Şimdi Ara

AMfi gerekli mi? Yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracıma amfi almadan şu sistemi çalıştırabilir miyim? Eğer almalıysam önerileriniz ne olur? Örneğin :

200ytl'lik bir bütçe anca ayırabilirim.
    Sony XMZ-R602
    Sony XMZ-R604

Amfiye sadece subwooferı bağlamamız mümkünse, sadece onu bağlamak için amfi istiyorum.
    Bu amfiler uygun mudur? Bu parçalarla sorun yaşamayacağım amfi önerirseniz memnun olurum. Teşekkürler...

Bu amfiler uygun mudur? Bu parçalarla sorun yaşamayacağım amfi önerirseniz memnun olurum. Teşekkürler...

Aracımdaki ses sistemi şu şekilde:

Teyp: Sony CDX-GT424U
    Özellik:
    Amplifikatör:

S-MOSFET çıkış aşaması :VAR
    Çıkış Gücü (DIN 45324, 4 ohm,) :27W x 4
    Maks. Çıkış Gücü (1kHz, 4 ohm) :52W x 4
    ------------------------------------------------

Ön hoparlörler:

Sony XS-F1025 10cm
    Özellik:
    # 130 W azami güç
    # 30 W nominal güç
    ------------------------------------------------

Arka hoparlörler:

Pioneer TS-6985
    Özellik:
    -200w
    -50w nominal olması lazım

--------------------------------------------------
    Subwoofer

Sony XS-L104P5B 25cm
    Özellik:

# 1200W maks. güç çıkışı
    # 330W nominal güç çıkışı

--------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bora_er -- 18 Haziran 2008; 12:33:51 >

• mutlaka bir amfi almalısın. sistemin sade orta ayarda güzel bir sistem.mono çıkışlı sadece wooferı çalıştıracak bir amfi alırsan yeterli olacaktır. audio system in amfilerini öneririm. hoparlörleride teybine bağlatırsın sorun yaşamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi street_cops -- 21 Haziran 2008; 13:25:16 >
  • Ya kardes bütçen nedir? Eğer bütçe vermezsen ben sana 6000 $ likta anfi öneririm 150 liralik anfide yani... Bütçe söle bizde sana ona göre yardimci olalim...

Şimdi bass konusunda sony önermem çok cabuk yaniyorlar yüklendiğinde... 25 cm diyorsan illaha Jbl Gt4 10" veya kendi kullandiğim Jvc cs-gd4250 öneririm...
  • Teyp 4X52 wat rms değerinde. Normal kolon bağlarsan güzel bir ses alırsın.
    Ama araba zıplasın diyorsan, anfi, mid ve sub almalısın.Bütçe verirsen sana güzel bir tesko yazarım.Aracı da yaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan2

Ya kardes bütçen nedir? Eğer bütçe vermezsen ben sana 6000 $ likta anfi öneririm 150 liralik anfide yani... Bütçe söle bizde sana ona göre yardimci olalim...

Şimdi bass konusunda sony önermem çok cabuk yaniyorlar yüklendiğinde... 25 cm diyorsan illaha Jbl Gt4 10" veya kendi kullandiğim Jvc cs-gd4250 öneririm...

Kardeş, mesajımda bütçem yazıyor

200ytl'lik bir bütçe anca ayırabilirim.
    Sony XMZ-R602
    Sony XMZ-R604

Aynen böle yazıyor...

Sony XMZ-R604 amfi aldım, şimdilik gayet güzel oldu ancak 6X9 pioneerların da değişmesi gerecek, bass vermiyor bir tanesi arızalıydı.
  • evet pek abartı birşey olsun istemiyordum, bu sistemdeki pioneerlarda tamir olmazsa değişecek. Önerin varsa sony yada pioneer araştırayım. Teşekkürler...
  • kardeş amfin hayırlı uğurlu olsun umduğun gibi çıktımı subı yeteri kadar besleyebiliyormu yorumların nelerdir tavsiye edebilirmisin
    nereden kaça aldın onuda belirtirsen sevinirim sağol şimdiden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu amfi nasıl
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.