B650 Tomahawk'a bugün yeni BIOS gelmiş 7D75v1J4(Beta version) 2024-07-18
Deneyen oldu mu? Benim Bios ta geçen senedne kalma ama düzgün çalışıyor hiçbir problem çıkarmadı. Güncellesem mi bilemedim :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 18 Temmuz 2024; 12:46:40 > |
AMD Ryzen 7000 Zen 4 [ANA KONU] 5nm, DDR5, PCIe 5.0 (344. sayfa)
-
-
Ben de b650 tomahawk wifi var. full stabil biostayım . bir sorun görmedim. O kadar ayarla bir daha uğraştırmaya değer mi bir bios versiyonu :D
-
Sistem sorunsuz çalışıyorsa dokunmayın derim ki bu bioslar yeni işlemciler için ve beta bir bios.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digital Reaction -- 18 Temmuz 2024; 17:41:19 > -
bir siteden 7700 tray işlemci aldım. Ürün bilgisi bölümünde soğutucu olarak amd wraith prism yazıyordu. yalnız yanında göndermediler, açıklamayı düzelteceklerini söylediler. Sizce ne yapmalıyım?
-
Açıklamanın fotoğrafını alin bence. Fani talep edin. Eğer gondermezlerse size kalmis iade edebilirsiniz. Avantajlı ise kullanırsınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aldım hocam. fansız fiyat iyi değil. İade edeceğim ama boşuna uğraşmış olacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro2 -- 19 Temmuz 2024; 21:19:20 > -
Normalde tray fansız oluyor. Fan olursa ekstradan belirtiyorlar. Aciklamada işlemcinin normal özelliklerini kopyala yapıştır yapıyorlar. Açıklamaya bakınca fan varmış gibi oluyor. Tabi bence onlar sorumlu. Açıklamada fansiz olduğunu belirtmeleri gerekiyor. Yoksa tray ama fanli zannedilir tabiki.
Siz fan talep etseniz ve islemciyi kullansanız hakli olacaksınız. Onlar daha zararlı olacaklar. Veya zarar da olmayacaklar. Sizin kullandığınız işlemciyi başkasına sıfır olarak ta satabilirler.
İnşallah fani verirler. Vermezlerse bir dahakine daha dikkatli olursunuz artık.
kargoyu açmadım yani maddi olarak zararım olmaz. thh ye başvursam kabul ederler mi?
-
Önce fani talep edin. İlcenizdeki veya ildeki hakem heyetine gidin. Kaymakamlığın orda oluyor. Fotoğrafı gösterip danışın. Eğer kazanamazsiniz derlerse başvurmaya gerek yok. Benim bildiğim haklisiniz ama işinizi garantiye almış olursunuz. 3 ay beklemeye gerek yok.
teşekkür ederim
-
Tray'de soğutucu olmaz, tepsi'de geliyor dünya kadar çip.
-
Oh be sonunda ya...
Son Bios güncellemesi açılış hızını düzeltti bende fişek gibi açılıyor.
Dakikalarca beklemiyorum artık
-
X670e için 2124 bios çıkmış beta bios mu bu açılış süresi stabilite nasıl deneyen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anakart ne hocam sizin stabilitesi nasıl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MSI MPG-X670E-CARBON-WIFI
-
-
zen 5 konusu lazım
-
Bende de aynı anakart var
Hangi sürümü yüklediniz. Daha açıklayıcı olabilir misiniz?
Çok fazla sürüm çıktı bu ara.
-
En son çıkanı direk yüklerim ben.
Şuan yüklü olan 7D70v1J3(Beta version)
-
Bu fiyatlar hic mantıklı değil. 9600x 12600 tl ye mi satılacak. Bunun yerine 7800x3d çok daha mantıklı. Hem çekirdek sayisi hem de performansı daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X