Aşağıdaki habere göre yollarda artık F-150 göreceğiz. x (formerly twitter) Emre Özpeynirci (@eozpeynirci) on X https://x.com/eozpeynirci/status/1841395509002375666 |
Amerika'daki Ford'lar ülkemize geliyor.
-
-
normal ford'lar sata sata kıracak rekor bırakmamıştı. şimdi sıra dışı ford'lar satış rekorları kıracak.
-
Yeni boy kompleksli adam arabamız hayırlı olsun, bu f150 denen araç Türkiye'ye zerre uygun değil ama yüzde 10 ötv ile satar,
Devlet hızla el atmaz ise tabi,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Bronco'yu baya merak ediyorum.
Forumda bir arkadaş sanırım Kanada'da almış biraz anlatmıştı.
1.5 motor yakışıklı araba ama fiyat da tabiki önemli.
-
Çeşitlilik iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zed -- 2 Ekim 2024; 15:31:57 > -
Amerika da polis aracı olarak kullanılan Ford lar vardı modellerini bilmiyorum. Onlardan da gelirse emniyet alacaktır diye tahmin ediyorum. Gerçi emniyet son dönemde epey bir Hyundai aldı ama yine de çok sayıda Ford var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 2 Ekim 2024; 15:32:40 > -
Türkiyeye bir ara 1.5 litre 180 bg lik birkaç Ford Bronco girmişti. Vergisi fiyatı makuldü. Şimdi baktım da sarı sitede hiç satılık yok..
-
Gelsin, alınır bir f 150...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
www.ntv.com.trSuç örgütlerinden ele geçirilen lüks araçlar emniyete verildihttps://www.ntv.com.tr/galeri/otomobil/suc-orgutlerinden-ele-gecirilen-luks-araclar-emniyete-verildi,VEnyw1n__kaiWv9ebowJqg
Aşağısı kurtarmaz...
-
Yazın ortasında fenerbahçe kalamış marina içinde f-150 vs tanıtıyorlardı. Bayağı bir inceledim. Heybeti duruşu felaket güzel. İşçilik ise yerlerdeydi. Umarım üretim kalitesine dikkat ederler de biz de yollarda görürüz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
her kuşu sevdiler bir bunlar eksik kaldı.
-
Pudra Şekerciler ve sıkma başlara hayırlı olsun.
Bizim ülkemiz de pahalı olabilir ama normalde f150 Amerika da alt segment bir model . O yüzden üst seviye bir işçilik beklemeyin . Hatta yumuşak malzeme falan da çok beklemeyin .
Yollarda; kaslı ve alt takıma ek ilaveler yaparak yüskeltilmiş süspansiyon ve devasa ve geniş çamur tekerleklerle donatılmış, arazide olması gerekirken, asfalt yollarda arz-ı endam eden, kısaca modifiye edilmiş pikaplar boy göstermeye başlayınca, ford burdaki açığı görüp bu pastadan pay kapabilmek için usadaki modelini getirtmeye karar vermiş olmalı
-
Normal fordlar da çok ucuzdu ya, bunlari bedava dağıtırlar
Zamanında Mondeo almaya gittik bunlardan,adamlar bize focus satmaya çalıştı
bize eşkıyalık yapacak üç beş keko alır, arabalarını bir güzel üzerimize sürerler artık.
-
Bronco Sport güzel araç..ancak anladığıma göre 1.5 motor 3 silindirli..araziye çıkacak 4x4 araç için garibime gitti..F-150 de gerçekten kırsalda işleri olanlar ,dağ bayır gezmeyi sevenler için iyi..Umarım bazı trafik canavarları şehir içinde kullanıp milleti taciz etmezler
-
Arazide iş sanziman ve çekiş sisteminde biter hocam. Tork konvektörü olsun sistem iyi çalışsın motor pek anlamlı değil, zaten ağır arazi zor.
Bu arada f150 4 kapılı gelmiyor, suicade doors ve çok dar arka taraf işi zor.
