Şimdi Ara

Amortisör değişimi sonrası arabamın arkası yükseldi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
19.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ccestr

Arka hiç sürtmez o mesafe zamanla azaltacaktır eski amortisörler patlatmış demekti fıs diye oturmuş kalmış buda zamanla iner inmesede çok kötü durmuyor yay falan kestirme sonra iyice çöker 😂
    Arabaya takılan amotisorlerin boyu uzun desem değil eskisiyle aynı boyda bunu bu kadar etkileyen ne olmuştur anlamıyorum en sonunda bagaja 300 kiloluk yükü vurucam basılsın diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Literaryy L kullanıcısına yanıt
    Eğer amortisör uzunluklarından eminseniz ve hatta orijinal-muadil ürün kullanıldıysa işçilikle alakalı bir aksilik var sanırım. Sanki 5 cm takoz kullanılmış gibi duruyor. Peki aracın sürüş esnasındaki tepkilerinde bir anormallik var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lagun@

Eğer amortisör uzunluklarından eminseniz ve hatta orijinal-muadil ürün kullanıldıysa işçilikle alakalı bir aksilik var sanırım. Sanki 5 cm takoz kullanılmış gibi duruyor. Peki aracın sürüş esnasındaki tepkilerinde bir anormallik var mı?
    Amortisör takozları değişmedi işçilik gözümün önünde yapıldı sürüşe etkisi yok bu durumun ama yükseklik canımı sıkıyor

• benim aracında amortisorleri tamir edildi değişmedi. gözüme yüksek gözüküyordu ama sizin ki baya havada duruyor tehlikeli olabilir yaptırdığınız yere götürün hocam.
  • araba yılı fazlaysa bir miktar fark eder ,zaten o nedenle amortisörler çift olarak değiştirilir ,zamanla normale döner
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

araba yılı fazlaysa bir miktar fark eder ,zaten o nedenle amortisörler çift olarak değiştirilir ,zamanla normale döner
    Zamanla biraz daha oturur yani demi

• Literaryy L kullanıcısına yanıt
    Şu durumda amortisörün yaya uyguladığı kuvvet fazla geliyor aracın ağırlığı yaşlandıkça azalmayacağına ve bu araç ilk satıldığında bu vaziyette ortada dolaşmadıklarına göre ya ilk söylediğim gibi yayları da değiştirmen gerekiyor ya da kullanılan amortisörler uygun değil. yağlı veya yağlı/gazlı olarak aynı araca iki tip uygulanabiliyor bildiğim kadarıyla burada bir hata olmasın

• resmi düz park halinde çekmeniz daha iyi olur keza bu şekilde ağırlık öne gittiğinden arka kalkık ön basık gibi duruyor.
    resimde baskı ön kısımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senkei

resmi düz park halinde çekmeniz daha iyi olur keza bu şekilde ağırlık öne gittiğinden arka kalkık ön basık gibi duruyor.
    resimde baskı ön kısımda.
    Baskı ön kısımda değil yokuş aşağı olduğu için öyle duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Lagun@

Şu durumda amortisörün yaya uyguladığı kuvvet fazla geliyor aracın ağırlığı yaşlandıkça azalmayacağına ve bu araç ilk satıldığında bu vaziyette ortada dolaşmadıklarına göre ya ilk söylediğim gibi yayları da değiştirmen gerekiyor ya da kullanılan amortisörler uygun değil. yağlı veya yağlı/gazlı olarak aynı araca iki tip uygulanabiliyor bildiğim kadarıyla burada bir hata olmasın
    Kullanılan amortisör nasıl uygun olmayacak yedek parçacıya arabamın marka modelini söyledim oda verdi amortisorleri uygun mu diye sordum hatta sürekli sattığım ürün bunlar dedi

• ben farklı birşey dediğimi düşünmüyorum.
  • Araç biraz yükselmiştir ama 5cm değildir.

5cm çok ciddi bir yükseklik farkı.

Tahminim en fazla 2cm kadar yükselmiştir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Literaryy

Kullanılan amortisör nasıl uygun olmayacak yedek parçacıya arabamın marka modelini söyledim oda verdi amortisorleri uygun mu diye sordum hatta sürekli sattığım ürün bunlar dedi

Alıntıları Göster
    Arkadaşımın aracının yaylarını preste 2-3 sefer ezip yerine taktıklarında yüksekliğin net olarak düştüğünü biliyorum. Madem size göre her şey(amortisör, takozlar vs.) normal o zaman gidip o yayları bir miktar presletip kurtulun bu görüntüden. Size sorunun yaylarda olabileceğini ilk seferinde de yazmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Araç biraz yükselmiştir ama 5cm değildir.

5cm çok ciddi bir yükseklik farkı.

Tahminim en fazla 2cm kadar yükselmiştir araç.
    Fotoğraflar var bakabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Literaryy

Fotoğraflar var bakabilirsiniz

Alıntıları Göster
    Fotoları şimdi gördüm.

Bana pek normal gelmedi. Çok fazla yükselmiş araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Fotoları şimdi gördüm.

Bana pek normal gelmedi. Çok fazla yükselmiş araç.

Alıntıları Göster
    Önlere bakarak 5 santim fazlalığı var işte

• Amortisör değişince araç yükselir mi çok saçma bence

• eskiden toroslara falan takoz koyarlardı yükselsin diye, onlar gibi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fade to Black

eskiden toroslara falan takoz koyarlardı yükselsin diye, onlar gibi olmuş.
    Bagajda aşırı ağır bişey taşıyınca iniyor

• Yanlış parça takılmış.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.