Bildirim
amd gaming evolved programı ile ilgili sorun
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ekran kartın nedir? -
hic bi seye yaramıyor o program hatta daha da bozabiliyor. benim fifa 14'ü bozdu. oynanmıyor anasını satiyim. -
r9 280
ayrıca biliyosan driver güncellemeyide anlatırsan sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremyksl -- 16 Ağustos 2014; 19:41:46 > -
surucuyu bu adresten indireceksin secenekleri secip, eski surucuyu program ekle kaldirdan kaldiracaksin yeni indirdigini kuracaksin driver boyle guncellenir programla filan olmaz bana gore.
http://support.amd.com/en-us/download
calismiyorsa ugrasma o programla baya bir sey yapilabiliyor aslinda ama ben kurdum kullanmadim sildim olmasa da olur yani. -
-
amd yaziliminin hepsini hizli temizle gibi bir secenek olmasi lazim o resme gelmeden once.senin sectiginde ben seceyim gibi bir sey secmissin.bu sekilde yapacam diyorsan hepsini sec resimdeki. -
peki sonra bu verdiğin linkten hepsi güncellenicek mi
linkteki sayfada graphic drivers diyo da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremyksl -- 16 Ağustos 2014; 22:19:15 > -
diyelim linkten desktop graphics hd series vs diye sectin display results'a bastin sana 14.4 suite diye bir link bir de 14.7 beta linki verdi birini indirdin.onun icinde resimdeki seylerin hepsi olur yani dedigin gibi hepsi guncellenir. -
Hiç bir işe yaramıyor boşuna uğraşma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X