Arkadaşlar size bir sorum olacak, USA'den almış olduğum iki adet iphone 5'i denize düşürdüm. Tatil yerinde olduğum içinde çok kaliteli bir tamir hizmeti alamadım. Sadece içine solüsyon sürdüler ama iki telefonda çalışmadı. İstanbul'a geldiğimde başka bir yere daha götürdüm. Telefonun içini açtıklarında iki telefonun da içinde ki kafesin ve bir telefonunda alttaki vidalarının olmadığını fark ettik. Telefonların artık çöp olduğunu düşündüğüm anda Apple'ın garanti kapsamı dışında belli bir ücret karşılığı swap telefon verdiğini öğrendim. Telefonları Amerika'ya kuzene yolladım. Apple götürdüğünde tama değiştiririz demişler ancak telefonları içeri götürüp de açtıklarında bu telefonlara müdahele edilmiş o yüzden değişim yapamayız demişler.
Şimdi benim sormak istediğim konu; İçinde ki kafesler ve bir telefonda ki vidalar olmadığı için mi müdahale edildiği anlaşılmıştır yoksa Apple' müdahale edildiğini başka yollardan da anlar mı? Yani ben telefonun o eksik parçalarını tamamlayıp tekrar Apple Store götürsem swap cihaz verebilirler mi bana?
Eksik parçalardan anlamışlardır. Ki yetkili servisler dışındaki her müdahele cihazı garanti kapsamının dışına çıkartıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hocam zaten telefonların garanti süreleri dolmuştu. Her biri için 265$+Tax verip değiştirecektim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme