Şimdi Ara

Amd radeon hd 7670m değiştirilebilir grafik sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba ben yeni bir dizüstü bilgisayar aldım 2 gb amd radeon hd 7670m ekran kartı var ama intelin güç tasarrufu için yaptığı intel hd graphics 4000 kartını kullanıyor ancak oyunlarda problem çıkarıyor intel hd 4000 kartını devreden çıkarıyorum bu sefer amd radeon hd 7670m yi sıradan bir kart olarak görüyor ben amd radeon hd 7670m kartını kullanmak istiyorum internette araştırdım herşeyi yaptım olmadı catalyst control center'da ayarı falan yok napıcağımı bilemedim yardımlarınızı bekliyorum

•  Amd radeon hd 7670m değiştirilebilir grafik sorunu

Resim deki gibi bir ayar varmı?
  • Hayır öyle bir ayar yok
  • Bende de aynı problem var.
    Takipteyim..
  • Çoğu kişide aynı sorun var galiba
  • Arkadaslar 7670 oyuna girince otomatik devreye girmesi herekir.Güç tasarrufunda iken inteli kullanır oyunlarda Amd yi kullanır masa üstüne sag tıkla değiştirilebilir grafik özelliklerinden yüksek performanslı cpu yu seçtiğinde manual olarak değiştirebilirsinde ekran kararıp yeniden açılır ve Amd gözükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arno.mdr -- 29 Kasım 2013; 21:14:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim öyle bir ayar olsa zaten ben yaparım yüksek performanslı kart şeçilmiyor sadece uygulama ekleniyor buda yeterli değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam aynı özellikte bir makine bende de vardı oyuna girince Amd devreye kendi giriyor ama kasmalar yapıyodu ekran kartı sözde 2 gb gibi bişey oyun performansı berbat sıkıntı bu aslında geçmiş olsun. Ve şöyle bi durum var ekran kartı devreye girdiğinde sistem özelliklerinde intel çalışıyormuş gibi yapıyor. Yani oyunu açtığınızda oyunu aşağı alıp ekran özelliklerine baktığınızda intel yazıyo Amd gözükmüyor orda. Sistem Amd ile açılması gerekir diye düşünüyorum anca o şekilde Amd görüne bilir belki ama onuda denemedim hiç... Samimiyetimle söyleyeyim Amd 7670m ekran kartı nfs the run da ayarlar en düşük seviye de efektisiz oynuyodu inteli aktif ettiğinde donuyodu zaten...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.