Şimdi Ara

AMD işlemciye anakart sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben malumunuz yeni bir sistem dizmekteyim ilk olarak şuandaki sistemi size detaylı olarak yazayım..

Şuanki sistemim..

Anakart : Gigabyte GA G31M-ES2L v2
    ekran kartı : amd readon hd6850 1 gb 256 bit çift fan (Değiştirmeyi düşünmüyorum )
    İşlemci : Dual Core İntel pentium E5300 1200 Mhz (Overlocksuz)
    RAM : 2x2 DDR2 800 sdram

şimdi benim düzenlemek istedihim sistem

İşlemci olarak : AMD FX X8 8350 SOKET AM3+ 4GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI

Yada : AMD FX X6 6300 SOKET AM3+ 3,5GHZ 14MB CACHE 32NM İŞLEMCI

işlemci olarak kafamda bu var şimdi benim takıldıhım konu
    öğrendiğime göre intel anakarta amd işlemci soketlerden dolayı takamazmışız buna göre yukarda istedihim işlemciyi takmak için nasıl bi anakarta ihtiyacım var Ekran kartı ve ram hariç hepsini değiştirmeyi düşünüyorum eyer ramıde ddr3 al diyorsanız tam marka ve ucuz bi fiyat söylerseniz yapabilirim öğrenciyim öğrenci evinde kalıyorum kira su doğalgaz derken kendime ayıra bildihim bütce bu kadar tavsiye istedihim konu ANAKART eyer ucuza ram söylerseniz 4 gb üstü forumda satan yada ucuz olarak söyliyebilecehiniz marka isim şimdiden çok teşşekkür ederim.. Cevaplarınızı bekliyorum..

EDİT: Bu sistemle BF3 ultra full çözünülürkte kasmadan oynamaktayım crysis3 ve crysis2 de dahil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babayaro123 -- 2 Ağustos 2013; 6:56:56 >

• Sistem tavsiyeleri bölümüne konu açıp bütçeni belirtirsen yardımcı olurlar.

AMD FX X6 6300 alacaksan anakart olarak yanına ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ alabilirsin.
  • hocam sistem toplamıyorum sistmei zaten topladım hdd cdrom kasa olayını filan benim tek kalan tarafım suanda elimde dua core var ve dar boğaz yapıyor ekrankartı ile o yüzden actım buraya bir nevi teknik yardım gibi düşüne bilirsin eyer hatalıysamda yetkili biri umarım taşır bunun için özür diliyorum..Hocam bide x8 işlemciye anakart söylersen 2 sinin toplam fiyatında kafama göre bütce cıkartıcam ayrıca ramler konusunda da karasızım şuanki sistemimden tek şikayetim işlemcim ısınma problemi oyunlarda ultra ayarlarda cok rahatım yoksa
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.