Şimdi Ara

AMD Radeon HD 8470 2GB (SORUN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle konuyu nereye açıcağımı bilemedim , o yüzden buraya açtım.

2 3 sene önce almış olduğum bir kasa var elimde daha önceden ailem kullanıyordu i üniversite bahanesiyle aldım :)

Ancak kasadaki ekran kartı başlıkta belirttiğim model yazıyor üzerinde ama dxdiag ile basit bir sorgulamada 7000 serisi sonuç çıkıyor oyunlarda sorun yaşıyorum csgo'da bile en düşük ayarlarda kasmalar meydana geliyor.

Driver güncellemeye çalıştım ne kadar yaptım onuda bilmiyorum donanım değil kodlama tarafıyla ilgileniyorum aslında.

Fikirlerinizi bekliyorum.

• asddsaasa A kullanıcısına yanıt
    işlemci
    ram
    hdd

bunların marka ve modelleri nedir?
  • intel işlemci i5
    amd radeon hd serisi ekran kartı
    ram ve hdd bilmiyorum kasayı açtım ama görünmüyo
    Normalde amdnin piyasa çıkardığını hd8470die bi model yok ama markalı pclerde bu tip dandik ekrankartları var kuzenimdede vardı.

Csgoda en düşük ayarlarda bile kasıodu driveri bulması sorun oluo fln

sen en iyisi
    Güç kaynağının fotosunu çek buraya ve bize fiyat aralığını belirt sana ekran kartı bulalım.

Not: bu tip markalı pclerde ekrankartını anakart bazen desteklemio ozmn bios güncellemesi yapılır genelde bios güncellemesi ile sorun çözülür.

Eger bios güncellemesi ile sorun çözülmesse anakart değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 5 Kasım 2016; 13:57:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  AMD Radeon HD 8470 2GB (SORUN)

bütçe olarak 600 civarı diye düşünüyorum kyklar yatarsa inş :)
    Güç kaynağı değiştirmek gerekli 600tlye
    Aerocool 400w psu+ rx4604gb alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep amd ekran kartı kullandım genelde işlemcimde amdeydi nvidia ekran kartı düşünüyodum bu sorun çıkartan ekran kartımda amd olunca gına geldi artık nvidia varmı önerebileceğin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Gtx950 var ama fiyat olarak biraz daha pahalı ve kart 2gb 2gb olması ilerde problem çıkarır.

Gtx1050 var oda tam türkiyede satılmıo satan yerlerde de pahalı ve gene 2gb versiyonlar var yani oda ilerde vramden sorun çıkarır.

En iyisi 4gb rx460 olur bütçenize göre

• quote:

Orijinalden alıntı: asddsaasa

hep amd ekran kartı kullandım genelde işlemcimde amdeydi nvidia ekran kartı düşünüyodum bu sorun çıkartan ekran kartımda amd olunca gına geldi artık nvidia varmı önerebileceğin ?

Şuan nvdia alma çünkü ciddi anlamda sorunlar var driver açısından konulardada bakabilirsin ayrıca amd artık nvdiayı geçti şuan lık tablo böyle hem ucuz hem performanslı f/p ürün arıyorsan ki zaten 600tl ye de mecburen f/p alman gerekir amd al derim tabi birde psu alırsan iyi olur

• Rx 460 540tl psu. Aerocool vx 400w 100tl =640 işini görür
    www.hepsiburada.com
    Aerocool VX Serisi 400W 27A@12V Aktif PFC Güç Kaynağı Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/aerocool-vx-serisi-400w-27a-12v-aktif-pfc-guc-kaynagi-ae-vx400-p-BD304664

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A77EED6B -- 5 Kasım 2016; 14:58:24 >
  • Ekrankartı
    http://www.sanalmarketim.com/msi-radeon-rx-460-4gb-oc-gddr5-128bit-16x/p_65060/

Psu
    www.bilisimport.com
    Power Supply / PSU - Bilgisayar için güç kaynağı| En iyi & en ucuz Power Supply Fiyatları ve Modelleri | Bilisimport.com.tr
    http://www.bilisimport.com/urun/aerocool-vx-serisi-400w-28a-12v-power-supply-ae-vx400?ref=akakce&source=mobil&v=1.59

600tlye denk gelio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 5 Kasım 2016; 15:13:39 >

• ev arkadaşım donanım konusunda bilgili bir arkadaş onunla görüştüğümde bana anakartını değiştirmen gerekir dedi sizin bu konudaki yorumlarınızı alabilirmiyim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.