Şimdi Ara

Amerikanın yaptığı tezatlık(Vw Emisyon)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen kalk 2. Dünya savaşında Japonyaya 2 tane bomba yolla,milletin anasını belle,bırak havayı evrenin ağzına et,binlerce insanı çocuğu katlet.Ondan sonra aman efenim volkswagen çevreyi kirletiyor de.Asıl Amerikanın yatıcak yeri yok.Forumdaki arkadaşlar da ne güzel ülke ne güzel memleket,amerika bunları yanlarına bırakmaz diye zil takıp oynuyor.Tamam yapılan olay doğru değil ama.50 lerde 60 larda Refah seviyesinin dibine vurmuş olan amerika,petrol için ülkelere girip canlar almış olan amerika.gelmiş emisyon derdine düşmüş.7 litre motorlu arabaları üreten,atmosferin ağzına eden kim acaba? Allah topunu ıslah etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şunu yazıp çıkalım.. http://t24.com.tr/haber/avrupadaki-araclarda-da-hileli-yazilim-bulundu,310758

Özeti: Alman Ulaştırma Bakanı: "Almanya Ulaştırma Bakanı Alexander Dobrindt, ABD'nin yanı sıra Avrupa'daki dizel motorlu Volkswagen araçlarında da gaz emisyon değerlerini yanlış gösteren hileli yazılımın bulunduğunu açıkladı."

Fanlığında bir sınırı olmalı.. Alman Bakan'dan daha fazla Alman olmanın açıklaması yoktur...

Hadi şimdi devam et, Vw'ni savunmaya.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 24 Eylül 2015; 20:53:27 >

• Oooo mevzu kürşat ayaklanmasına kadar gider benden söylemesi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emisyon testini yapan adamların "ulan bu hileyi bulduk ama bizim atalarımız zamanında hiroşimayı falan bombaladı, biz bu emisyon hilesini duyurmayalım ya." demesini falan mı bekliyorsun, nedir yani ?

sen bugün kanser ilaçlarının hileli ve işe yaramaz olduğunu kanıtlasan "amaan boşver ya osmanlı zamanında az insan öldürmedi" diyip ilaçların hileli olduğunu açıklamayacak mısın ?

bu nasıl mantıksız bir yaklaşımdır be kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 24 Eylül 2015; 20:42:13 >
  • Ne alakası var? Evet volkswagen fanıyımdır.birşeyin fanı olmanın köyü bişey olduğunu da bu forumda gördüm.aynı zamanda mercedes fanıyım bütün alman araçlarının fanıyımdır.Yapılanın yanlış olmadığını söylemiyorum ama amerikada iyi niyet elçisi gibi kendini temize çekmesin.GM'in arabalarına bi baksak kim bilir neler çıkar ki almanlara göre teknikleri zayıf olduğu kesin. 3 litre motordan 300 beygir çıkmıyor diye 1 litre hacim büyüten adamlar bunlar

• Niye vosvosun cezasını kendinize dert edinmişsiniz ? Benim ne Amerika ne vosvos umurumda değil .
  • Konunun amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Savaş haliyle bu olayın ne alakası var?
  • Bu mantik anca bizde olur zaten. Bir yanlisi ornek gosterek baska bir yanlisi savunmak.

Adamlar o mantikda calismiyoralr bizim gibi bir kere yanlis oldu onu yaptik bari bunu da yanlsi yapalim demiyorlar.
    NE yani adamlar 50 yil once atom bombasi atti diye emisyona sinirlama getirmesin mi?
  • Olayı savaşa odaklamak istemiyorum. Volkswagen suçsuz da demek istemiyorum. Asıl çekemediğim olay Amerikanın her konuda kendisini referans noktası sayması.Adamlar aya bomba kurup patlatsa soran olmayacak. Bence GM'in Ford'un bütün Amerikan araçlarının da bu testlere tabi tutulması gerekiyor.

• Veya almanlar yahudilere soykırım yaptı diye ülkelerinde adalet hukuk sistemi falan olmasın mı? Biz nası olsa yahudileri gaz odalarında boğduk, artık ülkede herhangi bi insani davaya bakamayız mı desinler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Klee

Savaş haliyle bu olayın ne alakası var?

v12-v8 milyonlarca arac var amerikada, onu gectim konuyu acan arkadasta hakli.

