< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 4 Kasım 2024; 16:38:49 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Amerika böyle tokatlıyor! 338 yıllık Alman fırını Krachenfels iflas etti
-
-
Cheto su almanlar ne cekti senden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merak etme. 30 yıl diyordum ama 10 yıla alamanya kalmayacak :)))) fransa ise moroccoburkinanijeristan olacak :))))))))
-
Başlık çok saçma ve KONU ne içerik ne gram bilmediği kanısındayım konu sahibinin.
Almanya'nın kapattığı fabrikalar eski nesl İçten yanmalı motor üreten fabrikaları. Onlarıda o serileri artık Wv bünyesinde değilde Skoda bünyesinde üreteceği için kapatıyor.
Mesela Passat Sedan artık gelmiyor Suber B çıkartacak sadece.
ABD'de açtığı devasada dediğin fabrikada ( Devasa değil aslında 1.5-2 milyarlık yatırım flan. Türkiye'ye fabrika kursa onada bu kadar yapacaktı. ) Bu Fabrika aslında Scout markasını satın almış. Ve ABD ve Amerika kıtası için SUV- Pickup ve ticari araç üretmek için kullanacakmış orayı sadece.
Yani işin özü adamlar eski nesil üretimi bitirip elektirikliye geçmek istiyor. Bir yandanda ABD pazarından pay almak için Aynı Seat gibi Skoda gibi yan bir marka Scout almış onlada pickup ve SUV üretecek olay bu.
-
kazara başka browser açıp dh ye oradan girmiştim. konulara bakarken malumun mesajını görünce ulan ben bunu banlamamıştım diye düşünürken fark ettim de neyse o malumun saçma sapan palavra mesajını okudum da gülme geldi. amerika'yı korumak bunun zümresine kaldı ise :D
yok skoda ya geçecekmiş te vıdı vıdı
aha diğer konusu da açılmış. :))) hiç bir şeye geçtiği yok. binlerce alman işszi kalacak :D
Amerikada zaten fabrikası vardı. Şimdi yeni bir tane daha inşaa edecek. Polonya'ya yeni inşaa etti sayılır :D
eee tabi sen almanya'da KW saat ücreti 29 cent yapıp amerika'da 10 cent'ten verirlerse tabi durmaz adam :))))
-
www.arti49.comJust a moment...https://www.arti49.com/338-yillik-alman-firini-krachenfels-iflas-etti-rewe-ve-kauflanddaki-reyonlari-2392417h.htm
Güney Almanya'nın köklü fırın zinciri Krachenfels, finansal zorluklar nedeniyle iflas başvurusunda bulundu. 1686 yılından bu yana faaliyette olan Schwarzwald bölgesindeki Krachenfels, taze ekmekleri, kızarmış simitleri ve geleneksel çavdar ekmeği ile biliniyor.
------------------------
sol ehonomılar bi harıga bremın!
-
Almanya'da elektrik fiyatları! Amerika'nın 10 yıllık elektrik kw ücreti ile farkına bakınca anlaşılıyor nasıl tokatladığı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de 1 haftalık haberi yeni diye okuyorum.
Hayırlısı ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Cheto su almanlar ne cekti senden |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X