihazı Harici Batarya
    urun.n11.com
    Powerbank - Taşınabilir Şarj Aleti Modelleri & Fiyatları - n11.com
    https://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/pirax-powerbank-20000-mah-tasinabilir-sarj-cihazi-harici-batarya-P79024690

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 14 Ekim 2018; 18:10:55 >

• quote:

bende 1 tane 1. nesin tombul, 1 tane 2. nesil ince 1 tane 20000 olan 4 tane rock markalı, 3*4 tane de 2000mah lık dandik olanlardan var. zamanında evi powerbank doldurduk

Alıntıları Göster
    aranılan stokçu bulundu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

pazarcılar kaçırmasın.
    yarım kiloda 50 gr kar ederler domateste.

• quote:

Alıntıları Göster
    30binlik aukey aldın mı?

şarj hızı düşük, onun dışında memnunum

• Yaklaşık iki hafta önce Remax Linon Pro 20000 mah modelini aldım gittigidiyordan yaklaşık 90 liraya falan geldi kupondu,TEB iadesi derken memnunum,kasası kaliteli,çok ağır değil.

Bildiğim kadarıyla Remaxta kaliteli firmalardan bu powerbank konusunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Bu listede yer alan markalara güvenebilirsiniz bu model değil ama A-DATA'da yer alıyor

Quick charge device list:https://www.qualcomm.com/media/documents/files/quick-charge-device-list.pdf

Bunun haricinde 455 yorum var alanlar memnun gibi duruyor

86 TL PİRAX Powerbank 20000 Mah Taşınabilir Şarj Cihazı Harici Batarya
    https://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/pirax-powerbank-20000-mah-tasinabilir-sarj-cihazi-harici-batarya-P79024690
    yorumları okuyunca başka bir ürünü editleyip yerine bunu koymuş olduğu belli oluyor çünkü çok alakasız ürün yorumları var.

• bu adatanin icinde hangi marka pil var belli mi?

xiaomi ile kiyaslanmis ama ne oldugu belli degil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sleeptalkercat kullanıcısına yanıt
    Tam olarak hangi yorumdan editlendiğini düşündünüz? Ben de baktım da göremedim böyle bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Tam olarak hangi yorumdan editlendiğini düşündünüz? Ben de baktım da göremedim böyle bir şey.
    3. sayfada böyle bir yorum var

"OMAX 10400
    ALMIŞ OLDUĞUM GOMAX 10400 CİHAZIM POROPLEMLİ CIKTI TATICIYLAN İLETİŞİME GEÇTİM VE YENİSİNİ GÖNDERDİLER PAROPLEM CÖZULDÜİLGİ ALAKA İÇİN TEŞEKKÜR"

5. sayfada böyle bir yorum

"Hızlı şarj kablosu alın
    Ürün baya bi iyi yanında gelen kabloyu kullanmayın ben hızlı şarj kablosu ile kullandım normal şarj eder gibi etti telefonum g3 1 defa tam dolldurdum birde %20 kadar iphone 5s doldrudum 1 diş ışık söndü diyebilirim" g3 telefonu 1 defa doldurmuş 20.000 mah ile :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 15 Ekim 2018; 1:25:49 >
  • sleeptalkercat kullanıcısına yanıt
    g3 ü 1 defa ful ve 20 de iphone doldurmuş ve 1 ışık sönmüş sadece yazıyor, yani %75 i hala dolu demek istemiş :)
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    20 binlik olana bile şüpheyle yaklaştım 30 binlik fazla gelir :) dağda bayırda kamp vs yapıyor olsam alırdım sanırım
  • quote:

20 binlik olana bile şüpheyle yaklaştım 30 binlik fazla gelir :) dağda bayırda kamp vs yapıyor olsam alırdım sanırım
    hocam marka iyi olunca sıkıntısız alınabiliyor , askerde kullandım bunu, yazıcı olduğumuz için odada şarj ediyorduk, tüm hafta onu kullanıyordum

• napalım alalım mı iyimidir bu :) hepsiburadada 129 tl
  • 20 binlik patlarsa havaya ucarsınız cesedinizi tanıyamazlar

Pb alırken en hızlı dolum ve boyutuna bakın akım koruma voltaj koruma vs olmalı mutlaka çok çöp var piyasada orijinal elle tutulur 3 4 firma var bu işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty578 -- 16 Ekim 2018; 5:31:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.