Şimdi Ara

Amerika'dan kilitsiz iphone 4s nereden nasıl alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kuzenim yakın bir zamanda Amerika'ya gidecek work and travel ile.Ona bir iphone 4 veya iphone 4s aldırmayı düşünüyorum.Forumu çok araştırdım ama bulamadım.Amerika'ya aynı bu yolla gitmiş ve yurda kilitsiz iphone getirmiş biri yardımcı olabilirse Bu iphone 4sler bildiğim kadarıyla apple'ın sitesinden alınabilmesi için Amerikan vatandaşı olmak gerekiyor(kredi kartı,ikametgah adresi falan filan).Bu yoldan başka kilitsiz fiyatına ek vergi ile birlikte yani 700dolar civarında iphone 4s i 600dolar civarındada iphone 4ü nerden ve nasıl alınabilir.Yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkürler.

• Direkt applestoredan alabilirsiniz yani almanyada sim kilitsiz apple storedan alinabildigine gore oradada ayni durum gecerlidir sanirim
  • Herhangi bi applestore'a rezervasyon yaptırıp ertesi gün gidip alabilir.
  • peki fiyatları gerçekten orda yazdığım 700 dolar civarındamı yoksa daha fazla olan yer varmı?Araştırmalarıma göre eyaletlere göre vergiler değişiyormuş.Yurt dışından geldiğimizi belirterek vergiyi ödememe gibi bir şansımız olabilir mi?
  • Amerikada taxfree yani vergi ödeme yok. Ve söylediğiniz gibi vergiyle beraber 700 dolar civarı bi fiyatı var.
  • çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

Amerikada taxfree yani vergi ödeme yok. Ve söylediğiniz gibi vergiyle beraber 700 dolar civarı bi fiyatı var.

P.M.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LONDRA'DA NERDEN TELEFON ALINIR?
    14 yıl önce açıldı
    Dubai'de PS5 Nereden Alınır ?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.