Şimdi Ara

Amerika'daki Ford'lar ülkemize geliyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
2.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amerika'daki Ford'lar ülkemize geliyor.

Bu Ford pickup serisi gerçekten güzel ve Amerika ve Kanada ülkelerinde çok tutuluyor ve satılıyor.

Amerika'da ki Ford sitesinde satış fiyatları yukarıda.

Ülkemizde en baz versiyonu 3.5 M civarından başlar diye düşünüyorum ve tüm modelleride gelmez sanırım.

Ülkemizde satılsa bile herkes alabilecekmiş gibi konuşuluyor ama zor dostum zor.

• Transit dışında arabası kalmayan Ford Türkiye rezil olunca, ABD merkez Ford olaya el atmış ama ABD pazarında satılan Ford'ların fiyatı ikinci el Ferrari fiyatlarıyla yarışacağı için, merak etmeye bile gerek yok.

Adamların 30.000$'a halk arabası diye sattığı Mustang'lar burada 50 yıllık maaş parasına yani minimum 10.000.000TL'ye (300.000$'a) satılıyor.

Ranger bile 3 milyon olmuş F150 dediğin arabanın giriş fiyatı 6-7 milyondan aşağı olmaz. ABD'de 38.000$ sıfırı.

Ford Merkez Türkiye'de ki karizmasını düzeltmek istiyorsa, öncelikle distribütörlüğü Koç'lardan alacak, Focus, Fiesta ve Mondeo'yu tekrar üretmeye başlayacak.

Transit'i ise ayrı bir marka yapıp Ford'dan uzak tutacak.

• Aynen. Hatta aklımda kaldığı kadarıyla nicki de @syphonfilter olması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt

selam sıkma baş derken neyi kast ettiniz??? insanlar inançları için baş örtüsü kullanabilir niye rencide ediyorsunuz?? Mini etek giyenlere eksik etek mi diyelim?? Siyasi mesaj kasacağım derken özgürlüklere karışıyorsunuz. Çok ayıp ediyorsunuz. Baş örtüsü müslüman kadının şiarıdır sizin ne düşündüğünüzün anlamı yok tercihlerinden dolayı insanlar kınanamaz. İster gay olur ister lezbiyen isterse ateist.

• Bu mesaji okurken yanimda 2 tane f150 denk gelmek :)

Amerika'daki Ford'lar ülkemize geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turgut reis T kullanıcısına yanıt

Baş örtüsü takanlar değil, çıkarı için kapalıymış gibi rol yapanları kastediyorum. Belirli siyasi çevreler sayesinde zengin olmuş sonradan görme gavurdan dönmeleri. Bunu kastettiğimi anlamamanıza şaşırdım. Halbuki erkek versiyonu pudra Şekercilercileri hemen önünde yazmıştım.

• f150 ler türk rednecklerimize hayırlı olsun.

• Amerika'daki Ford'lar ülkemize geliyor.  neise artık. bloklayıp geçelim. Amerika'daki Ford'lar ülkemize geliyor. 

• tartekin kullanıcısına yanıt

Japonlar 3 silindirin nasıl belalara sebep olacağını önceden bildikleri için 660cc' lik Subaru Vivio' ya bile kalem gibi 4 adet silindir koymuşlardı...

• Zaten piyasanda body kit ile F150'ye benzetilmemiş temiz Ranger yoktu. İnsanları zahmetten kurtarmış olurlar.

• web sitesine düşmüşler bile.

Amerika'daki Ford'lar ülkemize geliyor.ford türkiye
    Gelecek Araçlar| Ford Türkiye - Ford Türkiye
    https://www.ford.com.tr/gelecek-araclar

Capri, Bronco, Edge, F-150, Ranger, Explorer Amerika'daki Ford'lar ülkemize geliyor. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astegon -- 3 Ekim 2024; 9:51:6 >
  • Belli ki sahte Müslümanları kastetmişsiniz..Yani gece gündüz kul hakkı yedikten sonra elhamdülillah diyenleri, bir kız çocuğunun cesedini nehir kıyısına gömdükten sonra Allahtan korkmadan camiye gidip namaz kılanları, 9 yaşında kız çocuğuna nikah düşer mi tartışmasına giren pudra şekercileri, deve sidiğinden medet uman orta çağ yobazlarını..mütedeyyin insanları dinden soğutma başarısını gösteren din bezirganlarını.. Eninde sonunda geldikleri karanlık kuyuya takla ata ata yalvara yalvara düşecekler..Öyleyse hepsine birden gelsin

