Şimdi Ara

AMD Radeon HD 6630M Fullscreen Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb. Yeni aldığım laptop un ekran kartı amd radeon hd 6630m oyunlarda tam ekran olmuyor. Nette araştırdım fakat CCC nin eski sürümünde amlatılmış laptop da CCC nin yeni sürümü yüklü acaba yardım edebilirmisiniz?
    Bendeki sürüm resimdekidir

AMD Radeon HD 6630M Fullscreen Sorunu

• Hacı O Yeni Nesil Notebooklarda Oluyor Benim Notebookda 1366x768 haricinde Ekran Sağ Ve Sol Taraflarında Bant Çekilmiş Gibi Oluyor Tek Çare Oyunda Notebook a Özel Pixel Ayarı Varsa Vardır Yoksa Yokdur Yeni Oyunlara Bak Sen
  • o sorun oyun ayarlarında oluyor. sizin masaüstü çözünürlüğünüz atıyorum 1280x1024 ve oyunda varsayılan olarak atıyorum 800x600 olarak açıyor ve kenarlarda siyahlıklar oluyor. oyun ayarlarını kontrol ediniz. he diceksiniz siyahlıklar olmadanda çok büyük olarak gösteren oyunlarda var. kanımca mantık yürütüyorum ve oyunun içinde o destek olmalı diyorum şahsi düşüncem. masaüstü ayarlarınızla oyun ayarlarınızı aynı çözünürlükte oynamayı deneyin. hayırlı geceler.
  • aklıma gelmişken daha çok yardımcı olabilmek adına yazıyorum. CCC nin eski sürümünde alatılmış laptop da CCC nin yeni sürümü yüklü demişsiniz. siz o anlatım resimli ise eskisinin resmini yükleyin yardımcı olmaya çalışalım.
  • bu sorun bir ara bende de vardı ama eski yazılım yüklüydü ordan nasıl yapıldığını biliyodum,yeniden boyuntlandır diye bi ayar vardı. kuzenimde yeni laptop aldı sendeki yazılım yüklü onda da, aynı ayar nerde bulamadım böyle bişey,yani ayar ekran kartı yazılımdan yapılıyor ama nerden birinin bunu bulması gerekiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLoRe -- 1 Ağustos 2011; 0:42:18 >
  • full hd ekranda ekran çözünürlülüğü bölümünde bak ara çözünürlülükler var 1440x900 1280x768 vs onlarda oynarsın ful hd de 19:9 modunda ekran çözünürlükleridir eğer diğer seçenekleri ayarlarsan kırpar kenarlardan o çözünürlülğkler muhtemel 4:3 çözünürlülüğüdür dediğim çözünürlüklerde bi denesıkıntı olmaz çünkü benim arkadaştada full hd leptop var aynı sıkıntı onda vardı o dediğim çözünürlülüğe ayarladım ekranı kapladı sorun olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.