|
Bildirim
Ya bokunu çıkarttılar artık, fsr dlss diye. Kardeşim ben saf kas gücüyle 4k çalıştıran 100 fps alan kart istiyorum. Ben ne yapayım olmayan piksellerle bana 100 fps alıyormuşum gibi yapan kartı. Keriz silkeliyorlar resmen.
Oyun firmaları optimizasyonu iyi yapacaklar, şu son maymun oyunu mesela. 4090 bile 4kda doğal olarak 60 fps veremiyor, böyle bir şey olabilir mi ya? Hele de rt falan açınca 20 fpse düşüyor. Adama gülerler, sen karta 2 bin dolar vereceksin ama 20 fps alacaksın. |
Gariban dlssi
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Buğunkü kartlara physx hafif geliyor. Oyunlara artık çok eklemiyorlar fizik falan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AMD kendisi demedi mi 2024 başında... Hisseleri bu nedenle düşmedi mi... "High-end GPU yerine mainstream ile devam edeceğiz. HPC/gpGPU içinse high-end planlarımız aynen devam" |
NVIDIA'nın hem yapay zeka hem de oyun alanında üst segmente gerçek bir rekabet gelmediği durumda aç bir canavar hali giderek artar. NVIDIA için long pozisyonları para kazanmaya devam eder. Gelsin dolarlar gelsin dolarlar. |