Şimdi Ara

AMD'nin 8 çekirdekli FX-8150 işlemcisi video inceleme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
2
Favori
151.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 çekirdekli işlemci ilgilendirir beni bir tek. O güzel olsun yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amd'yi bildim bileli en önemli getirileri oyun performansı oldu. yine oyun performansı olarak(tabii ki fiyat performans buradaki ana kriter) fena sayılmaz. ancak "fx" ibaresi geçen bir işlemciden(hey gidi günler) diğer konularda da daha başarılı sonuçlar beklerdim. yine de piyasaya yayıldıktan sonra ne olup bittiğine bakmak lazım, ancak şu bir gerçek ki core mimarisi belki fiyat olarak çok çekici değil ancak verimlilik olarak çok çok başarılılar.
  • Oyun performansı yüksek görünüyor fakat karşısında konumlandırılan işlemcilerden mhz olarak turbo core açıkken neredeyse 500-600 mhz daha fazla.Karşısında konumlandırılan işlemcilerin saat hızlarını aynı değere çekersek oyunlardada geçileceği garanti gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artcraft35

quote:

Orijinalden alıntı: osmanefeozkan

vodafonun 10kb saniye aktarıma sahip 8 liralık internet paketini kullnıyorum ve SD vidoeları izlemek imkansız telefonum nokia n95 bitrate 10kb/sn olan bir bir formata dönüştürebilirmisiniz videoları youtube dahil birçok sitede rahatlıkla izleyebiliyoruz videolarınızı en azından youtubeye yükleyin siteniz adına bir youtube kanalı açın ve mobil olarak sizi ordan takip edebim neden youtubede videolarınız yok bu iyiliği çok görmeyi bize

burası donanım haber izliceksen hd izlicen ilgini çekmeyenleri sd izleyebilirsin aşağısı yakışmaz. telefondan izliceksen hiç izleme daha iyi grafikte yazan değerleri bile okuyamazsın

Özgürlük Eşitlik desek varsa veya ilerde kendi çocuklarınız arasında bile ayrım yapabilecek biri gibi konuştunuz grafiklerin resimleri konuşlarda var onları merak edersem yorumlara iner bakarım izleme o zaman bir çözüm değildir adresmi vereyim evime internet bağlatın bu bir çözümdür daha doğrusu sizin düşünemeyen düşünce tarzınıza göre vir çözümdr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FX duman...
  • Bu Bulldozer Osurmuşmu Ne Olmuş..
  • Phenom II x8 cıkarsalar daha iyiydi bosuna milleti havaya soktular..
  • Goruldugu kadari ile amd'de hersey eskisi gibi ama ben bir ev kullanicisi olarak buldozerden memnun kaldim sayilir. Sebep olarak winrar uygulamasinda diger islemcilerden hizli olmasi ve eski seri amd kartlarindan oyunlarda daha performansli olmasi.

Fiyat olarakta zaten Intelden daha uygun olmasi bir ev kullanicisi icin yeterli ...
  • Videoyu izleyemiyorum, hata veriyor.

ie ile izleyebildim. Videodan çıkardığım sonuç; fiyatı epey uygun hale gelecektir birkaç ay içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 10 Ekim 2011; 10:52:35 >
  • Bende izleyemiyorum , Render performansını bir öğrenemedim , oyun performansı her türlü yeterlidir zaten.
  • Great Job donanimhaber! We are all very grateful, releasing the benchmarks at least two days before any other website. Big disappointment from AMD.
    I think you should also think about releasing english reviews.
  • i7-2600k allahdan 8 çekirdek değil yoksa buldozer olurdu konserver
  • Erdi Hızlı Konuş. Öyle alıştık sana :)
  • Civ 5'te leader benchmark yerine keşke late game benchmarkını yapsaydınız.Leader benchmark sadece gpu'nun shading performansını ölçüyor.Late game ise başta cpu tüm sistem performanısını...
  • yeni bir mimari ona biraz zaman verin.. o bir devin işlemcisi değil kısıtlı kaynakların tasarımı.. yazılım desteği aldıkça açılacaktır..

