Şimdi Ara

Amortisör Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,13 yaşında bir otomobile sahibim....
    Aracım chrysler stratus modeli 2.el olarak aldım aracımı....
    Şimdi aracın üzerinde 170.000 de olmasına rağmen orjinal amortisörleri duruyor....
    Esasen patlak vs olmamasına rağmen İstanbulda olanlar için belirtiyorum yoldaki o tırtırlardan geçerken sanki miğdemde gibi hissediyorum o tırtırları....
    Bir başka arkadaşımın aracında bu tırtırları bu şekilde hissetmedim,çok daha yumuşak geldi....
    Acaba patlak olmaması değiştirilmesi gerekmediği anlamına gelir mi amortisörleri???
    Eğer değişmem gerekirse birde marka model belirtirseniz de sevinirim....

• Rıfat onbaşı'm biz de hissdeiyoruz o tırtırları.
    Sizin araca mahsus bi mevzuu değil.
    İçinize sinmiyorsa, orjinal parçanın fiyatını sorunuz, değiştiriniz.
    Aklınızda kalacağına...
    Yeni deyip geçersiniz hiç değilse. Kafa rahat olur.
    Olmaz mı yoksa(?)
  • Zeiffer cevabınız için teşekkürler....
    Amerikadaki monroe call-centerını arayıp konuştum,oradaki hanım bana sensatrac modelini önerdi özellikle....
    PSD(pozisyon hassasiyetli sönümleme)özelliğinden bahsetti birazda içerisindeki yumuşak bölge olarak tabir edilen yivli bir bölge varmış milin,bu bölge eğer sürat yada aşırı gövde hareketi dolayısıyla aşılırsa bu sefer sert bölge devreye giriyormuş buda gerekli olan yerlerde sert onun dışında tamamen konfora yönelik bir sürüş demek olurmuş...
    Bunun dışında daha sert olmakla birlikte reflex modelleri de bulunmaktaymış ancak reflexte PSD özelliği yokmuş malesef....
    Bunlar edindiğim bilgiler.....
    Peki amortisör değişiminde takozlarında değişimi gerekirmi yada açmışken onları da değiştirmi dersiniz???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fren problemi ???
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.