Öncelikle söylemek gerekirse sistem; -Amd FX 8350 eight-core processor 4.00 GHZ -8GB ram -Windows 8.1 64 bit(orjinal) -600w power -amd radeon hd 7850 2gb overclock edition sorun şu ilk 1 hafta hiç sorun yaşamadım daha sonra bazı oyunlarda far cry 3,gta 4 vb. loading kısmında gta 4 de resimler falan cıkar ya far cry 3 te de yükleniyor diyo isimler falan cıkıyo bazen orada takılıyor yüklemiyor kapanıyor pc bazende oyunda ful ayarlarda hiç kasmıyor ölüyorum menude kasıyor sonra pc kapanıyor sinyal yok oluyor disk kullanımı 100% oluyor görev yöneticisinde arkada oyun yüklüyorum steam den ve torrentten sorun neyden kaynaklanıyordur ısı dereceleri normal boşta en fazla 35 oluyor oyunda 56 yı geçmiyor
hdd sorun olabilir bad sectör taraması yap
bartu123321
kullanıcısına yanıt
Virüs taramasından da geçirmen gerek.
olmadı bir format at
Sorunu çözdüm diski 100% kullandığından loading kısmı uzun sürüyor oyunu high ta oynadığım için loading kısmında hafif takılmalar oluyor sonra takılmalar büyüyor oyun hepten gidiyor medium'da oynayınca ve torrenti arkaplanda açınca veya torrentten bir şey yüklemeyince bu sorun olmuyor hepinize teşekkürler.
Bir de virüs taramasından geçirdim kasmalar daha da azaldı.