Şimdi Ara

An İtibarı ile Ttnet den Kurtulmuş Durumdayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15.01.2015 2 yıllık kapanyam bitti ve ttnetten kurtuldum. Sevincimi sizlerle paylaşmak istedim türknete geçmeyi düşünüyorum.

• Süperonline a falan geçte bari geçtiğine değsin, sen eşekten inmişsin kaplumbağaya bineceksin, türknet kimdir altyapısı nedir, kimin altyapısını kullanıyor, sorun yaşadığınızda kime derdinizi anlatacaksınız bunları araştırdınız mı?
  • ev telefonu dahil 25+72=97 ödüyordum türknete 59 tl kampanyasına geçeceğim. 3000 dk bedava konuşma var 16 mbs 50 akk internet. toplam 59 tl bence iyi. İzmirde oturuyorum santral 600 mt uzaklıkta sorun olmaz internet hızı.
    Bu arada pc ne hasta oldum özellikler fena :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja1975 -- 15 Ocak 2015; 0:52:21 >
  • TTnet'e karşı olan önyargınız bir bitmedi sanki daha iyisi var türkiyede
    2 yıldır 24mbit fiber kullanıyorum bir kez bile sorun yaşamadım tek sorun akk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 15 Ocak 2015; 1:03:10 >
  • ninja1975 N kullanıcısına yanıt
    Ttnetten ttnete geciyorsun, hayırlı olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninja1975

ev telefonu dahil 25+72=97 ödüyordum türknete 59 tl kampanyasına geçeceğim. 3000 dk bedava konuşma var 16 mbs 50 akk internet. toplam 59 tl bence iyi. İzmirde oturuyorum santral 600 mt uzaklıkta sorun olmaz internet hızı.
    Bu arada pc ne hasta oldum özellikler fena :)

Ne diyelim hayırlısı olsun.

Teşekkürler daha iyisi sizin olsun
  • Hayırlı olsun, uydunet öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrazzerstakiKelAdam -- 15 Ocak 2015; 1:39:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl olmasınki açtım konuştum ttnet ile ben dedim 10 yılı aşkındır sizinle çalışıyorum ilk müşterinize cazip kampanylar yapıyorsunuz bana bu fırsatları sağlamıyorsunuz nasılsa cepte görüyorsunuz. Banada dedim ilk müşteriniz olacak internete kapmanyalarından faydalandırın geçmeyim bana diyor aynı interneti 64 lira yapabilirim telefon parasıda 24.90 tl sabit ücret olur bedava konuşma 100 dk kusura bakmayın 1 dk durmam artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

TTnet'e karşı olan önyargınız bir bitmedi sanki daha iyisi var türkiyede
    2 yıldır 24mbit fiber kullanıyorum bir kez bile sorun yaşamadım tek sorun akk

o kullandığın fiber değil vdsl2.. tabiki var ama tekelleştiğinden ötürü diğer iss lerin gelişmesini istemiyo hatta kendi altyapısını kullananları sürekli sabote bile edebiliyo.. tekel bitmeden ne iyi hizmet görebiliriz ne düşük fiyat (2002-2010 arası ttnet kullandım)
  • ninja1975 N kullanıcısına yanıt
    bu şekilde konu açıp sonra ttnet i arayan çok kişi gördüm

umarım doğru karar vermişsindir.
  • 2013 ün kasımında ttnet ten superonline adsl e geçtim keşke geçmeseydim. altyapı kiminse onun interneti kullanmak en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninja1975

15.01.2015 2 yıllık kapanyam bitti ve ttnetten kurtuldum. Sevincimi sizlerle paylaşmak istedim türknete geçmeyi düşünüyorum.

sakınnnnnnnnnnnnnnnn
  • Neden ben memnunum şimdilik.
  • sonuç olarak altyapın değişmediği sürece sorun yaşamaya dewam edebilirsin
    süperonline yada uydunet gibi farklı altyapılara geçersen o zamn ttnet ten bağımsız olursun
    öbür türlü osuruknet bile olsa ttnet altyapısı kullanıyorsa aynı sorunlar seninde başına gelecektir
  • Buda Hız testim kablosuz bağlantı olarak yaptım bana yetiyor.

An İtibarı ile Ttnet den Kurtulmuş Durumdayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.