Amerika'daki Ford'lar ülkemize geliyor.Dumanyoutube
    Dinlemek için: https://orcd.co/kufi ► DUMAN Instagram: https://www.instagram.com/duman/ ► DUMAN Twitter: https://x.com/OfficialDuman Kufi Elleri havada Kufi kafada Şeker ezer aynada Aynı ayran gibi temiz, kafası leziz Yürüyorlar saraya, saraya Ben bu gezegene inemedim abi Gökyüzü masmavi Yıldızlar daha iyi Bu yıldızlar daha iyi Üsküdar’ı yine geçemedik abi Bu atlar çok hain Eşekler daha iyi Bu eşekler daha iyi. Elleri havada Kufi kafada Şeker ezer aynada Aynı ayran gibi temiz, kafası leziz Yürüyorlar saraya, saraya Biz bu kafalara gelemedik abi Bu gösteri kallavi Aktörleri daha iyi Bu aktroller daha iyi Kargaları yine kovamadık abi Korkuluk çok enayi Kuşlar şeytani Bu kuşlar şeytani Elleri havada Kufi kafada Şeker ezer aynada Aynı ayran gibi temiz, kafası leziz Yürüyorlar saraya, saraya Elleri havada Kufi kafada Şeker ezer aynada Aynı ayran gibi temiz, kafası leziz Yürüyorlar saraya, saraya Elleri havada Kufi kafada Şeker ezer aynada Aynı ayran gibi temiz, kafası leziz Yürüyorlar saraya, saraya Ben bu gezegene inemedim abi Gökyüzü masmavi Yıldızlar daha iyi Bu yıldızlar daha iyi Padişahı yine deviremedik abi Bu kuzular çok cahil Kurtlar şeytani Bu kurtlar şeytani Elleri havada Kufi kafada Şeker ezer aynada Aynı ayran gibi temiz, kafası leziz Yürüyorlar saraya, saraya Söz & Müzik: Kaan Tangöze Prodüktör: Duman Edit & Kayıt: Berk Kula Mix: Pat Donne Mastering: Fergal Davis Prodüksiyon Amiri: Korhan Onaylı Yapım: Paravan #duman #kufi
    https://www.youtube.com/watch?v=lEwslGCDsSI
  • astegon kullanıcısına yanıt

Amerikan rüyası ayağımıza geldi...Amerika'daki Ford'lar ülkemize geliyor. Amerika'daki Ford'lar ülkemize geliyor. 

• Ben arka planı söyleyeyim.

Ford yetkilileri genel olarak Tesla'ya kafayı taktı. Tesla ile uğraşıyorlar. Özellikle Cybertruck'ı yasaklatmaya çalışıyorlar.

Amerikalı firmalardan EU ve Çin pazarında elle tutulur başarı gösteren yok. Ford ve Chevy zaten epey eridi, yok oldu.

Tesla başarı gösterince kıskandılar. Türkiye haricinde genel olarak Avrupa'ya da çıkartma geliyor.

Türkiye açısından da iyi olur. Bizde rekabet yok.

Araçlar Amerika 30 bin Dolar civarı. Eğer 2 milyon altına getirebilirse Ford atak yapabilir.

• zed Z kullanıcısına yanıt

Geliyor gelmesine de, mevcut piyasadaki araçların fiyatlarına (puma focus) bakayım dedim. Bakmaz olaydım.

Bu araçlar çok yüksek banttan giriş yapacak büyük ihtimal.

F-150 de 2.7 L motor, 10 ileri şanzıman var. Düşün yani. Milyonlar havada uçuşacak. Amerika'daki Ford'lar ülkemize geliyor. 

• Türkiye'ye gelecek f 150 normal 4 kapılı versiyon degi

. Ticari araçlarda kasanın uzunluğu aks mesafesinin yarısından fazla olmak zorunda buna uyabilmek için suicade doors versiyonu gelecek arka koltuklar yok gibi bir sey. Bildiğin kamyon yani,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 12 Ekim 2024; 18:19:43 >
  • Yeni gelecek arabalar ne ? Devasa kamyonetler, kocaman SUV'lar. Bunların fiyatları da 4 milyondan başlar, yukarı doğru gider. TR'de kolay para kazanan gösteriş meraklısı bir kaç kişi dışında kimse almaz.

• zeytinkoy kullanıcısına yanıt

Gösteriş meraklısı kişi de neden 4 milyona Ford alsın ki

• Bugün Ford tarafından arandım. İnternet sitesi üzerinden bilgi almak istediğimi bildirmiştim.

Bronco ile ilgilendiğimi belirtmiştim.

Araçların yakın zamanda geleceğini belirttiler.

Fiyat sorduğumda 2 paket olarak geleceğini alt pakette fiyatı 2900 küsür olarak belirttiler.

Yüksek bulduğumu belirttiğimde ürün gamlarında Bronco'nun Kuga'nın üstünde yer aldığını belirterek bu fiyattan satılacağını söylediler.

İlgilenen arkadaşların bilgisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jquidd -- 3 Ekim 2024; 16:32:48 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.