Bildirim
amd hediyeleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yenı serılerde bf4 lu olanı varda fıyat acıklanmadı henuzhttp://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9392
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 31 Ekim 2013; 12:28:39 > -
7900 serisi kartlarda hediye yok benim bildigim.amd'nin oyun kampanyasi never settle never turkey seklinde oldugu icin hediye alamiyoruz. -
7900 serisinde 3 oyun hediyesi vardı. ben saints row 4, far cry blooddragon ve çıkınca bf4 almayı düşünüyordum ama hayal oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem işlemcim hem ekran kartım amd. Bana da bir "supreme commander" ya da "eve online" fırlatabilirdi amd. Ayıp. Amd marka ram satılsaydı onu da alacaktım ama olmadı vengeance alabildim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 1 Kasım 2013; 21:50:26 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X