Valla ben de şaşırdım..Bu üç silindirli motorlar için her kafadan bir ses çıkıyor..Yabancı kaynaklardan okuyorum, problemli diyen de var, normal karşılayan da ..Forumda yaka silken geniş bir kitle var malum..Seneye araç değiştireceğim , C sınıfı SUV bakıyorum..zaten piyasada 4 silindirli 1200 cc üzeri motorlu ve tam otomatik şanzıman neredeyse yok denilecek kadar az ..Premiumlar hariç hemen her markada her araçta illa bir netameli durum var. Premiuma da benim bütçe yetmiyor..Nissan Qashqai ve Kia Xceed arasında gidip geliyorum..bunların da şanzımanı tork konvektörlü klasik şanzıman değil..bir şekilde bir özellikten feragat etmek gerekecek
EDİT. Bronco Sport güzel araç amenna..ancak sadece şanzıman ve çekiş sistemi dediğiniz gibi arazide önemli olanlar..Ancak şehir içinde de kullanacağız sonuçta.o nedenle titreşimsiz problemsiz bir 4 silindirli motor daha iyi olur tabi ki..Gerçi Ford da 2000 cc 4 silindirli motorlar da var ama bu vergi sisteminde akılcı değil malum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 2 Ekim 2024; 20:31:10 >
normal ford'lar sata sata kıracak rekor bırakmamıştı. şimdi sıra dışı ford'lar satış rekorları kıracak. |
Pudra Şekerciler ve sıkma başlara hayırlı olsun.
|
Baş örtüsü takanlar değil, çıkarı için kapalıymış gibi rol yapanları kastediyorum. Belirli siyasi çevreler sayesinde zengin olmuş sonradan görme gavurdan dönmeleri. Bunu kastettiğimi anlamamanıza şaşırdım. Halbuki erkek versiyonu pudra Şekercilercileri hemen önünde yazmıştım. |
Transit dışında arabası kalmayan Ford Türkiye rezil olunca, ABD merkez Ford olaya el atmış ama ABD pazarında satılan Ford'ların fiyatı ikinci el Ferrari fiyatlarıyla yarışacağı için, merak etmeye bile gerek yok. Adamların 30.000$'a halk arabası diye sattığı Mustang'lar burada 50 yıllık maaş parasına yani minimum 10.000.000TL'ye (300.000$'a) satılıyor. Ranger bile 3 milyon olmuş F150 dediğin arabanın giriş fiyatı 6-7 milyondan aşağı olmaz. ABD'de 38.000$ sıfırı. Ford Merkez Türkiye'de ki karizmasını düzeltmek istiyorsa, öncelikle distribütörlüğü Koç'lardan alacak, Focus, Fiesta ve Mondeo'yu tekrar üretmeye başlayacak. Transit'i ise ayrı bir marka yapıp Ford'dan uzak tutacak. |
selam sıkma baş derken neyi kast ettiniz??? insanlar inançları için baş örtüsü kullanabilir niye rencide ediyorsunuz?? Mini etek giyenlere eksik etek mi diyelim?? Siyasi mesaj kasacağım derken özgürlüklere karışıyorsunuz. Çok ayıp ediyorsunuz. Baş örtüsü müslüman kadının şiarıdır sizin ne düşündüğünüzün anlamı yok tercihlerinden dolayı insanlar kınanamaz. İster gay olur ister lezbiyen isterse ateist. |
Normal fordlar da çok ucuzdu ya, bunlari bedava dağıtırlar Zamanında Mondeo almaya gittik bunlardan,adamlar bize focus satmaya çalıştı |
Yeni gelecek arabalar ne ? Devasa kamyonetler, kocaman SUV'lar. Bunların fiyatları da 4 milyondan başlar, yukarı doğru gider. TR'de kolay para kazanan gösteriş meraklısı bir kaç kişi dışında kimse almaz. |
Benzer içerikler
- online yedek parça güvenilir mi
- skoda scala paket sıralaması
- turkoil market güvenilir mi
- lpg"li araç beyaz duman atıyor
- replika jant
- 2024 araç sigorta fiyatları
- jaecoo 7 yorumlar
- 35 tfsi ne demek
- toyota"nın en çok tutulan modeli hangisi
- seat ateca 2024 fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X