Şimdi Ara

Amerikadan alinan iphone avrupada degisen varmi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
2.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone 4 cihazlarda avrupa amerika farkı yok zaten hamdili hocam.
    armynel hocam inşallah arkadaşınız cihazı ingilterede değiştirecek ve sizde müjdeli haberi bize vereceksiniz, sonra gelsin istanbul apple store :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyturk58 -- 21 Kasım 2013; 21:47:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyturk58

İphone 4 cihazlarda avrupa amerika farkı yok zaten hamdili hocam.
    armynel hocam inşallah arkadaşınız cihazı ingilterede değiştirecek ve sizde müjdeli haberi bize vereceksiniz, sonra gelsin istanbul apple store :D

belki faydali olur diye belirtiyim dedim. eyvallah
  • Arkadaslar dh halkı bekleyis baslasın:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam arkadaşın mı götürcek telefonu apple store'a ne zaman öğreniriz haberleri ?
  • soyturk58 kullanıcısına yanıt
    Hocam suan türkiyede önümüzdeki hafta içi gidicek ingiltereye
  • ne oldu hocam sizin iş?
    Arkadaştan daha haber almadım.Beklemedeyim.
  • tamam hocam beklemedeyiz haberlerini inşallah güzel haberlerle döner arkadaşınız...
  • quote:

tamam hocam beklemedeyiz haberlerini inşallah güzel haberlerle döner arkadaşınız...

İnsallah
  • varmı haber hocam
    Haber aldıgım gibi yazıcam merak etme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim cihazım kanadan alınma a1428 modelli olanlardan , pazartesi günü almanya apple storea gitti yogunluk sebebi ile cuma gününe randevu verdiler, cuma günü belli olacak değişim oluyormu olmuyormu. Sonucu buraya yazarım
  • durum nedir hocam?
  • Ben 3-4 gün önce aradım teknik desteği. Açan bayan Amerika dan alınan bütün apple ürünlerinin iphone dahil Türkiye de geçtiğini ancak iphone özel olarak bütün donanım sorunlarının garantiye gireceğinden emin değildi. Tr apple store den randevu alıp gidin bi şansınızı deneyin tarzı konuştu..
  • quote:

durum nedir hocam?

Bugün sabah arkadaş gitti cihazı verdi saat 4 de gelin demişler bizim arkadaşın işi çıkmış gidememiş malesef.. Pazartesi günü tekrar görüşelim demişler , biraz sıkıntı var gelince görüşelim felan demişler büyük ihtimal olumsuz olacak gibi ama pazartesi bakalım
  • arkadaslar 5s icin de aynı prosedur gecerli olucakmı ?
    a1533 model 5s ler burada yada avrupada garantisi gecmiyecek mi ?
  • durum nedir hocam
  • quote:

durum nedir hocam

Arkadaşlar A1428 modelli iphone 5 cihazımı üst tuş ve batarya sorunundan dolayı Almanya KÖLN apple store'a göndermiştim , dün telefonun sıfırıyla değişim kararı verdiler ama ellerinde siyah cihaz olduğu için biraz bekleteceklerini perşembe en geç cuma günü telefon açacaklarını söylediler.
    Cihaz ve değişim belgesi elime ulaştıgında fotoğrafını çekip koyarım buraya.
    Amerika ve Kanada'dan alınan cihazların avrupadan değişilmediği felan hikaye gül gibi değiştiriyorlar.
  • beş buçuk ay önce arabistandan gelen beyaz ip 5 imin klasik olarak power tuşu cortladı,tekrar oraya gitme durumum da yok,bu garanti işi de sanırım türkiye de işlemiyor,sizce ne yapmalyım,cihazı bu 100-150 liraya tamir eden yere tamir ettirmek mantıklı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

quote:

durum nedir hocam

Arkadaşlar A1428 modelli iphone 5 cihazımı üst tuş ve batarya sorunundan dolayı Almanya KÖLN apple store'a göndermiştim , dün telefonun sıfırıyla değişim kararı verdiler ama ellerinde siyah cihaz olduğu için biraz bekleteceklerini perşembe en geç cuma günü telefon açacaklarını söylediler.
    Cihaz ve değişim belgesi elime ulaştıgında fotoğrafını çekip koyarım buraya.
    Amerika ve Kanada'dan alınan cihazların avrupadan değişilmediği felan hikaye gül gibi değiştiriyorlar.

Cok iyi haber oldu bu. Belgeleri de bekliyoruz ben de buradaki apple store'a goturecegim bi problem cikarirlarsa kanit olur..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.