< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[ANA KONU] P90x Hakkında Herşey - Çalışma Beslenme - Kilo verdirici ve Kas Güçlendirme/Geliştirme (17. sayfa)
-
-
Yeniden yüklüyorum linkleri.
Edit: Linkler yenilenmiş, P90X+ linki konuya ilave edilmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmalt1 -- 18 Ağustos 2020; 8:40:26 > -
2.günde yer alan Plyometrics çok zor geldi yarıda bıraktım. Nabız fena yükseliyor programda. Var mı bitiren arkadaşlardan tavsiyesi olan :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu biraz atıl kalmış program hakkında bilen arkadaşlardan tavsiyeye ihtiyacım var
3 aylık süreyi doldurdum. Özellikle yağlanma sorunum nerdeyse tamamen kalktı. Azda olsa olsa karın kaslarımı dahi çıkardı.
Kaldı ki ben maddi geliri düşük bir insanım doğru düzgün protein bile alamam. Lakin yıllardır spor yaparım ,bununda etkisini gördüm
Öncelikle program gerçekten çok etkileyici. Benim gibi beslenme olayının hakkını veremeyen hatta protein tozuna dahi parası yetmeyen insanın vucüdünü şekillendire biliyorsa protein alımında sorun yaşamayan arkadaşlarda çok daha fazla verim alır.
üç aylık sürede maalesef yoga x de yapamadığım yada hakkını veremediğim üç hareket var
1-tekerlek hareketi. hiç yapamıyorum
2-tek bacak ile uzanma kısmen yapabiliyorum 20 saniyenin sonunda devriliyorum.
3- omuz üzerinde amuda kalkma en fazla 5 saniye falan durabiliyorum.
Diğerleri çalışarak gelişir ama tekerlek adı verilen o harket nasıl yapılır bilmiyorum daha doğrusu bir başlangıç noktasına ihtiyaç var, Tony" ekstrem hareket yapamıyorsanız direk atlayın" diye uyarıyor ama insan heves ediyor işte.
bir diğerde 3 aylık program iyisiyle kötüsüyle bitti. P90X başa sarıp devam mı edeyim yoksa plyo- yogax- abriper ile standart ağırlık antremanlarını karıştırmaya devam mı edeyim.
yada yaz aylarında biraz nadasa bırakıp haftada 3 gün ağırlık bir gün hafif tempo cardio mu yapayım?
bilgili arkadaşların tavsiyesini bekliyorum.
176 cm boy
74 kg
yaş 35
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 4 Mayıs 2022; 11:42:53 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X