Bildirim
Amerika'dan Iphone4 Alanlar Nerden Aldınız?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
up !! -
kontratsız apple store lardan alabilir.
new jersey ve çevresindeki apple storeları apple sitesinden öğrenebilirsin.
ben üç tane yazayım
Address:
1 Garden State Plaza, Space I1A Paramus, NJ 07652 (201) 975-9500
Address:
55 Parsonage Road Edison, NJ 08837 (732) 321-5506
Address:
767 Fifth Ave. New York City, NY 10153 (212) 336-1440
şimdilik buralar... ama garden state plaza dan alabilir.
bir kişiye günlük 1 adet veriyorlarmış. Bir arkadaş yazmıştı. -
arkadaşım her app store satmıyor kontratsız. o yüzden soruyorum. ama yine de yardımcı oldun teşekkürler.. -
Kontratsız satıyor, sim kilitsiz satmıyor.. İkisini karıştırmayalım.. -
tüm apple storelarda ellerinde bitmediyse bulabilirsin. lakin 4.0.2 versiyon cogu yani jb yapamıyorsun, telefonlar simkilitli. arastır bulabilirsen 4.0.1 versiyon ara ama cok zor. -
Benim kuzende work and travel ile abd.de ama hangi eyalette bılmıyorum. Apple store da acaba 16gb iphone4 ne kadardır? eyaletlere gore değişir mi? Bir de ingilterede londra da arekadasım var gelırse yakında ondan mı aldırsam? Sizin fikriniz nedir bu konuda? -
quote:
Orijinalden alıntı: | PoSeidoN |
Arkadaşlar Ablam New Jersey'de oturuyor. New Jersey yada New York da nerden kontratsız iphone 4 alabilirim.
NY 'da 4-5 tane mağaza var.
Lütfen yardım edin. Az sürem kaldı.
Her apple store satiyor ama bazilar killik yapiyorlar, hediye almak istediginizi kesinlikle belirtiniz. Ayrica ablanizin usa kimligini mutlaka goturun onu okutacaklar. -
quote:
Orijinalden alıntı: saredsa
Benim kuzende work and travel ile abd.de ama hangi eyalette bılmıyorum. Apple store da acaba 16gb iphone4 ne kadardır? eyaletlere gore değişir mi? Bir de ingilterede londra da arekadasım var gelırse yakında ondan mı aldırsam? Sizin fikriniz nedir bu konuda?
fiyatlar degismiyor, 599dolar +Vergi 647 dolara geliyor. Eyaletler arasi vergi orani degisebilir ufak tefek oynamalar olabilir ama genelde %8.
Ingilteredeki fiyatlardan haberim yok ama cok daha pahali oldugunu biliyorum. -
İngilterede ise simkilitsiz 16gb 1170TL -
up!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X