Şimdi Ara

Amerikadan alinan iphone avrupada degisen varmi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
2.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kerim35

beyler ben amerika cihazimi finlandiya apple storedan değiştireceğim ama imei olaytı kafama takılıyor. sonuçlta sıfır cihaz verecekler. imei yi tekrarmı kayıt yapacağız??

Amerika cihazi degistiriyorlar mi finlandiya da emin misiniz. İmei isi kolay pasaport sahibi dilekce yaziyor eskiyi silip yeniyi kaydediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

quote:

beyler ben amerika cihazimi finlandiya apple storedan değiştireceğim ama imei olaytı kafama takılıyor. sonuçlta sıfır cihaz verecekler. imei yi tekrarmı kayıt yapacağız??

Amerika cihazi degistiriyorlar mi finlandiya da emin misiniz. İmei isi kolay pasaport sahibi dilekce yaziyor eskiyi silip yeniyi kaydediyorlar.

zor işmiş ya en iyisi ben kadıköydeki tamircinin yanına uğrayayım. Forumda ünlü bir kişi vardı bu konuda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karti

quote:

zor işmiş ya en iyisi ben kadıköydeki tamircinin yanına uğrayayım. Forumda ünlü bir kişi vardı bu konuda.

Aynen cunku ben anadilim gibi almanca bilmeme ragmen almanyada amerika cihazimi degistiremedim. En sonunda amerikaya yolladim.

• kerim35 kullanıcısına yanıt
    Kenbu

• quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Kenbu

Teşekkürler iletişime geçtim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.