Şimdi Ara

Amortisör illa çift olarak mi değişir...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bazıları arka ikisi birden değişmeli diyor,
    Bazıları gerek yok diyor
    Bilgi ve tecrübe paylaşırsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha saglıklı olur cıft olur ıse lastıkler gıbı düşün arka akstaki
  • Evet mutlafa cift degismelidir.

Bi taragin gaz yada yag basinci yuzde yuzken diger tarafi yuzde 30 40 oluyor buda arabanin belli bi sure sonra sacma sapan tepki vermesine neden olur bi taraf esner diger taraf esnemez yada az esner yada asiri esner gibi

Oto yedek parca sektorunde calisiyorum hangi musterimize tek amortisor versek en gec 2 haftaya diger tarafida aliyor :)

Araciniz alman grubu ise sacsh yada boge, fransiz gurubu ise monroe, japon grubu ise kyb tavsiye ederim. Kore gurubu ise bulabilirseniz orjinal mando+ ama yan sanayi takcaksanizda maysan mando veya optimalden baska takmayin.

• Kıa ların orjınal Mandomu cıkıyor genelı ole galıba 2019 Ceed sahıbıyım Black Rocco arkadasım bılgılendırebılırsenız sewınırım ozel servıs Kıa bakmıstı bır arac bunun alt takımı sachs falan demıstı kafam karısmıstı ..
  • Arac 2019 sa garantisi vardir garantiden cift degistirin derim.

Kia ve hyundai e mando uretiyor amortisorleri disk balatalari sangsin diger adiyle hiQ uretiyor.

Yanliz amortisor patlamazki gazli cunku patladigini kim ve neye dayanarak soledi merak ettim ?

• Yok oyle bırsey zaten patlamada sadece bılgı acısından sordum sıze yedek parca ıle ugrastıgınızı bılıyorum sızde orjınal dısc parcaları fren balatası v.s. bulunuyormu amortisörler ıle ılgılı hıcbır sıkıntım yok Bu arada tesekkurler BlackRocco arkadasım
  • Burada amortisörun durumu da önemli araç yeni daha fazla yıpranmadi ise pek anlamassiniz farkı ama eski aracta dengesizlik oluşturabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaya589

Yok oyle bırsey zaten patlamada sadece bılgı acısından sordum sıze yedek parca ıle ugrastıgınızı bılıyorum sızde orjınal dısc parcaları fren balatası v.s. bulunuyormu amortisörler ıle ılgılı hıcbır sıkıntım yok Bu arada tesekkurler BlackRocco arkadasım
    Evet bizde bir cok aracin hemen hemen hepsi hatta mekanik parcalari mevcuttur. Agirlik vw renault fiat tabiki. Ama mercedes bmw psa ford hyundai kia toyota vs parcalarida mevcuttur.

Ben tesekkur ederim :) bu arada bende eski bi hyundai i30 kullanicisiyim 2015 model makyajli kasa dct vites

Fakat artik vw ne gectim sizede tavsiye ederim :)

• Çok teşekkür ederim, değerli yorumlarınız için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.