Şimdi Ara

Amerika iphone 5s en uygun nasıl alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MErhaba arkadaşlar 7 haziran da bir yakınım Amerika dan gelecek hazır pasaport ta varken cihaz alayım diyorum. En uygun nasıl alabilirim cihaz. Yaklaşık 650 dolar civarında sanırım fiyatlar. Daha önce gidip alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

İyi forumlar.

• ip5s Amerikada 650 dolar buda yaklaşık 1360 lira yapıyor Türkiyede kullanmak için 100 lira vergi ödemeniz gerekiyor toplamda 1460 lira yapıyor.
  • Hocam Amerika'dan 650 dolara alıyorsunuz + şehirlere göre farklılık gösteriyor diye biliyorum ama 40-50 dolar da orada vergi ödeniyor yani 690-700 dolara denk geliyor. Türkiye'ye gelince de 120 lira burada vergi ödüyorsunuz 1550-1600 civarında fiyata denk geliyor. Amerika'dan aldığınız cihaz da 1 yıl uluslar arası garantisi oluyor, bence üzerine 100-200 koyup Türkiye'den cihaz alsanız daha mantıklı en azından 2 yıl garantisi olacak cihazınızın. Benim de kuzenim şu an Amerika'da bende sizin gibi düşünerek 32GB'lık alması için 750 dolar vermiştim dolar 2,20 TL civarında iken öğrendim ki orada da 750 doların üzerine 50 dolar daha bir meblağ veriliyormuş gerek duymadım hiç. Forumdan bir arkadaştan 32 GB'lık cihaz aldım hemen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokcesel -- 9 Mayıs 2014; 1:43:44 >
  • forumda 1750 liralara sıfır 5s ler satıldı hocam bosverin ABD yi, Memleketimizden alın cihazı. hem 2 yıl garanti hem kayıt kürek derdi olmaz

saygılar
  • Delaware yada new hamsphire eyaletlerine giderseniz vergi yok 1350+119,5tl ye alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ödenen vergiyi geri almanın bir yolu yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

ödenen vergiyi geri almanın bir yolu yok sanırım

Amerikadan vergi iadesi yok, zaten öyle bir formları yok ancak vergi %8 civarında, Avrupa gibi değil.
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    yani avrupa apple store yerine amerikadan alınan ürün daha ucuza mal edilmiş olur ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

yani avrupa apple store yerine amerikadan alınan ürün daha ucuza mal edilmiş olur ozaman

Öyle gözüküyor., aynen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.