Şimdi Ara

[ANA KONU] P90x Hakkında Herşey - Çalışma Beslenme - Kilo verdirici ve Kas Güçlendirme/Geliştirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
72
Favori
70.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlis yazmisim ben tam tahilli Kellogs Special K dedigim :) corn flakes degil bu yagsiz yuksek protein ve lifli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Kenpo yapamadım :)) Bugünkü dinlenme yerine Kenpo yapacağım.
  • takipteyim üstad :)
  • Bugün 4. haftam olacak. Gerçekten oldukça zor bu p90x. Sporla alakası olmayanlara giriş olmaz. Bir hafta ne ağrı çektim arkadaş.
  • p90x programından once baska programlarda var mı? yanı ben bı p90duydum p90x bunun devamı gıbı ıkıncı kademe fılan mı?
  • Ben 6 aydır yapıyorum.İlk 2 ay düzenli sonrası düzensiz boy 1.78 kilo 74 ,önceden kilom 83 tü.Ciddi yağ verip kas aldım.Corn flakes yemeyin bence içinde çok şeker mevcut.Yulaf,yumurta,tavuk,balık,pilav,yeşil çay,elma,bol su,süt mutlaka hayatınızda olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Bugün 4. haftam olacak. Gerçekten oldukça zor bu p90x. Sporla alakası olmayanlara giriş olmaz. Bir hafta ne ağrı çektim arkadaş.

Aynen bende epey ağrı çektim 1. hafta ama nefesinin açıldığını hissediyorsun bende burundaki etten dolayı uyurken ve gün içinde burunda tıkanma oluyordu ama şimdi o yok. İlk gün kalp atışı deli gibi iken şimdi gayet iyi.

Ayrıca güçlendiğinizi hissediyorsunuz. Ben ilk hafta şınavda 2 tekrar zor yapıyordum şimdi 5-6 rahat yapıyorum ki 2. haftadayım.

Programın amacı asla ben yapamayacağım değil. Tony Horton başlangıçta 1 defada yapsan 4 defada yapsan her seferde kendini aşmanı öğütlüyor. Bazı hareketler sıfır vücutla çok çok zor. Resmen komando talimi gibi ancak ertesi gün oram buram ağrıyor diye bırakmak yada ekranda o grup yaparken seyretmek değil yorulunca bırakıp 5-10 sn dinlenip tekrar devam etmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: redway

p90x programından once baska programlarda var mı? yanı ben bı p90duydum p90x bunun devamı gıbı ıkıncı kademe fılan mı?

P90x2 programı var biraz daha zorlu. Mesela 3 basket topuyla şınav çekiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: groll

Ben 6 aydır yapıyorum.İlk 2 ay düzenli sonrası düzensiz boy 1.78 kilo 74 ,önceden kilom 83 tü.Ciddi yağ verip kas aldım.Corn flakes yemeyin bence içinde çok şeker mevcut.Yulaf,yumurta,tavuk,balık,pilav,yeşil çay,elma,bol su,süt mutlaka hayatınızda olmalı.

Corn flakes değil Kellogs Special K fit yulaflı yani fit ürün kalorisi az yağ sıfır:) yanlış yazmışım o mesajda yoksa nesquick değil

Dün Kenpo X programını bitirdim gayet güzel Karate Kid modunda :) Ama haftada şu ana kadar en çok terlediğim program çok ilginçtir yoga oldu

Bu haftaki çalışmalar için biraz daha yatırım yapıp Nabız saati ve kapı barı aldım.

Bunun dışında profesyonellere danışarak whey kullanımına başlıyorum. Benim zannettiğim whey protein alırsam eğer sporum gerekli kalori yaktırmazsa kilo veremem ve öyle kalırım şeklindeydi ama yanlış biliyormuşum protein kilo aldırmazmış. Tabi whey alıp git yat kas yap diye bir durum yok.Spora devam.

Geçen hafta normal diyetimi şu şekilde ayarladım.

Sabah kahvaltısı
    - 2 bardak yağsız süt
    - 1 Yumurta
    - Domates,maydanoz karışık çökelek peyniri
    - 2 dilim tam tahıl ekmek

Öğlen
    - Kellogs K Special Fit ve yağsız süt veya meyva mandalin muz armut

Akşam
    - Tavuk
    - Sebze yemeği

Bizim yaptığımız bu antreman tipi Interval antremanmış yani yanma spordan sonra da devam ediyor :) Gece yatarken göğsümde ve karnımda yanma hissediyorum yani sıcaklık artışı. Sanırım yağlar yakılıyor.Suyu deli gibi içiyorum günde 2lt civarı ama fazla değil fazlası da zarar.

