Şimdi Ara

Amortisör değişimi sonrası arabamın arkası yükseldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
19.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı şaşe yi kullanan başka araçlar olabilir, benzer dizilim olabilir. Ya da kapsülü değiştirerek yapılabiliyor böyle işlemler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Literaryy L kullanıcısına yanıt
    Oturur hocam da 5-6cm komple kapanmaz, ön amortisörleri bir kontrol ettirsene, fabrika çıkışı aracın yüksekliğini bir kontrol et kendi aracınınkini ölç

• quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Oturur hocam da 5-6cm komple kapanmaz, ön amortisörleri bir kontrol ettirsene, fabrika çıkışı aracın yüksekliğini bir kontrol et kendi aracınınkini ölç
    Önler normal arkalar 3 cm inse yeter 3 cm inmez mi?

Neye göre normal? Orijinal e göre alçak kalmış olabilir. 3cm iner mi inmez mi bilemem, bu takılan amortisör ün kalitesinr bile bağlı

• Matheas kullanıcısına yanıt
    Bagajda kaldırım taşı falan taşınıyorsa olabilir belki. Hem sorun bunun olup olmaması değil ki eğer sadece amortisör 5 cm yukarı kaldırıyorsa çok kısa zamanda tekrar çöker o araç. Helezon yayları da deforme olmuş demektir ve bunların da değişmesi gerekir. Torsiyon burçları kopuksa onların da yenilenmesi gerekir. Sadece amortisör kurtarmaz bu sıkıntıyı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lagun@

Bagajda kaldırım taşı falan taşınıyorsa olabilir belki. Hem sorun bunun olup olmaması değil ki eğer sadece amortisör 5 cm yukarı kaldırıyorsa çok kısa zamanda tekrar çöker o araç. Helezon yayları da deforme olmuş demektir ve bunların da değişmesi gerekir. Torsiyon burçları kopuksa onların da yenilenmesi gerekir. Sadece amortisör kurtarmaz bu sıkıntıyı.
    Takılan amortisörler eskileriyle aynı boyda takılan amortisörler uzun olsa bu yüksekliği anlarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Neye göre normal? Orijinal e göre alçak kalmış olabilir. 3cm iner mi inmez mi bilemem, bu takılan amortisör ün kalitesinr bile bağlı
    Şöyle detaylı anlatayım o zaman daha net anlarsınız şimdi ön çamurluk lastik arası 12 santim arka çamurluk lastik arası 16 santim aradaki fark bu

Normal hali bu da olabilir, fabrika verilerinden bakmanız lazım, araba öne doğru eğimli mi gözüküyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Literaryy

Şöyle detaylı anlatayım o zaman daha net anlarsınız şimdi ön çamurluk lastik arası 12 santim arka çamurluk lastik arası 16 santim aradaki fark bu

Alıntıları Göster
    Ön arka çamurluk mesafesi eşit olamaz ki zaten, bahsettiğin şey buysa boşuna tartışıyoruz iki gündür.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hatta şöyle yapalım, marka-model uyumlu olan bir başka aracın yanına park edip bak ve bize de fotoğraf gönder.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Amortisörleri nerede değiştirdiniz? Değiştiren ustaya sordunuz mu neden böyle oldu diye?
  • quote:

Ön arka çamurluk mesafesi eşit olamaz ki zaten, bahsettiğin şey buysa boşuna tartışıyoruz iki gündür.

Alıntıları Göster
    Eskiden eşitti işte

• quote:

Eskiden eşitti işte

Alıntıları Göster
    Bir fotoğraf yükleyebilir misin rica etsek?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Önler 12 arkalar 16 demiş bu çok anormal önle arka eşit durur arka camurluk lastik arası mesafe 4 santim fazla bu iyi değil

• Amortisör değişimi sonrası arabamın arkası yükseldi

• quote:

Bir fotoğraf yükleyebilir misin rica etsek?

Alıntıları Göster
    Amortisör değişimi sonrası arabamın arkası yükseldi

Bu ön

Buda arka

• Zamanla düşer bu kadar yüksek kalmaz bagaja yük koyarak bin

• Normal görünmüyor. Sanki Crossover gibi.

0 km olarak zamanında piyasada çok satılmış bir araç. Yeniyken böyle olmadığına eminim. Yolda çok gördük sonuçta.

Az satan bir araç olsa neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanal Bellek

Normal görünmüyor. Sanki Crossover gibi.

0 km olarak zamanında piyasada çok satılmış bir araç. Yeniyken böyle olmadığına eminim. Yolda çok gördük sonuçta.

Az satan bir araç olsa neyse.
    Neden böyle yükselmiş olabilir araç eskiden bu kadar yüksek değildi amortisörlemi yoksa yaylamı alakalı acaba

• Arka hiç sürtmez o mesafe zamanla azaltacaktır eski amortisörler patlatmış demekti fıs diye oturmuş kalmış buda zamanla iner inmesede çok kötü durmuyor yay falan kestirme sonra iyice çöker 😂

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.