• Şimdiki olayla nasıl dünya savaşını bağdaştırdın, ülkeler hiç mi gelişmiycek, hiç mi fikirler değişmeyecek,
  • Lion kullanıcısına yanıt
    Ee adamlar emisyon konusunda belli şartlar getirmişler. V8 değil V24 olsun isterse, bu kurallara uyan araçlar satılabilir. Burdaki konu, vw yasayı mevzuatı her neyse, ihlal etmişler, hem de hileli bi yazılımla kasten ihlal etmişler. Ne alakası var v8le v12yle? Volkswagen v8 motorlu benzinli motorlu araç satamıyo sanki amerikada...
  • savaş falan onlar hikaye ama herkesin v6 v8 motorla gezip emisyon edebiyatı yapmaları gerçekten tezat

• "Adamlar 6 litre benzinli motora biniyor VW'nin 2.0 dizeline taktılar" goygoyunu tamamen cehalete bağlıyorum.

Diesel and gasoline vehicles have larger differences in their emissions of other atmospheric pollutants. [4] Diesel engines, in comparison with gasoline engines emit less carbon monoxide (CO) but over 20 times more nitrogen oxides (NOX) that include N2O, a greenhouse gas, and NO2, which produces photochemical smog.

Dizel motorlar benzinli motorlara göre daha az karbon monoksit salınımı yaparken buna karşın 20 kat fazla nitrojen oksit salınımı yapıyor. Nitrojen oksit demek kanser demek, küresel ısınma demek, sera gazı demek. Tekrar söylüyorum, tam 20 kat.

Daha az yakıyor diye dizeli masum sanmayın yani.

http://www.eoearth.org/view/article/160424/

• Görende adamlar 6 litre v8-12 dizele biniyor sanacak.Benzinli arkadaşım o. Olay nox olayı. Hadi audi q7 nin w12 dizeli vardı ayrı bi mesele
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertug0

Ne alakası var? Evet volkswagen fanıyımdır.birşeyin fanı olmanın köyü bişey olduğunu da bu forumda gördüm.aynı zamanda mercedes fanıyım bütün alman araçlarının fanıyımdır.Yapılanın yanlış olmadığını söylemiyorum ama amerikada iyi niyet elçisi gibi kendini temize çekmesin.GM'in arabalarına bi baksak kim bilir neler çıkar ki almanlara göre teknikleri zayıf olduğu kesin. 3 litre motordan 300 beygir çıkmıyor diye 1 litre hacim büyüten adamlar bunlar

Sen hala o V8'lerin 2.0 tdi motordan daha fazla nox salınımı yaptığını mı sanıyorsun? Öğrendikten sonra tekrar konuşalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

"Adamlar 6 litre benzinli motora biniyor VW'nin 2.0 dizeline taktılar" goygoyunu tamamen cehalete bağlıyorum.

Diesel and gasoline vehicles have larger differences in their emissions of other atmospheric pollutants. [4] Diesel engines, in comparison with gasoline engines emit less carbon monoxide (CO) but over 20 times more nitrogen oxides (NOX) that include N2O, a greenhouse gas, and NO2, which produces photochemical smog.

Dizel motorlar benzinli motorlara göre daha az karbon monoksit salınımı yaparken buna karşın 20 kat fazla nitrojen oksit salınımı yapıyor. Nitrojen oksit demek kanser demek, küresel ısınma demek, sera gazı demek. Tekrar söylüyorum, tam 20 kat.

Daha az yakıyor diye dizeli masum sanmayın yani.

http://www.eoearth.org/view/article/160424/

Yav geçin bunları.Küresel ısınmayı her bi haltı tetikleyenler 1 Amerikalılar 2 Araplar. 10 bin litrelik leş gibi duman salan dizel peterbiltler ne ayak o zaman? Otomotiv tarihinin en saçma sapan kamyon yarışları hangi ülkeden çıkma? Bunlara niye bi düzenleme gelmiyor? Benim soluduğum havada amerikanın pis pasmağı var ben nereye başvurucam o zaman?

Amerikanın yaptığı tezatlık(Vw Emisyon) Amerikanın yaptığı tezatlık(Vw Emisyon)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertug0 -- 24 Eylül 2015; 21:13:59 >

• Neden bu kadar erken konuşuyorsunuz.Vw de çıktı evet ama bugün aynı mevzunun audi ve bmw lerde de olduğu ortaya çıktı

http://www.sozcu.com.tr/mobil/home/detay?post_id=943249&cat_id=6

Belki yarın ford,lincoln,cadillac gibi markalarda incelenecek.Fransa da bi bakan tüm avrupada tüm markalar incelenmeli dedi mesela bugün.Daha bu köprünün altından çok sular akar kimsenin vw ye yüklendiği yok babamızın malı değiller,kim üçkağıt yaptıysa çeksin cezasını

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.