Şimdi Ara

Amerikadan alinan iphone avrupada degisen varmi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
2.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgur06

quote:

Orijinalden alıntı: soyturk58

durum nedir hocam

Arkadaşlar A1428 modelli iphone 5 cihazımı üst tuş ve batarya sorunundan dolayı Almanya KÖLN apple store'a göndermiştim , dün telefonun sıfırıyla değişim kararı verdiler ama ellerinde siyah cihaz olduğu için biraz bekleteceklerini perşembe en geç cuma günü telefon açacaklarını söylediler.
    Cihaz ve değişim belgesi elime ulaştıgında fotoğrafını çekip koyarım buraya.
    Amerika ve Kanada'dan alınan cihazların avrupadan değişilmediği felan hikaye gül gibi değiştiriyorlar.

acaba 5s lerde de aynı durum sozkonusu mudur ? yani abd cıkıslı bir 5s i sorun oldugunda avrupada degistirebilirmiyiz?
    bende a1533(abd simkilitsiz modeli) model nolu 5s almayı dusunuyordum sırf buyuzden kafamda soru isareti olustu
    bu arada yeni cihaz hayırlı olsun

• Emin değilim ama tahminimce aynı durum geçerli olur çünkü yurtdışında müşteri memnuniyetini ön planda tutuyorlar , yani cihaz abd veya kanada cihazı olsa bile müşteriye " götür abd veya kanadada degiştir " demiyorlar kendileri gönderip kendileri getiriyorlar. Gelecek cihaz büyük ihtimal a1428 olacaktır ama bir umut a4129 olmasını isterim :)
    Birde bu konuştuğumuz şeyler Almanya için , her ne kadar Türkiye'ye Apple Store açılsada bizim ülkemiz her şeyde olduğu gibi bundada bizi şaşırtır diye düşünüyorum ve yurtdışı cihazların garantileri geçmez diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Emin değilim ama tahminimce aynı durum geçerli olur çünkü yurtdışında müşteri memnuniyetini ön planda tutuyorlar , yani cihaz abd veya kanada cihazı olsa bile müşteriye " götür abd veya kanadada degiştir " demiyorlar kendileri gönderip kendileri getiriyorlar. Gelecek cihaz büyük ihtimal a1428 olacaktır ama bir umut a4129 olmasını isterim :)
    Birde bu konuştuğumuz şeyler Almanya için , her ne kadar Türkiye'ye Apple Store açılsada bizim ülkemiz her şeyde olduğu gibi bundada bizi şaşırtır diye düşünüyorum ve yurtdışı cihazların garantileri geçmez diye tahmin ediyorum.

en azından garanti avrupada gecse benim icin yeterli
    arasıra yurtdısına giden yakınların oluyor bisey olursa onlar vasıtasıyla gonderirim en azından
    3 hafta once bende degistirdim ingilterede bir sorundan dolayı ama cihaz 1429 du .simdi a1533 5s almayı dusunuyorum arabistandan getirtmeyi yine ama insallah bisey olmaz olursada yine insallah avrupada garantiye sokabiliriz

• Evet yurtdışına sorun olmaz değiştirebilirsiniz. Bu birazda değiştirmeye giden arkadaşın kendi iletişim becerisine kalıyor gibi :) Forumda benimle aynı sıkıntıdan amerika cihazı iphonu Almanya apple store a değişim için başvurupta olumsuz cevap alanlar var.. Hatta benim telefonun garantisini görememişler sonra başka yerden bakıp onaylamışlar gibi birşey söyledi değişim yaptıran arkadaşım.
    3 Hafta önce garantiye verdiğiniz cihaz 1428 miydi?
  • quote:

Evet yurtdışına sorun olmaz değiştirebilirsiniz. Bu birazda değiştirmeye giden arkadaşın kendi iletişim becerisine kalıyor gibi :) Forumda benimle aynı sıkıntıdan amerika cihazı iphonu Almanya apple store a değişim için başvurupta olumsuz cevap alanlar var.. Hatta benim telefonun garantisini görememişler sonra başka yerden bakıp onaylamışlar gibi birşey söyledi değişim yaptıran arkadaşım.

Benim cihaz 1429 idi.ama arabistandan gelmisti.suanda arabistanda buldum ama nosu a1533 yani abd cikisli oyuzden soruyorum
    Peki arkadasiniz ilk goturdugunde ne demis apple store daki eleman
    Yani ben goturdugumde hemen degistirmuslerdi 10 dk da.arkadasiniz bir zorlukla karsilasmismi normalde degistirmiyoruz ama bu seferlik degistirelim gibisinden bisey dememisler galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: icecube_fb

quote:

Evet yurtdışına sorun olmaz değiştirebilirsiniz. Bu birazda değiştirmeye giden arkadaşın kendi iletişim becerisine kalıyor gibi :) Forumda benimle aynı sıkıntıdan amerika cihazı iphonu Almanya apple store a değişim için başvurupta olumsuz cevap alanlar var.. Hatta benim telefonun garantisini görememişler sonra başka yerden bakıp onaylamışlar gibi birşey söyledi değişim yaptıran arkadaşım.

Benim cihaz 1429 idi.ama arabistandan gelmisti.suanda arabistanda buldum ama nosu a1533 yani abd cikisli oyuzden soruyorum
    Peki arkadasiniz ilk goturdugunde ne demis apple store daki eleman
    Yani ben goturdugumde hemen degistirmuslerdi 10 dk da.arkadasiniz bir zorlukla karsilasmismi normalde degistirmiyoruz ama bu seferlik degistirelim gibisinden bisey dememisler galiba

Alıntıları Göster
    Hayır öyle birşey dememişler. Direk almışlar cihazı teknik servise yönlendirmişler , arıza tesbiti için.. Biz size telefon ile ulaşırız demişler sonra 3-4 gün içinde aramışlar değişim kararı çıktı fakat elimizde beyaz iphone 5 olmadığı için cuma günü verebiliriz.

