Şimdi Ara

Amerikadan alinan iphone avrupada degisen varmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
125
Cevap
0
Favori
2.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda amerikadan aldigi cihazi avrupada degisen arkadaslar oldunu duydum.Dogru bilgi mi bu.

• Ben amerika cihazımı almanyada değiştiremedim dostum. Ama şimdi durum ne bilmiyorum.
  • karti K kullanıcısına yanıt
    Degisimi ne zaman denemistiniz.
  • armynel kullanıcısına yanıt
    2 ay oldu ben o sirada amerikadaydim. Kardesim almanyadaydi degistirmemisler.
  • 1 Ay önce artık avrupadada değişim şansınız açıldı.
  • Arkadaslar kesin bilgi veriyorum.Simdi apple tr ile konustum.Adamin dedi aynen su:"Amerikadan alinan A1428 cihazlarin donanimsal ve karakteristik ozelligi avrupadaki cihazlarla ayni oldugudan garanti destegi avrupa da saglaniyor.Turkiyede apple store acilinca Türkiyedede saglanicak.Cihazinin A1428 oldunu belirtirseniz garanti saglarsin.Kesin olarak bu sekildedir."dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armynel -- 21 Kasım 2013; 14:15:26 >
    A1428 lerle avrupada satilanlar ayni degilki neden ayni demis acaba ilginc
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim arkadaşıma abd den getirdiğimi de asya da değiştirmediler, özellikler farklı diye. 6 ay oluyor yaklaşık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco

Benim arkadaşıma abd den getirdiğimi de asya da değiştirmediler, özellikler farklı diye. 6 ay oluyor yaklaşık...
    A1428 ile ne alakası var onu anlamadım? A1429 veya daha başka bi model olsa aynı şartlar geçerli olmayacak mı yani?
  • dememoki D kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım A1429 zaten avrupa cihazı onun icin bir problem yok.Yaklaşık bir ay önceye kadar amerikadan alınan cihazlar sadece amerikada değişiyordu.Artık bu uygulama biraz esnetildi.A1428 cihazların modelleri var sanırsam.Yanlık bilgi vermek istemem ama benim yorumum bu.Benin cihazda A1428 olmasına ragmen avrupa cihazlarıyla aynı donanıma sahipmis bu yüzden değişim saglanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dememoki

A1428 ile ne alakası var onu anlamadım? A1429 veya daha başka bi model olsa aynı şartlar geçerli olmayacak mı yani?

Alıntıları Göster
    Bende dün apple türkiy müşteri hizmetleri ile görüştüm. amerikadan alınan a1428 model için garanti kapsamı olmadığını söyledi. Peki türkiyeden aldığım ürün amerikada garantiye verebilir miyim? dedim. onun içinde aynı şey geçerli. Amerikada geçmez dedi.

Ayrıca A1428 ve A1429 aynı donanıma sahip diyen arkadaşlar olmuş.

iphone 5 için LTE frekanslarını aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz. 2G ve 3G de sıkıntı yok ancak 4G - LTE frekansları Amerikada 850- 1900 Mhz iken avrupada 1800-2100 Mhz. Dolayısıyla iki ayrı cihaz üretilmiş.

http://www.apple.com/iphone/LTE/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birber80 -- 21 Kasım 2013; 15:55:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: birber80

Bende dün apple türkiy müşteri hizmetleri ile görüştüm. amerikadan alınan a1428 model için garanti kapsamı olmadığını söyledi. Peki türkiyeden aldığım ürün amerikada garantiye verebilir miyim? dedim. onun içinde aynı şey geçerli. Amerikada geçmez dedi.

iphone 5 için LTE frekanslarını aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz. 2G ve 3G de sıkıntı yok ancak 4G - LTE frekansları Amerikada 850- 1900 Mhz iken avrupada 1800-2100 Mhz. Dolayısıyla iki ayrı cihaz üretilmiş.

Alıntıları Göster
    @birber80
    başka bi arkadaş da abd den alınan cihazların garantisinin istanbulda yılbaşından sonra açılacak olan apple store da geçerli olacağını söylemişti.sanırım bu konuda net bi bilgi yok.

• Zaten mantıklı olan geçmemesi şimdi amerikalı geldi burda cihazı değişti ona a1429 cihaz verdiler. O zaman o adam ülkesine dönünce lte kullanamaz ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

Zaten mantıklı olan geçmemesi şimdi amerikalı geldi burda cihazı değişti ona a1429 cihaz verdiler. O zaman o adam ülkesine dönünce lte kullanamaz ki.
    O zaman bu işin adı neden Uluslararası Garanti? Eğer her apple store'da geçmeyecekse bu garanti bu Bölgesel Sınırlı Garanti Demektir, Bize Satarken 1 Yıl Uluslararası garanti varsa heryerde tamirini değişimini yapcak mağazalarında A1428 modelde bulunduracak A1429'da en azından swap için bulundurmalı.
  • birber80 kullanıcısına yanıt
    Herkes bişey söylüyor.Ben telefonu simdi bosunamı gönderdim.
  • soyturk58 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten satarken 1 yıl sınırlı uluslararası garanti olarak satıyor. Ama siz yada biz o kısmı okumuyoruz alırken.
  • karti K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar adam bana kesin kesin değişebilirsin dedi gönderdim telefonu o yuzden.Kendi adamıda bilmiyorsa bu işi yandık biz.
  • Yahu geçiyor artık avrupadada
    Degismezse geri gelir dostum ama insallah degisir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birber80

turkiyede turkcell den aldigim iphone 4 umu amerikada apple storeda degistirdim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.