sizin bu halleriniz sürücüsü update den yüklenen ekran kartıyla orijinal sürücüsü yüklenmiş ekran kartlarını test etmenize benziyor.. 2. nesil buldozer geldiğinde yazılım adına mimari anlaşılmış olacak ve muhtemelen yazılımla daha iyi anlaştıkça salt performansta artacaktır.. fakat unutmamalı salt performans her şey demek değildir.. her şey parayla ilişkilidir. para her şeydir.. 990x ime buldozeri takmak varken..
  • Ben genede bir yannış anlaşılma olduğunu düşünüyorum inanmaya devam (Sanki başka seçenek var da !) yazılımsal bir sorun diye düşünüyorum mutlaka piyasaya böyle çıkmaz çıkarsada o.c güvenir ne demişti herkez 5 ghz yapabilecek.Gerçi gene aynı AMD performansa oynuyoruz da demişti rev dan sonra daha güzel olabilir.
  • Donanımhaber'den ricam, şu tabloları 0'dan başlayacak şekilde göstermeleri.

Atıyorum herhangi bir benchmarktan 1250 puan alanla 1262 puan alan işlemciler benim için aynıdır. 12 puan fark hiçbirşeydir. Ama öyle bir tablo çıkarmışsınız ki, tabloya göre skor 1240'tan başlıyor, önce olan işlemci diğerinden 2 kat hızlıymış gibi görünüyor. Oysa tam skor yansılıtsa, aradaki farkı gözümüz seçemez bile.

Kimse yanlış anlamasın. DH'nin tarafsızlığı konusunda hiç şüphem yok. Zira AMD işlemcilerin önde olduğu testlerde de durum aynı.

Tek şikayetim skor tablolarının yanılgıya yer vermeyecek şekilde, olduğu gibi aktarılmaması. Bu tarz skor tablolarını bütün donanım siteleri bu şekilde veriyor ama DH'nin bir farkı olsun.
  • derdin oyunsa git 270tl ye 955 al fx ile işin ne ?

Yazık olmuş video nun sonuna madem 4.5e getirdin 1.5v ile bd yi getir intelide 4.5ghze 1.28v ile sok bakalım teste ne oluyor orda tek taraflı olmamış böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mckhan -- 10 Ekim 2011; 11:12:53 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: artcraft35

quote:

vodafonun 10kb saniye aktarıma sahip 8 liralık internet paketini kullnıyorum ve SD vidoeları izlemek imkansız telefonum nokia n95 bitrate 10kb/sn olan bir bir formata dönüştürebilirmisiniz videoları youtube dahil birçok sitede rahatlıkla izleyebiliyoruz videolarınızı en azından youtubeye yükleyin siteniz adına bir youtube kanalı açın ve mobil olarak sizi ordan takip edebim neden youtubede videolarınız yok bu iyiliği çok görmeyi bize

burası donanım haber izliceksen hd izlicen ilgini çekmeyenleri sd izleyebilirsin aşağısı yakışmaz. telefondan izliceksen hiç izleme daha iyi grafikte yazan değerleri bile okuyamazsın

Özgürlük Eşitlik desek varsa veya ilerde kendi çocuklarınız arasında bile ayrım yapabilecek biri gibi konuştunuz grafiklerin resimleri konuşlarda var onları merak edersem yorumlara iner bakarım izleme o zaman bir çözüm değildir adresmi vereyim evime internet bağlatın bu bir çözümdür daha doğrusu sizin düşünemeyen düşünce tarzınıza göre vir çözümdr

istediğiniz şey mümkün olmadığından böyle birşey söyledim ben. mobil versiyonunun geliştirilmesini isteyebilirsin bende ara sıra mobilden baktığım zaman videoları seyredemiyorum yapcak bişey her telefona uygun değil. youtubeye koysalar ne anlamı kaldı bu sitenin, sonuçta çark kendi kendine dönmüyor. evde internet yoksa eğer telefonu kullanarak çevirmeli bağlantı kurabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artcraft35 -- 10 Ekim 2011; 11:09:01 >

• Ucuz etin yahnisi yavan olur derler. Bu yahniyi yiyecek kadar zengin değilim.Yazık olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.