DÜN HABERLERDE İZLEDİM YENİ BİR HİP HOP GRUBU ÇIKMIŞ ALBÜMLERİNİ APMIŞLAR İSTANBULA KONSERLERİ OLACAKMIŞ ... MÜSLÜMA HİP HOPCULARI OLARAK TANINIYO VE ÇOK MANYAK RAPLIYORLAR BUNLAR HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI DÜN HABERLERDE GÖRDÜM ..........???
14 ekim de Türkiye ye geleceklermiş
inşallah islam çizgisinden uzak değildirler
quote:
Orjinalden alıntı: tecnis
yok yok yusuf islam destek veriyor gruba.ayrıca sadece def benzeri bişey çalıyorlar,giyinişleride çok güzel.ben çok beğendim.
quote:
Orjinalden alıntı: ozguradam1
quote:
Orjinalden alıntı: tecnis
yok yok yusuf islam destek veriyor gruba.ayrıca sadece def benzeri bişey çalıyorlar,giyinişleride çok güzel.ben çok beğendim.
Evet sadece vurmalı saz kullanıyorlar..Gerçekten sözleri falan da çok hoş...Allah yollarını açık etsin..
Albümleri çıksın alırız..
pmden emailini atan olursa bi mp3lerini yollayabilirim
Tv de bende gördüm.
Aslında ilk bakışta amerikan kültürüne benzesede artık hip hop öyle değil.Dinledim.Anlamlarıda yazıyordu altta. Güzel.
müslüman oldukları neden özellikle vurgulanıyor ki?bizim gibi ülkelerde "aaa müslümanlarmış hemen gidip albumlerini alalım"diyelim diye.müslüman olmaları reklam stratejisi.system of a down ın yaptığı gibi.(en azından müzikleri güzel)hemen atlamayın böyle şeylere.
osman1571 eminim sen avril lavigne denen hilkat garibesine de sinir oluyorsundur.
AMERİCAN MÜSLİMAN HİP HOP GRUBU
amerikan'daki "c" ve müsliman'da ki "i" dikkatimi çekti..
gurubun adı neymiş ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme