Şimdi Ara

Amd fx6300 Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    işlemci olarak Amd FX6300,Anakart olarak da MSI 970A-G46 kullanıyorum.
    Oyun oynadıgımda -ki bu oyun LeagueOfLegends- bilgisayarımdan abartı sayılabilecek bir ses çıkıyor. Ekran kartı olarak AMD Radeon HD6800 Series kullanıyorum. LeagueOfLegends da fps 60a sabit olarak kalıyor. ne artıyor ne azalıyor. bu arada ram olarak 4gb Corsair Vengaence Series kullanıyorum. sorun neyden kaynaklı olabilir ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. ekran kartı değişimi icin de tavsiyelerinizi alabilirim.
    Teşekkürler

• İşlemcinin içinde gelen fanı mı kullanıyorsun?
  • evet,ekstra herhangi bi fan yok. sadece kasanın on tarafında bir tane fan var. işlemci fanı yok kısacası
  • quote:

Orijinalden alıntı: eolo344

evet,ekstra herhangi bi fan yok. sadece kasanın on tarafında bir tane fan var. işlemci fanı yok kısacası

O işlemcinin stok fanı sesli calisiyor arkadasimda da vardı değiştirdi soğutucuyu sorun kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squirrel-

quote:

evet,ekstra herhangi bi fan yok. sadece kasanın on tarafında bir tane fan var. işlemci fanı yok kısacası

O işlemcinin stok fanı sesli calisiyor arkadasimda da vardı değiştirdi soğutucuyu sorun kalmadı.

Anlamadim,islemciyi mi degistirdi yoksa islemci fanini mi degistirdi? Tesekkurler

• İşlemci fanını değiştireceksin yada biostan veya programdan ayarlayıp fanı sessize alacaksın ama bu daha çok ısınması neden olur. Ayrıca vsync kapatırsan 60 fpsde kalmaz oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

İşlemci fanını değiştireceksin yada biostan veya programdan ayarlayıp fanı sessize alacaksın ama bu daha çok ısınması neden olur. Ayrıca vsync kapatırsan 60 fpsde kalmaz oyun.

Oncelikle cok tesekkur ederim ilgin icin. Peki islemcime uygun fani nasil ve neye gore secmeliyim? Bir tane referans olarak model gosterebilir misin rica etsem ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

İşlemci fanını değiştireceksin yada biostan veya programdan ayarlayıp fanı sessize alacaksın ama bu daha çok ısınması neden olur. Ayrıca vsync kapatırsan 60 fpsde kalmaz oyun.

Oncelikle cok tesekkur ederim ilgin icin. Peki islemcime uygun fani nasil ve neye gore secmeliyim? Bir tane referans olarak model gosterebilir misin rica etsem ?

am3+ uyumlu olması lazım. Teknik özelliklerinde yazar. Piyasadaki çoğu soğutucu destekler işlemciyi. En az 12 cm pwm fanlı kule tipi bir soğutucu işini görür ama hangi fiyata hangisi iyidir ben de pek bilmiyorum.
  • Amd alırsan sese de katlanicaksin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.