Şimdi Ara

AMD 8150 YANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar boşta 31, yükte 59 derece !!! Keşke paraya kıyıp i7 alsaydım odamdaki kaloriferi kapattım işlemciyle ısınıyorum oyun oynarken!! 380 liram boşa gitti, değerler sizinde gördüğünüz gibi çok fazla!!

Sakın ha bu yazıyı okuyup bu işlemciyi almayın aklınızda bulunsun...

Diğer bileşenler

Crosshair V Formula, Thermaltake Contac 30 gerzek işlemci soğutucu, gskill 8 gb ddr3 1600 mhz ram, ati 7850 falan filan..

Kasa: Cooler Master elite 430 onunde ve egzozda 12 cm fan var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• baya guldum..

ı7 mı alsaydın..demekkı ı7 ıslemcının sıcaklıklarını gorsen odadan kacardın..

sıcaklıklar gayet normal sakın..

• Normal diyorsun 1 saat bf3 3D oynadıktan sonra kendini kapıyor makina -.-

• Sıcaklık normal bir kaç fan daha tak hava akışı iyi olursa sıcaklık düşer

• quote:

Orijinalden alıntı: Thathurts

Normal diyorsun 1 saat bf3 3D oynadıktan sonra kendini kapıyor makina -.-

sıcaklıklarda sorun yok..eger makına kendını kapıyorsa ılk olarak psu ıle ılgılı sorun olabılır..ıkıncı olarak anakartın ıslemcıye verdıgı volt az olabılır..amd ıslemcıler ıcın 80 derece ve uzerı tehlıkedır..bf3 ıle ılgılı ekran donması ve makınanın dırek kapanması ıle ılgılı sorunlar mevcut..google dan bak ıstersen...
  • işlemciye 380 verip kasaya 50 lira verince olabilir böyle şeyler.
  • Takma kafaya git 700 tlye i7 al ver kasaya 100 tl ver uçar(!) pc.Sonra parçaları alırsın eline.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 SOĞUTUCU ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    Amd Ryzen 7 5800x İşlemci
    2 yıl önce açıldı
    AMD FX 8350 İŞLEMCİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrd

işlemciye 380 verip kasaya 50 lira verince olabilir böyle şeyler.

+10000000

ayrıca kapanması sıcaklıktan değil senin yanlış overlock yapmandandır. voltaj verip prime 95 testi yapman lazım. ben mesela 4.3 ghz de kullanıyorum amd 6100 ü ve de coolermaster hyper 212 evo soğutucu ile benzer sıcaklık değerleri alıyorum ve de kapanma olmuyor hiç. stabil yani. sende stabil değil anladığım kadarı ile iyi ayar çekememişsin.
  • quote:

Hocam kusura bakmayında iyi attınız fiyatı vatanda bile 195 lira buyrun link

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-rc-430-kwp500-elite-rc-430-500w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=52020

Bu arada PSUdan şüphelenmiyorum çünkü OCZ Fatality 750 watt 80+ bandrollü

• quote:

quote:

Hocam kusura bakmayında iyi attınız fiyatı vatanda bile 195 lira buyrun link

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-rc-430-kwp500-elite-rc-430-500w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=52020

Bu arada PSUdan şüphelenmiyorum çünkü OCZ Fatality 750 watt 80+ bandrollü

psu parasını vatanın kar ını kdv yi falan çıkar kasa çok para etmiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: üyal

Takma kafaya git 700 tlye i7 al ver kasaya 100 tl ver uçar(!) pc.Sonra parçaları alırsın eline.

Bence üslubunuza dikkat edin yoksa veririm işlemcimi elinize !!!

Sonra parçaları alırsın eline geri takarsın demek istemiştim
  • Fazla voltajmı verdin işlemciye ne yaptın, ki 59 derecede fazla bir sıcaklık değil i7'lerin sıcaklık değerlerinden haberin yok sanırım Fx 8150'ye ısınıyor diyenide gördüm ya ne diyim
  • quote:

quote:

quote:

Takma kafaya git 700 tlye i7 al ver kasaya 100 tl ver uçar(!) pc.Sonra parçaları alırsın eline.

Tamam pardon hocam pcye sinirlendim sizi yanlış anladım afedersiniz ama banada hak verin şuan cebimde 5 tl kalmadı 2500 lira sisteme verdim kuzla bile buluşamıyorum evde pcye kapandım oda saatte bir kapanıyor deli oldum :/

• quote:

Arkadaşa kesinlikle katılıyorum. Ben fx8120 kullanıcısıyım 4.0 gbz kadar denemek amaçlı o.c yaptım 71 dereceyi geçmedi gayet normal. Şuan 3.1 de kullanıyorum çok da memnunum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam pardon hocam pcye sinirlendim sizi yanlış anladım afedersiniz ama banada hak verin şuan cebimde 5 tl kalmadı 2500 lira sisteme verdim kuzla bile buluşamıyorum evde pcye kapandım oda saatte bir kapanıyor deli oldum :/

overclock yaptın mı? ne yaptın baştan anlat herşeyi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Önemli değil tabii ki valla bende bilgisayar toplayacağım Allahın izniyle ama çoğu kişiden 8120 hakkında iyi yorumlar aldım 2500 tllik bi pcnin oyunları ultada 0 kasmayla oynatması lazım.Ekran kartın ne marka ?

• konu fake değilse şakamı bu
  • işlemcide overclock varmı? stok hızlarlada ve soğutucuyla sıcaklık fazla geldi bana. abartılacak bişey yok ama normalden sıcaksa nedenini bulmak gerekir.
  • Anakart asussa biostan hardware monitöre gir cpu upper limiti yükselt tabi düşükse 80 C filan
  • Arkadaşlar sistem bileşenleri yukarıdaki mesajımda mevcut, ekran kartım Ati Sapphire 7850 1 gb 256 bit. Sorunun kaynağını 3 günlük araştırmalarımdan sonra buldum bizim bilgisayarcı bayaa bi overclock yapmış makinaya. Şimdi işlemciyi 4.1 ghz'e, ramleri 1866ya getirdim sorun halloldu hepinize teşekkür ederim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.