Şimdi Ara

Amerikadan alinan iphone avrupada degisen varmi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
2.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun hocam bir avrupaya gidecekte ben bulsam :D
  • soyturk58 kullanıcısına yanıt
    Benim önerim cihazinizin bozuk oldunu dair kayit aldirip isi garantiye almaniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerde nasıl yaptırırız hocam?
  • Boşuna sevindim sanırım arkadaşlar.. Çok sinir bozucu birşey oldu.. Bizim arkadaş cihazı almış fakat değişim kagıdını o gün verememişler ertesi gün değişim kağıdı istemeye gidince farketmişler sizin cihazınız abd cihazı , cihazı geri verin veya 250 euro para verin demişler , arkadaş cihaz yanımda değil demiş eve dönmüş bana soruyor ne yapayım diye , bu cihazı alsak bile apple bu cihazı kitler sanırım kullanımı kapatır değilmi?
  • Hocam itiraz edein cingar cikartın değişim hakkımın var oldunu söyleyin.Apple bu durumlarda müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.Zorlayın biraz bence.
    Direk Türkiye müşteri temcilsini arayın durumu anlatın otomatik olarak kayıt oluşturuyorlar.
  • hocam cingan çıkartıcan arkadaşında dediği gibi başka yolu kalmamış dünyanın heryerinde bu garanti olmaz öyle şey vericeksiniz değişim kağıdımı felan diyeceksiniz, kabul ettiremezseniz kesin kitlerler hocam kullandırmazlar, eğer sizin sorunlu telefonu gönderdilerse geri sizin teli veremeyecekleri için mecbur değişimi kabul edeceklerdir hocam
  • uzuldum ya insallah halledersiniz
    yalnız ingilterede a1428 degistiren biri vardı bu konuda yada degisim kaydı actıran @armynel di galiba
  • icecube_fb kullanıcısına yanıt
    Evet benim

• anladğım kadarıyla aslında değişim oluyor ama size denk gelen personele kalmış tabi birazda sizin kabul ettirme gücünüze
    Aynen öyle.Bugün arkadaşım ingiltereden cihazı getirdi.İçine ingilteye gittine ve değişim yapılması gerektine dair ufak bir kagit koymuşlar.
  • benim arkadaşımda ingiltereye gidiyor şubatta bari vereyim ona götürsün değiştirsin bizim apple store açılcak gibi değil
    İngilterede cok uzun sure kalcaksa gonder hocam yoksa degismiyorlar ellerinde cihaz yoksa

• Konuyu tekrar hortlatıyorum. Telefonum bugün elime ulaştı nihayet. Almanya Köln apple store elinde a1428 modelli telefon olmadığı için abd'den getirtti o yüzden beklettiler , değişim belgesinide aldım..
    Tek sıkıntı garantiyi sorguladıgımda eski telefon ile aynı tarih görünüyor , normalde 1 yıl tekrar başlar diyorlardı
  • Yok hocam bendede ilk alindigi tarihten devam ediyor. Yeniden baslamiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: karti

Yok hocam bendede ilk alindigi tarihten devam ediyor. Yeniden baslamiyor.

O kötüymüş. Normalde Türkiye'de de böyle fakat yurtdışında sıfırdan başlıyor diyorlardı.Neyse sağlık olsun değişti ya o yeter :) Pasaport işini nasıl hallettiniz hocam , 3 tane farklı farklı belge verdiler , Almanca birşey anlayamadım , eski imei ve yeni imei aynı kağıtta yazmıyor , farklı farklı kağıtlarda yazıyor
  • Ben btk yi aradim islemlerden once eski ve yeni imei olmali dedi bende telefonu benim adima degistiren arkadasa soyledim ne yap ne et iki imeide olsun diye. Biraz kavga dovus halletti bende belgeleri verdim 10 gun icinde eskiyi sildiler yeniyi kaydettiler.

• quote:

Ben btk yi aradim islemlerden once eski ve yeni imei olmali dedi bende telefonu benim adima degistiren arkadasa soyledim ne yap ne et iki imeide olsun diye. Biraz kavga dovus halletti bende belgeleri verdim 10 gun icinde eskiyi sildiler yeniyi kaydettiler.

Eski ve yeni imei var fakat 3 farklı belge var elimde. 1 belgede eski , 1 belgede yeni imei yazıyor bunu kabul ederler sanırım.
  • Ederler sorun olmaz sanirim. Yalniz sadece o belgeler degil. Pasaport fotokopisi, damganin oldugu sayfanin fotokopisi dekont fotokopisi ve pasaport sahibin kendi el yazisi ile dilekce yazmasi bunlarda lazim.

• quote:

Ederler sorun olmaz sanirim. Yalniz sadece o belgeler degil. Pasaport fotokopisi, damganin oldugu sayfanin fotokopisi dekont fotokopisi ve pasaport sahibin kendi el yazisi ile dilekce yazmasi bunlarda lazim.

İşte onlar sıkıntı biraz , pasaport sahibine ulaşmam imkansız. Btk'da bir tanıdık var , bakalım hallettirmeye çalışacam
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.