amcamın oğlu biraz tutucu bir babadır.. kızını tutup tutup dövüyor.. galiba sevgilisiyle mesajlarını yakalamış habire dövüyor yardım!
Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.
birde seni dövselerde aklın başına gelse
ya dövmek kelimesi forumda cirit atıyor bence dövmeyin vurun sıkın kafasına sizde kurtulun bizde BU FORUMDA
Yuh yuh yuh Aynı olay ile ilgili farklı ağızlardan 7-8 konu açıldı.Sizde kaçıncı kişisiniz bilmiyorum.Anlamıyorum ki.Tanıdıklarınızın hepsi aynı forumdamı takılıyor.Dün dayak yiyen kızın babası konu açtı,2 gün önce dayak yiyen kızın sevgilisi konu açtı,dün dayak yiyen kızın dayak yemesine sebep olan telefoncu konu açtı,galiba bugün dayak yiyen kızın dayak yemesine sebep olan telefoncunun patronu konu açtı.Ve dayak yiyen kız konu açtı.Ne oluyor lan! Ama yinede güzel oluyor
Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: go girl baby
Yuh yuh yuh Aynı olay ile ilgili farklı ağızlardan 7-8 konu açıldı.Sizde kaçıncı kişisiniz bilmiyorum.Anlamıyorum ki.Tanıdıklarınızın hepsi aynı forumdamı takılıyor.Dün dayak yiyen kızın babası konu açtı,2 gün önce dayak yiyen kızın sevgilisi konu açtı,dün dayak yiyen kızın dayak yemesine sebep olan telefoncu konu açtı,galiba bugün dayak yiyen kızın dayak yemesine sebep olan telefoncunun patronu konu açtı.Ve dayak yiyen kız konu açtı.Ne oluyor lan! Ama yinede güzel oluyor
tabi dayak yiyen benim yeğenim, sizin için hava hoş
tabi dayak yiyen benim yeğenim, sizin için hava hoş
başlatma lan yeğeninden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme