Arkadaşlar HP'nin bu modeli için kararsızım fiyatı 1342 lira. oyun ve yazılım için bi dizüstü almak istiyorum ama amd'nin dizüstü işlemci performansı hakkında pek bir fikrim yok. yardımcı olursanız sevinirim
Özellikler CPU Teknolojisi AMD TURİON X2 ZM-84 CPU Hızı 2.3 GHz CPU Ön Bellek 2MB RAM Kapasitesi 3 GB RAM Tipi DDR2 HD Kapasite 320 Gb VGA RAM 512 Mb VGA Chipset Markası ATI VGA Chipset Modeli HD 4530 Ekran Boyu(inch) 15.6 " BRIGHT VIEW Monitör Tipi WXGA Maksimum Çözünürlük 1366*768 Mobil Özellikler BlueTooth, Kamera, Kart Okuyucu, Wireless, Ent parmak izi okuma, Uzaktan kumanda İşletim Sistemi Win Vista Premium Tr ENG Ağırlık (Kg) 2.99KG
intel kadar iyi değil galiba.benim tavsiyem en az P8600 ve 9600MGT ekran kartı olan laptoplara yönelmen
quote:
Orjinalden alıntı: DEATH71
intel kadar iyi değil galiba.benim tavsiyem en az P8600 ve 9600MGT ekran kartı olan laptoplara yönelmen
Birde o dediklerinize ait laptobun fiyatı söylerseniz arkadaş direk vaz geçer sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: Menow
quote:
Orjinalden alıntı: DEATH71
Birde o dediklerinize ait laptobun fiyatı söylerseniz arkadaş direk vaz geçer sanırım
arkadaşın bütçeyi bilmediğim için direk söyledim
güzel bi laptop bence alınabilir fiyatta, tavsiye ederim.
ben yandım eller yanmasın die sölüorum notebook ta amd başa bela aldığımdan belli bu amd nin çok ısınıp kapanma rezilliğini çekiyorum yine de sen bilirsin sana önerim core 2 duo 2.2 çoğu işini görür