Şimdi Ara

Amfisiz dengeli ve temiz ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yakın zamanda bir Dacia Sandero sahibi olacağım. Aracın hoparlörünün ne kadar kötü olduğunu duydum. Daha önceki aracımda Hertz ESK 165 mevcuttu fakat 4 araba değiştiren bu hoparlörleri tekrar söktürürsem elimde kalacak diye korkuyourm. Zaten çok da oksitlendikleri için araçta bırakmayı düşünüyorum.

Size sorum şu: Ben genelde Rock, Jazz, Metal gibi gitar ağırlık müzikler dinliyorum. Gümbür gümbür, boğan bir bastan ziyade mid ve tizler ağırlıklı olmak üzere frekansları temiz duymak istiyorum. Yüksek volümde müzik dinlemeyi sevmiyorum, bu yüzden yüksek güç peşinde de değilim.

Amfi olmaksızın nasıl bir hoparlör takmamı önerirsiniz?

Şimdiden teşekkür ederim.

• Yine Hertz alabilirsiniz, fiyatına göre gayet kaliteli ses veriyor.
  • Dacia Sandero 2017 modeldi sanirim Italya seyahatinda 1 hafta kiraladim.
    Dokunmatik multimedya ekrani,navigasyon,usb girisi vs..mevcuttu.
    Aracin tek hosuma giden yani muzik sistemiydi acikcasi o nedenle bence usb veya aux girisinden temiz yeterli ses alinabilir,en azindan kendi aracim polo kadar iyiydi o nedenle bence orjinal sistemini bir test edin sizi sasirtabilir,forumda cokca konu mevcut hoparlor degisiminden pisman olup orjinaline donen.

Multimedya sisteminin disinda arac cok kotuydu bu arada,sifir olmasina ragmen,direksiyonu cok sert,vites topuzu bayagi uzun gecisleri sert ve izolasyon yok gibiydi,test surusu yapmanizi oneririm almadan once.
  • amfisiz boşa iş yaparsın.

hertz o kadar kalitesiz değildir. eğer göbeklerinden ittiğinizde hala sürtünme yoksa kullanabilirsiniz.

oksitlenme dışında ise önemsiz.

amfisiz boşa masraf edersin. amfisiz ses sistemi yapmak komedi.
  • _DIESEL_ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler üstad, benim de içimden gelmedi tekrar hoparlör yatırımı yapmak. Verdim arabayla eskileri. Gelsin stock hoparlörleri kullanacağım inşallah.

İyi günler dilerim :)
  • amfisiz temiz ses;

bende bunun peşindeydim kendimce elde ettim.

sana morel maximo coax ultra öneriyorum.

gerçekten çok başarılı hoparlörler.

aktepe soundda çifti 320 tl gibi bir rakam.

ha daha iyisi var ama amfi olmadan o hoparlörlere yazık olur.

amfi sesi temiz hale getirmez, varolan sesi yükseltir sadece. var olan sesin şiddetini arttırı.

ses kalitesi ana ünite ve hoparlörlerle ilgili.

benim ana ünitem sözde 45 w çıkış veriyor ama büyük ihtimal 25 w gibi bir değerdir bu hoparlörler yanlış hatırlamıyorsam max 80 w ye dayanıyor.

unitenin ses şiddeti 50 ye kadar; 35-40 arası güzel tatmin edici cızırdamayan ve temiz ses elde edebiliyorum.

daha fazlası beni gürültü olarak rahatsız ediyor.

amfisiz sistem kurulur şayet yerigöğü inletmek primer amaç değilse.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 12 Temmuz 2017; 19:25:17 >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Üstad çok ama çok mutlu oldum benim gibi düşünen birisini bulduğum için. Aldığınız hoparlörün çapı neydi? Internette hiçbir yerde Sandero'nun hoparlör çapını bulamıyorum maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amfisiz ses sistemi tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Woofer ve Bass farkı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Servisine sorun soylerler.

Benimkiler on arka 16 cm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.