|
AMD Ryzen 9000 işlemciler duyuruldu: İşte çıkış tarihi, fiyat ve performansları
-
-
7000 serisinde fiyat düşerse züperrr
-
Diyen intel fanatiği Fanatiklere fanatik diyen fanatik müthiş uyum cidden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
fiyatları tek göremeyen benmiyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojennn -- 3 Haziran 2024; 12:46:36 >
-
Olum bu adam neyin kafasını yaşıyor askdhjagjklahdkahfjkdhadjkhakd
kopuyom bunu mesajları görünce kjahdoakjfhlkdjhaskdlad
-
Ah be mavisine hasta olduğum! çıtlamalık e çekirdeği ile cpu çıkaran intelim elindeki tek koz olan productivity i de mi kaybetmiş Amd bunu yaparken %56 daha verimli mi olmuş ne
Sızıntılar az çok doğru çıktı bu sefer. %19 16 oldu onun dışındakiler doğru gibi
Zamanında 8 çekirdekli cpu alın ileride çok kullanılacak diyenler gibi şu an günümüze bakmayıp intelimin! geleceği hakkında atıp tutanlar hala neyin kafasını yaşıyor size bırakıyorum. Bir de ağlayan emote lar koyuyor arkadaş. Kaç senedir intel şöyle geliyor böyle geliyor bu sefer amd bitti diye konuşan kendisi değilmiş gibi
Herkes işinde gücünde gerekirse intele de geçilir amd ye de fanatik değilsen sana giren çıkan ne
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 3 Haziran 2024; 12:57:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Amd artık tek taraflı at koşturacak mı? Her şey intel işlemcilerde bitiyor. İntel önümüzdeki günleri tanıtacağı işlemciler şu düzeyde ve çok ısınmayan İşlemci olsun yeter.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
birader ne amd ne de intel taraftarıyım işime geleni alır kullanırım ama senin yüzünden bir daha intel almayacağım galiba . bu nedir arkadaş her şey de bir sınır olur senin fan boy olayı kotasız internet gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiletosman -- 3 Haziran 2024; 13:17:54 >
-
Blender'da %56 fark mı ??
-
intel arrow lake ile amd leri bükemezse bi daha bükemez demek. ben cebime bakarım az tüketip çok kaçıp stabiliteyi kim verirse ona geçerim. ryzen 7600 le önü açık gidiyoruz. 2 seri daha işlemci takarım ben buna intel de o sürede kendine çeki düzen verirse ne ala yoksa. 20 sn de açılan hata vermeyen undervolt amd işlemci nvidia ekran kartı ile hiçbir sıkıntımız yok
-
Anlatamadık arkadaşa. Söyleyince de ben amd taraftarıyım diyor. Nasıl bir amd taraftarıysa! x3d yi bir türlü hazmedemedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 3 Haziran 2024; 13:26:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zen 5 zen4 x3d den oyunlarda hızlı olacak denmiş. Bu ilk defa yaşanıyor galiba. Şu ana kadarki 2 nesilde bir sonraki nesil hep önceki nesil x3d den oyunlarda kötüydü. Bu da zen 5 için güzel bir gelişme.
Expo olarak 8000 desteği de gelecek denmiş bu da güzel bir gelişme.
Bir detayı atlamışım o da burada olmayan bir detay. am5 desteği 2027 e kadar uzatıldı. Bu da şu demek zen 6 kesin olarak am5 e gelecek.
Şu an benim gördüğüm tek eksi sayılabilecek kısım mhz ler artmamış ipc üstüne mhz artışı gelseydi bir zen 3 leap görebilirdik. Şu an elimizde zen 4 ten iyi zen 3 ten kötü bir leap var gibi gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 3 Haziran 2024; 13:42:5 > -
7700X'in 65W tdp ile bu hıza çıkması 3D cache versiyonunun da bu hızlara çıkabileceğine işaret ediyor, bu harika bir gelişme
-
170w tdp mi.. abvv..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
fiyatları tek göremeyen benmiyim?
|
birader ne amd ne de intel taraftarıyım işime geleni alır kullanırım ama senin yüzünden bir daha intel almayacağım galiba . bu nedir arkadaş her şey de bir sınır olur senin fan boy olayı kotasız internet gibi
|
|
Sen mi tarafsızsın? 😂😂😂 İyi espri. Hayatta anlamadığım en büyük şey boşuna fanboyluk yapan insanlar. Size para veriyorsa neyse de bedavaya böyle davranıyorsan büyük sıkıntı...
|
Diyen intel fanatiği Fanatiklere fanatik diyen fanatik müthiş uyum cidden
|
Lan şaka mak adam roman yazar gibi yazmış işsiz misin yoksa para mı veriyorlar
|
Cahil misin? Eğitim seviyesi olarak soruyorum. Başlıktaki haberi okumaktan aciz misin? "AMD'nin Zen 5 mimarisi, çekirdek bazında %40 performans artışı sunabilir!", "sunabilir!" Sunacak demiyor. Sen daha Türkiye'deki haber sitelerinin Click Bait başlık attığını anlayamamış, olgunlaşmamış, hatta yetişmemiş bir bireysin. Son mesajlara bakınca bu çok net anlaşılıyor :D "Siz bakmayın buraya. Bu işin merkezi, benim gibi inanılmaz bilgili insanların" askjdahggkajshdasfagshkjdhasıdjahdıagahsdgasojsdhagıojahdjahdjadjhajkghasjdkad koptum knk, allahta seni koparsın :D |
Adam yazmış amd cileri üzeriz diye altına da yazmış inşaat mühendisiyim diye. keşke biraz da matematatik öğrenseydin. 7950x benchmark olarak intel 13900k daha yüksek performans veriyor. amd mevcut sockete 2027 ye kadar destek veriyor. yani hiç bir donanım değiştirmeden 2027 de 7950x e karşılık gelen işlemciyi alıp mevcut sistemime taktığımda 2027 nin neredeyse top sistemine sahip olacağım. Burada intel almak için insanın gerçekten aptal olması lazım. İnteli savunması içinde aynı.
|
Ah be mavisine hasta olduğum! çıtlamalık e çekirdeği ile cpu çıkaran intelim elindeki tek koz olan productivity i de mi kaybetmiş Amd bunu yaparken %56 daha verimli mi olmuş ne
Sızıntılar az çok doğru çıktı bu sefer. %19 16 oldu onun dışındakiler doğru gibi Zamanında 8 çekirdekli cpu alın ileride çok kullanılacak diyenler gibi şu an günümüze bakmayıp intelimin! geleceği hakkında atıp tutanlar hala neyin kafasını yaşıyor size bırakıyorum. Bir de ağlayan emote lar koyuyor arkadaş. Kaç senedir intel şöyle geliyor böyle geliyor bu sefer amd bitti diye konuşan kendisi değilmiş gibi Herkes işinde gücünde gerekirse intele de geçilir amd ye de fanatik değilsen sana giren çıkan ne |
Benzer içerikler
- whatsapp tek tık
- youtube arka planda oynatma iphone
- bina yıkım kararı sorgulama
- en iyi apk siteleri
- wolfs hangi platformda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X