Şimdi Ara

amdim oyunda restart atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskı celeron 900 mhz olan ıslemcımı amd 2800+ ile yeniledim. ama oyun oynarken bi sure sonra makina restart atıyor. tum oyunlarda aynı seyı yapıyor. sadece 300watt psu mu degısmemıstım. sorun psu olabılırmı. yada ıslemcım fazlamı ısınıyor. sizce sorun ne olabılır.

• olabilir sorun ayrıca İşlemci fanındanda kaynaklanabilir..Yrtresiz güç nedeni ile fan saglıklı dönmez bu yüzden işlemcin ısınır..ısınıncada makinan reset atar...Kolay gelsin..

• işlemci fanını değiştir kasanda çift fan olsun yoksa amd işlemcide yetrli performansı alamazsın kolay gelsin
  • fanda ve islemcide sorun oldugunu sanmıyorum. macunda surdum. islemcinin ısısı 50 dereceyi gecmıyor. kasa acık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grau -- 19 Nisan 2005, 16:30:32 >
  • Kesin değil ama Ram'larla ilgili bir problem olabilir.Bi arkadaşta böyle problemle karşılaşmıştım Sorun ramlardan çıktı
  • 2 ihtimal var bunlar:
    %90 psu
    %10 işlemcinin çok ısınması

ram ile alakalı olduğunu zannetmiyorm. ram dan kaynaklansaydı windows ta da aynı problem olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theshiver -- 19 Nisan 2005, 18:56:49 >
  • Anakart'ın Asus ise bios güncelleme yap kardeş.

İkinci bir yol, ekran kartının ısısını kontrol et.

ücüncü bir yol ram lerini kontrol et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sadece işlemci değiştirdikten sonra olduysa bence psu dan olabilir
  • sistem özelliklerini yazsan daha iyi olurdu

ekran kartı sürücünden olabilir ekran kartın nedir ?
  • ramlerim twinmos 1a4t lerden yeni aldım baska makinadada denedim sorunsuz calisiyor. anakart asus a7n8x deluxe. psu degistirdim bugun bir daha denicem. 20 dk warcraft calistirdim sorun yaratmadi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.