Şimdi Ara

Amerikadan alinan iphone avrupada degisen varmi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
2.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam garantinin bitmesi önemli degilmis.Eger telefon garanti kapsamındayken bozulduguna dairökayıt alınırsa garantisi bitse bile degisim yada tamir yaptırabiliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

Guzel haber ama neden 1 ay bekliyorsunuz onu anlamadim apple zaten resmi olarak burda store acilsin diye bekliyorsaniz cok beklersiniz nisana kaldi o is

Telefonda yılbasına yetiştirmeye çalıştıklarını soylemişlerdi bana.
  • lovelysy kullanıcısına yanıt
    Biraz zor hocam umitlenmeyin pek

• quote:

Orijinalden alıntı: armynel

Arkadaş İngiltere'den döndü.İngiltere'de istersen değişim yaparız demişler.Ama İngiltere'de vericegimiz telefon LTE oluccagı için Türkiye'de kullanamazsın demişler.Bizde kabul etmedik ama.Başvuru formu açtilar telefon adına.Garantim dolsa bile Türkiyedeki apple store açılınca değişim saglanıcakmış.Sadece bir ay daha beklicem sıkıntı yok yani.Şunada açıklık getirelim Amerikadan alınan telefonlar Avrupada değişiyor.

Avrupa daki 5-5s ler Tr ile uyumlu 5 lerde A1429 5s lerde A1457 satiyorlar bildigim kadariyla yani bura ile ayni. Turkiye de niye kullanamayacakmissiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovelysy

quote:

Orijinalden alıntı: karti

Guzel haber ama neden 1 ay bekliyorsunuz onu anlamadim apple zaten resmi olarak burda store acilsin diye bekliyorsaniz cok beklersiniz nisana kaldi o is

Telefonda yılbasına yetiştirmeye çalıştıklarını soylemişlerdi bana.

bende de üst tuş sorunu var,ocakta açılacağını söylediler,haziran 15 e kadar devam ediyo uluslararası garanti,naapsak hocam :)
  • Hocam siz basvuru yapın garantiniz bitse bile degisim olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam siz basvuru yapın garantiniz bitse bile degisim olur

Valla söyledim bi olay dosyası oluşturcaz vs diyip verdiler bi numara ama bilmiyorum kayda aldılar mı

• quote:

Hocam siz basvuru yapın garantiniz bitse bile degisim olur

merhana arkadaşlar,2012 ocak ayında fransa paristen aldığım iphone 5 cihazım şuan arızalı durumda.

1-ekranın sol üst,tuş takımının oldugu kısımda led,ışık aydınlanması var.
    2-kasa kenarlarında boya atması var.
    3-batarya %40 da iken %1 gösteriyor
    4-arama yapacağım zaman bazen telefıon donuyor 15-20 snye..

bende 3 gün önce telefonumu çin,shanghai de yaşayan arkadaşıma gönderdim.bugun apple store gitmiş ve orada değişim yapamadıklarını söylemişler.
    avrupadan alındığı için asyadaki sistemle aynı sisteme sahip olmadığını söylemişler.. bunun yanında bataryanın yeşil,sarı,kırmızı durumlarının oldugunu ve benim cihazımın bataryasınında Kırmızı durumda olduğunu söylemişler.diğer arızalarına bakmaları için sisteme giriş yapmaları gerektiğini söylemişler. asya sistemi farklı oldugundan telefonun açılmama durumu oldugundan arkadaşımda bişey yaptırmamış.

bende buradaki pupa reseller ile iletişime geçtim defalarca ve yurt dışındaki herhangi bir apple store un garanti kapsamında değişim yapabileceklerini söylediler emin bir şekilde.. şimdi benim garanti sürem yılbaşında dolucak.. çin deki apple store neden değişim yapmıyor ben anlamadım.. ne yapmam gerektiği konusunda bir fikriniz varmı? teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminayak -- 16 Aralık 2013; 22:35:52 >

• Hocam belki asya için farklı bir düzen işliyor olabilir.
  • ben arabistandan a1429 iphone 5 getirtmistim ingilterede degistirdim
  • icecube_fb kullanıcısına yanıt
    Swap yapıcak cihaz varmiş sanslıymışsın.
  • quote:

Swap yapıcak cihaz varmiş sanslıymışsın.

nasıl anlamadım
    zaten model no 1429 du degistirmeleri gerekiyordu
  • Hocam İngilterede biraz degisik o durum.Ordaki iphoneler LTE destekli,3G destegi yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam İngilterede biraz degisik o durum.Ordaki iphoneler LTE destekli,3G destegi yok

ben suan 3G kullanıyorum ama
  • icecube_fb kullanıcısına yanıt
    Hocam iste sana normal A1429 vermisler.Normalde İngilteredekiler LTE model oluyor.Ellerinde normal varsa degisiyorlar.

• armynel kullanıcısına yanıt
    hmm olabilir
  • Uzun bir bekleyişten sonra bugün appledan telefon gelmiş beyaz iphone 5 ellerine gelmiş ve değişimi yaptılar telefonun ALMANYA KÖLN apple store'da kısmetse pazar günü telefonumu getiriyor arkadaşım Türkiye'ye. Dahada güzeli cihaz a1428 idi yerine verdikleri cihaz a1429 :) hatta kutusu ile birlikte yollasaymışım aparatlarda dahil tabi , sıfır cihaz vereceklermiş ama aksesuarlar olmadıgı için kutudan sadece telefonu vermişler bunada şükür :)
  • hayırlı olsun hocam :)
    benimde arabistandan gelen telefonda facetime yoktu verilen cihazda facetime vardı :D
  • Hayırlı olsun sevindim senin adına:)
  • Teşekkür ederim ikinize'de :) Apple ı seviyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.