Şimdi Ara

Amerikadayım, Galaxy s3 almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, şimdiye kadar hep iphone kullanıcısıydım. Daha türkiyede iphone yokken ilk cıkanı amerikadan getirtip kullanıyordum

Ancak artık galaxy s3 ile beraber android e geçmeyi düşünüyorum. Sizce doğru birşeymi düşünüyorum? Zorlanırmıyım?

Birde burada çakal satıcılar çok. Adam unlock diyor, ama simkilit yapıp yapmadığını bir şekilde anlayabilmemin yolu varmı acaba?

Yardımlarınız için şimdiden cok tesekkürler..

• yokmu beni azda olsa aydınlatabilecek hayırsever bir arkadaş? şimdiye kadar hiç samsung kullanmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnHancock

yokmu beni azda olsa aydınlatabilecek hayırsever bir arkadaş? şimdiye kadar hiç samsung kullanmadım.

dotum madem amerikadasın oradan mağazadan almay dene. 650-700 $ gibi bir fiyatı var. Mağazadan alırsan garanti konusunda da sıkıntı çekmezsin diye düşnüyorum. Bende S3 almayı düşünüyorum ama burada 1700-1800 lira gibi bir fiyat var buda beni aşıyor. Amerikada olmasın avantajı teknolojiyi ucuza takib edebiliyorsunuz.

Bu arada bende 3 yıldır iphone kullanıcısıyım biraz farklı bi cihaz kullanmak istiyorum. Hayatımda değişiklik olur diye düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin616 -- 9 Ağustos 2012; 10:17:59 >
  • iphone kullanan diyelim 100 kişiden 95 i androide geçince pişman oluyor geçme derim ama s3 internet,oyun,video keyfide başka tabi ama yinede geçme
  • quote:

Arkadaşlar, şimdiye kadar hep iphone kullanıcısıydım. Daha türkiyede iphone yokken ilk cıkanı amerikadan getirtip kullanıyordum

Ancak artık galaxy s3 ile beraber android e geçmeyi düşünüyorum. Sizce doğru birşeymi düşünüyorum? Zorlanırmıyım?

Birde burada çakal satıcılar çok. Adam unlock diyor, ama simkilit yapıp yapmadığını bir şekilde anlayabilmemin yolu varmı acaba?

Android telefonları kullanmayı bilmek lazım. Pişman olacağın hiçbirşey yok bu konuda. En azından s3 aldığın vakit şarjın 1 gün dayanır o kocaman ekrana rağmen. Bundan iyisini apple biraz zor yapar zaten. ip5 çok büyük bir sürpriz olmazsa zaten herkes hayal kırıklığı beklentisi içinde. ios kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu ip5 kötü çıktığı vakit android veya windows phone a kayacak zaten. En azından bilinçli olanlar böyle.

• Bende Almanyadan almayı düşünüyorum ama bi telefonmcu markadasımın dediğine göre orada 200-400 euro arasında çok temiz 2.elini bulabilirsin dedi acaba doğrumudur ?
  • İstanbul bilişim 12 taksit ve 1625 TL S3 . USA a olup tavsiye almak yerine biraz araştırma ve S3 almak daha mantıklı,

Çünkü yeni apple tanıtılacak , S3 ün yüksek rakamları ydışında daha durgun ve sanırım ydışına gidip gelme şansınız tekrar olabilir. İP4S ile küçük ekran ve 1 yıllık cihaza yatırım yapmış olacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müslümano Ronaldo

iphone kullanan diyelim 100 kişiden 95 i androide geçince pişman oluyor geçme derim ama s3 internet,oyun,video keyfide başka tabi ama yinede geçme

ben burda t-mobile kullanıyorum. 4g hizmetleri var. ama tmobile ile iphone uyumlu degilmis. sırf bu yüzden nerdeyse bir senedir edge kullanmak zorunda kaldım. simdi telefonumu sattım guzel bir fiyata. acikcasi iphone 5 in pek galaxy s3 un altinda kalacagini sanmiyorum, ki kalirsa benim icinde bitmis demektir. ama iphone 5 cikana kadarda beklemek istemiyorum. nette cok detaylı incelemeler izledim s3 hakkında. cok hos özellkleri var ama yinede kullanmayan bilemez diye bir kullananlara sormak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: the_end_

quote:

Arkadaşlar, şimdiye kadar hep iphone kullanıcısıydım. Daha türkiyede iphone yokken ilk cıkanı amerikadan getirtip kullanıyordum

Android telefonları kullanmayı bilmek lazım. Pişman olacağın hiçbirşey yok bu konuda. En azından s3 aldığın vakit şarjın 1 gün dayanır o kocaman ekrana rağmen. Bundan iyisini apple biraz zor yapar zaten. ip5 çok büyük bir sürpriz olmazsa zaten herkes hayal kırıklığı beklentisi içinde. ios kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu ip5 kötü çıktığı vakit android veya windows phone a kayacak zaten. En azından bilinçli olanlar böyle.

alacagım eleman yanlizca kutusunu actim diyor. diger hersey temiz diyor. bugün bulusmaya gidecegiz. telefonu aldigimda bakabilecegim bir seyler varmi onerebileceginiz?

birde androidi kullanmayı bilmek lazim derken genel olarak neyi kastettiğinizi merak ettim. 1-2 örnek verebilirmisiniz.

• Ben arkadaşımdan bekliyorum Azerbaycan'dan 850TL'ye. Nasıl ve ne şekilde temin edecek bilmiyorum lakin çook işime gelecek. :) İyice araştır fiyatları istersen.
  • Altı üstü telefon, alışkanlıklarının dışına çıkacaksın o biraz zorlayabilir. Onun dışında akıllı telefon kullanıyorsan zaten neyin nerede olduğunu bilir ve gönül rahatlığıyla kullanırsın.
  • Büyük ekranda multimedya keyfi çok iyi yaşanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: assasincreed

Bende Almanyadan almayı düşünüyorum ama bi telefonmcu markadasımın dediğine göre orada 200-400 euro arasında çok temiz 2.elini bulabilirsin dedi acaba doğrumudur ?

Dostum zaten sifiriwww.mediamart.de (almanya sitesi) de 540 euro. ikinci elini de 350-400 Euro ya cok rahat bulabilirsin.
  • S3 benim ilk android deneyimim. S3ten onceki telefonum samsung monte idi. Ama androide kisa zamanda alistim yani kullanimi vs kolay resmen telefonla ugrasirken keyif veren bi telefon. Tavsiye ederm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.