Şimdi Ara

Ameliyatsız Kıl Dönmesi Tedavisi Olan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatını merak ediyorum. Eğer olan varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyle bisey yok yigenim en hafif olani 10-15dk suren bir operasyon ben ondan olmustum adini unuttum.Ameliyattan sonra direk ayaga kalkabiliyorsun oturabiliyorsun disari cikabiliyorsun.Diger turlerde aylarca oturamiyorsun.Adi simdi aklima geldi mikrosinisektomi gibi biseydi arastir ogren onu ol.Bosuna kalcayi aldirma yigenim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 17 Şubat 2019; 20:15:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Oyle bisey yok yigenim en hafif olani 10-15dk suren bir operasyon ben ondan olmustum adini unuttum.Ameliyattan sonra direk ayaga kalkabiliyorsun oturabiliyorsun disari cikabiliyorsun.Diger turlerde aylarca oturamiyorsun.Adi simdi aklima geldi mikrosinisektomi gibi biseydi arastir ogren onu ol.Bosuna kalcayi aldirma yigenim.
    Aynen ondan bahsediyorum işte. Sen devlette mi oldun hocam? Özeller çok para istiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Aynen ondan bahsediyorum işte. Sen devlette mi oldun hocam? Özeller çok para istiyorlar.

Alıntıları Göster
    Sigorta ile anlasmasi olan Ozelde oldum dolar 4 lirayken 2000 liraydi.Suan bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Sigorta ile anlasmasi olan Ozelde oldum dolar 4 lirayken 2000 liraydi.Suan bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Mecburen devlette olacağım o zaman. Dua edeyim de fenol veya dediğin yöntemi yapsınlar. Yoksa geçmiş olsun.

• Şimdi vakti zamanında bu meret bendede çıkmıştı gittim genel cerraha adam direk yatırdı masaya ayırdı kalçaları yaptı lokal anesteziyi vurdu neşteri aldı sonra tamponu güzelce sarıp eve yolladı

• Daha 10 gün önce arkadaşım 2.500 tl ye özel hastanede ameliyat oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Change1

Şimdi vakti zamanında bu meret bendede çıkmıştı gittim genel cerraha adam direk yatırdı masaya ayırdı kalçaları yaptı lokal anesteziyi vurdu neşteri aldı sonra tamponu güzelce sarıp eve yolladı
    Ciddi mi ? Eğer böyle kolay olacaksa çok mutlu olurum.
  • Hocam eğer kuyruk sokumunda ise 2 hafta oturamazsin ustune. Hatta alaturka da bile tuvaletini yapamazsın. Bizim arkadaş ayakta yapıyormus tuvaletini

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-307F47627

Hocam eğer kuyruk sokumunda ise 2 hafta oturamazsin ustune. Hatta alaturka da bile tuvaletini yapamazsın. Bizim arkadaş ayakta yapıyormus tuvaletini
    Maalesef o lanet yerde hocam ya para olsa özelde lazerle 5 dakikada yaptıracam da işte paranın gözü kör olsun.
  • Hocam şimdiden geçmiş olsun. Ameliyat sonrasında tuvalet dışında bir sıkıntı yasamazsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hocam şimdiden geçmiş olsun. Ameliyat sonrasında tuvalet dışında bir sıkıntı yasamazsin.
    Sonrasından değil de ben ameliyat sırasından korkuyorum.
  • Hocam size tavsiyem hastası fazla olan doktora gidin. Arkadaş ikinci kez olmak zorunda kalmıştı. Ama ameliyat acısız geçti falan diyordu. Ziyaret ettiğimde pişmiş kelle gibi gülüyordu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Var emerek çıkarttılar kili

• quote:

Hocam size tavsiyem hastası fazla olan doktora gidin. Arkadaş ikinci kez olmak zorunda kalmıştı. Ama ameliyat acısız geçti falan diyordu. Ziyaret ettiğimde pişmiş kelle gibi gülüyordu
    Sondaki yazdığınıza iyi güldüm hocam.
  • G.olsun sana yapılan muhtemelen irin akıtmadır. İlk seferde irin akıtıldığında 3-4 veya 5 sene artık süresini bilemem rahatsız etmiyormus gibi gelir ama bir gün öyle bir patlayacak ki toto üstüne oturamaz hale geleceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GelÇukuçuku

G.olsun sana yapılan muhtemelen irin akıtmadır. İlk seferde irin akıtıldığında 3-4 veya 5 sene artık süresini bilemem rahatsız etmiyormus gibi gelir ama bir gün öyle bir patlayacak ki toto üstüne oturamaz hale geleceksin.
    Benim öyle ağrıyordu işte sonra gittim apseyi kesti doktor akıttı. Sonra hiçbir şey olmadı ama şu an sanırım tekrar apse yapacak gibi. Çünkü acı hissediyorum. Belki de paranoyak olup orayı tahriş ettim çünkü sürekli oynuyorum orayla.
  • Ameliyat için öncelikle uygun musunuz diye bakıyorlar. Baba - anne memursa onun sigortası kapsamında 1000 tlye falan olursunuz. Yalnız herkese yapılmıyor dediğim gibi... Eğer yeni birşeyse ameliyat olacağınız zamana kadar kuyruk sokumu ve cevresindeki kılları sürekli temizleyin. Yoksa iltihap birikir içerde ve hem canınız cok yanar hemde pis kokarsınız.
  • Hıı siz demekki bayadır bekletiyordunuz birşey olmadı diye... Yayıldıysa mikrosinüsektomide olamayabilirsiniz. Ama sormakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GelÇukuçuku

Hıı siz demekki bayadır bekletiyordunuz birşey olmadı diye... Yayıldıysa mikrosinüsektomide olamayabilirsiniz. Ama sormakta fayda var.
    Hocam 1-1.5 ay falan oldu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.