Whey proteini gelince şu şekilde olacak. Antremandan sonra hemen elma suyu 30dk sonra da whey protein şeklinde. Uzun uzun tartışılmış bu konu ama genel görüş whey proteinin hemen antreman arkası değil bir süre sonra alınması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coaxem -- 10 Aralık 2012; 13:56:32 >

• quote:

p90x programından once baska programlarda var mı? yanı ben bı p90duydum p90x bunun devamı gıbı ıkıncı kademe fılan mı?

p90 > p90m > p90x > p90x+ > p90x2 sıra bu şekilde
  • P90 ve türevlerinin artık yurdumuzda dikkat çekmeye başlaması ve uygulanması güzel. Ben bundan 2,5 yıl önce keşfetmiş ancak uygulayamamıştım. Madem böyle bir başlık açılacak biraz da Tony Horton'tan bahsedilse iyi olurdu. Bir de P90X'den önce yapılması gereken kademeleri var oradan başlanılsa iyi olur. Bence Tony'nin tüm çalışmaları Türkiye'de setleri ile birlikte satılmalı ve uygulanmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yersen135

quote:

anladım hocam pekı bundan dırek baslasam bısey olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih_

P90 ve türevlerinin artık yurdumuzda dikkat çekmeye başlaması ve uygulanması güzel. Ben bundan 2,5 yıl önce keşfetmiş ancak uygulayamamıştım. Madem böyle bir başlık açılacak biraz da Tony Horton'tan bahsedilse iyi olurdu. Bir de P90X'den önce yapılması gereken kademeleri var oradan başlanılsa iyi olur. Bence Tony'nin tüm çalışmaları Türkiye'de setleri ile birlikte satılmalı ve uygulanmalı.

Evet haklısın Tony Horton hakkındaki bilgileri ilk mesaja eklemeliyiz..

• quote:

quote:

quote:

Benim daha önceden spor geçmişim vardı ancak 4-5 sene bıraktım. Şimdi yeniden P90x ile başladım ilk haftayı dün bitirdim. Bugün 2. haftadayım ağrı yorgunluk fln var tabiiki ancak 1 haftada 2.5 kilo verdim ve yavaş yavaş güçlenmeyi gelişimi hissedebiliyorum.

• quote:

quote:

quote:

spor geçmişiniz var ise p90x ten başlayabilirsin ama gerçekten zor gerçekten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

spor gecmısım var 2yıl kadar bundan baslıyım ılk hafta sonunda belırtılerı soylerım :) bıde benım kılo almam gerek bırazcık 186cm boyum ama kılom dusuk 73kg
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

spor gecmısım var 2yıl kadar bundan baslıyım ılk hafta sonunda belırtılerı soylerım :) bıde benım kılo almam gerek bırazcık 186cm boyum ama kılom dusuk 73kg

Bence kilon gayet iyi kas kütlesi yapmaya başlayınca zaten artar. Sakın kilo almaya yönelik besinleri kullanma. Sonra benim gibi 95kg ları görürsün :)

• Beyler bende başlamak istiyorum ilk p90 denmişte o programı nerden bulabilirim ? P90x ile başlasam bir zararı olur mu ? Spor geçmişim vs yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdorukhanx

Beyler bende başlamak istiyorum ilk p90 denmişte o programı nerden bulabilirim ? P90x ile başlasam bir zararı olur mu ? Spor geçmişim vs yok malesef.

Zararı olmaz ama zorlanırsın. Kas ağrısı ve ilk günlerde moral bozukluğu olur düşük performanstan dolayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: xdorukhanx

Beyler bende başlamak istiyorum ilk p90 denmişte o programı nerden bulabilirim ? P90x ile başlasam bir zararı olur mu ? Spor geçmişim vs yok malesef.

Torrent sitelerinde bulabilirsin. Ben 2,5 yıl kadar önce indirmiştim. P90X'e göre hareketlerden bile anlaşılıyor hafif olduğu. Bugünlerde P90'a başlamayı düşünüyorum bende.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.