Bugün gelişen gelişme; Telefon açmışlar apple store şifremi istemişler :) telefonun çalıntı olma olasılığı olduğu için. Bizim arkadaşta güzelce bir küfür etmiş bağırmış çağırmış bekle geliyorum oraya demiş, gittiğinde küfür ettiği polonyalı apple çalışanı ortada yokmuş onun yerine türk bir bayan yardımcı olmuş. Böyle olaylar başımıza geldiği için onaylatmak istedik felan filan kusura bakmayın demişler, uğraştırdıkları için hemen telefon vermek istemişler ama gerçekten ellerinde hiç iphone 5 beyaz yokmuş ilk sıraya yzmışlar cuma günü vereceklermiş.

Bu arada arkadaşın söylediğine göre yeni gelen cihazında 1 yıl garantisi olacakmış doğrumudur bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freed0mm -- 11 Aralık 2013; 14:23:29 >

• quote:

Hayır öyle birşey dememişler. Direk almışlar cihazı teknik servise yönlendirmişler , arıza tesbiti için.. Biz size telefon ile ulaşırız demişler sonra 3-4 gün içinde aramışlar değişim kararı çıktı fakat elimizde beyaz iphone 5 olmadığı için cuma günü verebiliriz.

Bugün gelişen gelişme; Telefon açmışlar apple store şifremi istemişler :) telefonun çalıntı olma olasılığı olduğu için. Bizim arkadaşta güzelce bir küfür etmiş bağırmış çağırmış bekle geliyorum oraya demiş, gittiğinde küfür ettiği polonyalı apple çalışanı ortada yokmuş onun yerine türk bir bayan yardımcı olmuş. Böyle olaylar başımıza geldiği için onaylatmak istedik felan filan kusura bakmayın demişler, uğraştırdıkları için hemen telefon vermek istemişler ama gerçekten ellerinde hiç iphone 5 beyaz yokmuş ilk sıraya yzmışlar cuma günü vereceklermiş.

Bu arada arkadaşın söylediğine göre yeni gelen cihazında 1 yıl garantisi olacakmış doğrumudur bu?

bendede apple id mi ve sifremi girmemi istediler hatta bozuk telefonu da sıfırlattılar bana.
    ama garanti 1 yıl daha eklenmiyor diye biliyorum ben internetten apple ın sitesidnen sorgulattım yine kaldıgı yerden devam ediyor
    neyse artık bende a1533 modelde olsa alabilrim sanırsam.insallah birsey olmaz ama olurda degistirmezlerse direk sizin olayı anlatırız artık :) degisim belgesini koyabilirmisiniz elinize geldiginde

• Eger degisim kagıdı alırsanız 1 sene garantisi oluyor yeni telefonun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple ın sitresinden imei no girerek sorgulattım kaldıgı yerden devam ediyor
    ben nisan ayında almsıtım bitis tarihi nisan 2014 diyor yine sitede
  • Bende 2 defa apple canli destek hattini aradim teknik destegi %80 teknik destek verilecektir fiziksel store acildiginda dedigler benim cihaz ithalatci firma garantili a1533 anlattim derdimi sonra bana dediki olduki store teknik destek vermedi size apple careden trdeki storeden garanti satin alirsiniz dedi ne derece dogru bilmiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaslar varsa yardici olabilirmi fazladn garanti satin alabiliyormuyuz appleden

• Değişim kağıdı ulaşınca koyacağım , tahminen 22 aralıkta gelecek arkadaşım.
    Bizim arkadaşın söylediğine göre'de 1 yıl garantisi oluyor , Türkiyede kaldığı yerden devam ediyor garanti ama avrupada farklı sanırım her zamanki gibi
  • Ben Türkiye müsteri temsilcisiyle konustum.Degisim kagidi olunca garanti 1 sene Türkiyeded dahil olmak konuluyla uzuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani benim cihazım değişirse a1428 olsa bile Türkiye'de garantisi geçerli olacakmı? Eğer öyle olursa süper olur
  • Olucak.
  • Süper olur o zaman bekleyelim görelim
  • soyturk58 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş İngiltere'den döndü.İngiltere'de istersen değişim yaparız demişler.Ama İngiltere'de vericegimiz telefon LTE oluccagı için Türkiye'de kullanamazsın demişler.Bizde kabul etmedik ama.Başvuru formu açtilar telefon adına.Garantim dolsa bile Türkiyedeki apple store açılınca değişim saglanıcakmış.Sadece bir ay daha beklicem sıkıntı yok yani.Şunada açıklık getirelim Amerikadan alınan telefonlar Avrupada değişiyor.
  • armynel kullanıcısına yanıt
    Guzel haber ama neden 1 ay bekliyorsunuz onu anlamadim apple zaten resmi olarak burda store acilsin diye bekliyorsaniz cok beklersiniz nisana kaldi o is

• benimde martta son garanti inşallah açılır o zamana
  • ozaman abd cıkıslı 5s te alabiliriz garanti Türkiye de de gecicekse :)
    oh ya rahatladım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 15 Aralık 2013; 1:50:37 >
  • Sevindim bu habere 2 gündür bunu dusunuyordum. Kuzenim amerikaya gidiyor 5S getirttirecegim ve garantisinin burada acilacak apple store da gececegini bilmiyordum. İyi oldu bu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.