Şimdi Ara

AMD ekran kartlarında uefi bios

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ekran kartı konusunda bilgisiz bir arkadaşınızım normalde NVİDİA ekran kartları takipçisiyim ama fiyat bakımından cok yuksek olduğundan gücüm yetmiyor almak için bende AMD ekran kartlarına bakmaya karar verdim.fakat AMD konusunda pek bilgiye sahip değilim uefi bios olması benim için önemli bir etken çünki bilgisayarın acılıs hızı buna bağlı olduğunu duymuştum sistemim imzamda bulunuyor bana AMD ekran kartları ile NVİDİA arasındaki farkları +(-) bana yazarsanız sevinirim.Şimdiden Teşekkür ederim (R 290 Serisi ve GTX 900 Serilerine bakıyorum)

• Uefi bios işletim sistemiyle alakalı değilmiydi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bios sistemi ile ilgili. benim anakartım ekran kartınız eufi bios desteklemiyor diye acılısta bayağ yavas acılıyor.
  • benim powercolor kartimda var uefi bios.en azindan vardi 7970 iken sonra uzerine 280x biosu atinca kaybolmus olabilir cunku bios degisikligi gibi seylere gelmiyor bu yuzden biosa mod da yapamamistim.bir sitede biosa uefi eklemek gibi bir sey gordum ama denedim olmadi.uefi destekli olmasi amd nvidia olmasina gore degismiyor olmasi lazim marka uefi bios koyduysa vardir koymadiysa amd de olsa olmayabilir bu yuzden alacagin kartin sitesinden ozelliklerine bakman lazim.
  • Asus Kartlara bakıyorum gtx serisinde uefi support yazıyor r serisinde bu ibare yok dediğiniz doğru ise baska markalara bakmam lazım.Bende strix serisi hastasıydım kötü oldu sessizlik konusunda 10 numara ekran kartları var asusun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAZUYA MISHIMA -- 20 Mart 2015; 9:55:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.