Şimdi Ara

amd işlemci önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gtx 960 ile sistem toplayacağım ve buna uygun amd işlemci arıyorum 500 tlye kadar bütçem var

• quote:

Orijinalden alıntı: microatx

gtx 960 ile sistem toplayacağım ve buna uygun amd işlemci arıyorum 500 tlye kadar bütçem var

http://www.vatanbilgisayar.com/amd-fx-x8-8300-soket-am3-33ghz-16mb-onbellek-95w-32nm-islemci.html
  • microatx kullanıcısına yanıt
    İntel Core İ3 4170.Bütceye 100 tl daha koyup i5 4460 alırsanız üzülmezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sigmund_Freud -- 24 Ağustos 2015; 15:18:04 >
  • quote:

gtx 960 ile sistem toplayacağım ve buna uygun amd işlemci arıyorum 500 tlye kadar bütçem var

oyun oynıcaksanız benim dedim işlemciyi alın I5 i oyunda havada oynatır altında iyi soğutuculu bi kasa varsa sıkıntısız oyun oynarsınız
  • Vay be demek havada oynatır. Fx serisi eskidi artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sigmund_Freud -- 24 Ağustos 2015; 15:27:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YsN1422

Vay be demek havada oynatır. Fx serisi eskidi artık.

araştırabilirsiniz ayrıca i3 ü 10 kat havada oynatır
  • Oyun için ise intel daha iyi olur. Ayrıca sadece işlemci tavsiyesi demişsiniz, anakart var mı elinizde? Eğer varsa söyleyin ona uyumlu bir işlemci tavsiye etsinler. Yoksa anakart için ne kadarlık bir bütçeniz var?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD İşlemcili Sistem Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    AMD FX 8150 SOĞUTUCU ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaşlar intel serisi önermiş siz amd öneri yazmışsınız bence fx serisinden benim yolladığımı alın pişman olmassınız ama yinede siz bilirsiniz
  • bu işlemci nasıldır ve buna uygun 300 tl lik bir anakart var mıdır daha önce hep intel kullandığım için amd cephesi hakkında bilgim yok cevaplarınız için şimdiden tşk fx serisine de bir bakayımhttp://www.vatanbilgisayar.com/amd-a10-7870k-soket-fm2-39ghz-4mb-onbellek-95w-28nm-islemci--r7-gpu.html#genel-bakis
  • abi link gelmedi afedersiniz
  • i3 alma tavsiye edenlere bile bakma, i5 işlemcilere bakmanı öneririm. İlla Amd olsun istiyorsan Fx 8xxx serisine bak bu modelden aşağısını almamaya çalış.
  • AMD FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Önbellek 125W 32nm İşlemci
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.