Şimdi Ara

Amerikadan alinan iphone avrupada degisen varmi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
2.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

Iyi bakalim kolay gelsin.

Sağol hocam bakalım uğraşacaz biraz zor ama şansımızı deneyelim , olmazsa da napalmı 120 tl verip pasaport buluruz
  • Hocam tanidik varsa bu ulkede hersey hallolur.

• quote:

Hocam tanidik varsa bu ulkede hersey hallolur.

Evrak işi olunca biraz zorlaşıyor mesele hocam ama deneyelim şansımızı :)
  • Sahte bir dilekce yazip imzayida benzetirseniz olur belki denemekten zarar gelmez herhalde.

• quote:

Sahte bir dilekce yazip imzayida benzetirseniz olur belki denemekten zarar gelmez herhalde.

Yok hocam o riske giremem , evrakta sahtecilikten iyi ceza yeriz. Ortada hak yenecek bir durum olsa gerçekten uğraşmam ama öyle birşey yok telefon değişti pasaport kaydınında değişmesini istiyorum , sonuçta kimse gidip diyemez bu telefon çalıştığı halde imei'si ni kayıt dışı yaptınız
  • Hocam benim bildiğim garanti süresi uzadıgı gözükmüyor fakat.Herhangi bir bozulma olduğunda gidiyorusun appstore'a gösteriyorsun değişim belgeni ve yeni telefon garantideymiş gibi işlem yapıyorlar.Bana müşteri temsilcisi böyle dedi.Ama değişim belgen olması lazımmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armynel

Hocam benim bildiğim garanti süresi uzadıgı gözükmüyor fakat.Herhangi bir bozulma olduğunda gidiyorusun appstore'a gösteriyorsun değişim belgeni ve yeni telefon garantideymiş gibi işlem yapıyorlar.Bana müşteri temsilcisi böyle dedi.Ama değişim belgen olması lazımmış.

Hadi ya bügün bir görüşeyim Apple ile

• Telefon da iOS 6.1.4 ile geldi canavar gibi valla :) iOS 7 ye çıksammı karar veremedim

• Keske alsaymissiniz, sizi yanlis yonlendirmisler ve/veya bilgilendirmisler.

Ingiltere'de (ve hatta ABD haric dunyanin her yerinde -Turkiye dahil-) A1429 GSM telefon satilir.
    Dolayisiyla ingiltere'den alacaginiz telefon Turkiye'den alacaginiz telefon ile birebir aynidir.

ABD'de ise A1428 GSM ve A1429 CDMA satilir.

Ingiltere'den size verecek olduklari A1429 GSM telefon hem 3G'yi, hem Avrupa'da kullanilan LTE bantlarini desteklemektedir. Ulkemize 4g gelince A1429'un barindirdigi LTE bantlarini kullanacak zaten.

Size soylenmek istenen su olmustur diye dusunuyorum: A1429 GSM telefon LTE bantlarini destekliyor, ama suanda Turkiye'de bu bantlari kullanan bir 4G hizmeti henuz olmadigi icin telefonun LTE bantlarindan faydalanamazsiniz, 4G kullanamazsiniz demek istemislerdir.

Neyse zaten bir kere almamissiniz, saniyorum buradan degisim yaptiracaksiniz, tek fark ingiltereden almis olsaydiniz lngiltere fisli sarj cihazi ile gelecekti, buradan aldiginizda turk fisli sarj adaptoru ile almis olacaksiniz :)

• Onur__ kullanıcısına yanıt
    Bende müsteri temsilcisiyle konuştum dün aynı sizin dediklerinizi söyledi:)
  • iPhone 5 ciktigi zamanlar ciddi yardimlarim dokunmustu ilgili konuda. Keske burayi da daha once gorseydim de bilgilendirseydim sizi.
    Ama tabi dedigim gibi saglik olsun, sonucta alacaksaniz yenisini, problem yok.

Benim durumum da soyle:

ABD'den aldigim A1428 cihazin garantisi biteli 2 ay oldu.
    Garanti bitmeden 1 hafta once talep olusturup adama hem Turkce hem ingilizce seri numarama islettim sikayetlerimi.
    TR'de Apple Store acildiginda goturup sansimi deneyecegim, garanti biteli 5-6 ay olur o zamana kadar, bakalim yardimci olacaklarmi :)
    Hocam zaten siz garanti bitmeden önce sikayet belirttiyseniz otomatik kayıt alıyorlar.Benim kayıt alındığından haberim falan yoktu.İngilteredeki eleman dedi banada.Burada kaydınız gözüküyor garantiniz bitse bile sizin için sıkıntı olmaz apple store açıldığında bu kayıt gözükür diye.Sizinde büyük ihtimal gözükecektir.Yardımcı olurlar inşallah.Bu arada ne zaman açılıyor appstore bilginiz var mi?
  • Yok hocam ama Nisan ayinda artik acilmis olur diye umuyorum. Daha fazlasi ayip olur. Burada 29 Ekimde acilacak kesin denildigini bile biliyorum. Ekimden nerelere geldik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Yok hocam ama Nisan ayinda artik acilmis olur diye umuyorum. Daha fazlasi ayip olur. Burada 29 Ekimde acilacak kesin denildigini bile biliyorum. Ekimden nerelere geldik

şuandada şubat 4 te açılcak kesin diolar hocam :d benimde cihaz a1428 mart 5 son garanti :D
  • acaba 5s ler icinde aynı durum sozkonusu olucak mı ?
    bisey olurda ki insallah olmaz :) a1533 5s ler burada yada avrupada degisir mi ?
  • Artık hepsi her yerde değişir pozisyonda sanırım. (Ülkeler arası model farklılığı yoksa tabi. Ancak burada da şu olabilir değişim yapılmak istenen ülke model farklılığı olan bir ülke bile olsa ellerinde mevcut ise sizin model, onu verebilirler, yani kendi ülkelerinde satışa sunulmayan bir modeli sırf değişim için stokta tutabilirler belki)

Hatta öyle ki Tr'den aldığınız 2 senelik garantili ürünü yurtdışında garanti süresinin 2 yıl olduğunu ibraz eden belgeler ile 2. yılın sonuna kadar değiştirebiliyorsunuz değişim yapılacak ülkede satılanlar 1 yıllık garantisi olan ürünler olsa bile.

• iste benim cihaz abd cıkıslı oyuzden 5s lerde de a1533 a1457 bikac tane daha model var
    Artık coğu appstorelerde swap cihazı oluyor.

• beyler ben amerika cihazimi finlandiya apple storedan değiştireceğim ama imei olaytı kafama takılıyor. sonuçlta sıfır cihaz verecekler. imei yi tekrarmı kayıt yapacağız??
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.