Şimdi Ara

[ANA KONU] P90x Hakkında Herşey - Çalışma Beslenme - Kilo verdirici ve Kas Güçlendirme/Geliştirme (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
72
Favori
70.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elince Türkçe altyazılı torrent dosyası olan varmı ?
  • beyler p90x alıcaktım ama fitness yazıldım p90x ile fitness salonu arasında belirgin fark nedir ( p90x hangi hareketleri içeriyor) 90 günde fitness giderek p90x e yakın bi değer yakalamk mümkünmü
  • Torrentten Dvd'sini indiriyorum bakalım bu sefer yine yatacakmıyız
  • Ben 15 yaşındayım . 1.70 civarı boyum var en son 55 kiloydum . kilo vermek değil almak istiyorum ama sağlıklı , dengeli bir biçimde . vücut geliştirme için yaşım yeterli değil ayrıca boy uzamasını engelliyormuş bende tam bilmiyorum ama öyle duydum . Yine de vücudumun biraz şekillenmesini istiyorum en azından göğüs bölgesi daha geniş ve yapılı olsa fena olmaz arttırılabilir 17 kg dumball almayı düşünüyorum 2 tane . 5 kg'den 17 kgye çıkabiliyor . bi tane de barfiks barı alacağım bunlarla birlikte. Hepsiburadada indirim var toplamda 70 tl hepsi . aletleri alıp neyi nasıl yapacağımı bilmediğimden bu program işime yarayabilir . Ancak bi kaç sorum var . Türkçe altyazı var mı ? , günde kaç saatimi alır ? boy vb. gelişimimi etkiler mi ? ayrıca kilo alabilmem için buna benzer bir program var mı ? konu için teşekkürler

• Çoğu kişi kilo vermek için yapıyor ben kilo almak için yapacağım.E-book,video vs ne varsa indirdim ama diyet programımı anlamadım.

Şimdi test sonuçlarına göre Plan C çıktı

[ANA KONU] P90x Hakkında Herşey - Çalışma Beslenme - Kilo verdirici ve Kas Güçlendirme/Geliştirme
     [ANA KONU] P90x Hakkında Herşey - Çalışma Beslenme - Kilo verdirici ve Kas Güçlendirme/Geliştirme

Bu rakamlar ne Kahvaltı kısmında Protein 2 Karbonhidrat 4 ve Yağ 2 yazıyor tamam bunlar porsiyonlar onuda anlıyorum da ne yiyeceğim ben onu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W01fMaNT3am -- 17 Nisan 2015; 15:40:37 >

• insanity sonrası kas yapmak için bu programa başlamayı düşünüyorum. Hangi ekipmanlar gerekli alıntılayıp cevaplarsanız sevinirim (konuyu okuyacak vaktim yoktu üzgünüm yazılmış olabilir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

insanity sonrası kas yapmak için bu programa başlamayı düşünüyorum. Hangi ekipmanlar gerekli alıntılayıp cevaplarsanız sevinirim (konuyu okuyacak vaktim yoktu üzgünüm yazılmış olabilir)

barfiks barı, dumbell ve sandalye lazım. bunlar mecburi istersen şınav barı, yoga matı, yoga bloğu ve direnç barı da alabilirsin. bunlar mecburi değil ama özellikle şınav barı faydalı zaten ucuz bişey. bunlara artı olarak kaliteli bir eldiven almanı öneririm mutlaka benim eller nasır tutmaya başlamıştı. dumbell leri tak çıkarlı alırsan daha faydalı olur çünkü programı yaptıkça gelişeceksin. ben p90 a 2 kg ağırlıkla başlamıştım. ayrıca ilerleyen dönemlerde 4 çift farklı ağırlığın olursa çok işine yarar. çünkü mesela omuz haraketlerinden kol haraketine geçiyorsun. biceps çalıştırırken 7 kg hafif gelirken, omuzda baya ağır gelebilir. ama bu dediklerim masraflı o yüzden ucuz dumbell alıp başta programı devam ettirebilirsen masraf edersin.

• YARDIM
    arkadaşlar merhaba,, kenpo yoga ve x strech'i atlamak istiyorum.

Polimetrik aklımca çok verimli geldi. Kasların kondisyonunuda arttırmak çok önemli.

Bu programla birlikte işe girdim haftada 30 40 saat fazladan efor sarfedeceğim için kaloriyi zaten yakacağım diye düşündüm. Yani yağları eritirim.

Kas geliştirmesine yönelik pazartesi çarşamba ve cuma günlerini yapmak istedim.

Programı UYGULAYANLAR bana dermi yogayı mutlaka yap, kenpoyu mutlaka yap gerekirse polimetriki atla. diye ???...

..........

Birde body gym yerine bunu uygulayacağım için 9 ve 6 lık dambıllarla başladım, (hareketin zorluğuna göre) her ay ağırlıkları arttırmak istiyorum 9a 12 12 ye 15 gibi)

Yorumlayabilirmisiniz, çok memnun olucam

Selam ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rayon -- 25 Nisan 2015; 19:39:47 >
  • Herkese selamlar. Boyum 1.82 kilom 88. Göbek bölgesinde ve basende yağlanma var bundan kurtulmak istiyorum. Beslenmem düzensiz fakat programa başladıgımda onu da düzene sokacağım. Acaba benim icin insanity mi yoksa p90x mi daha uygun olur ? Bi de haftada en az 1 gece bira vs içiyorum programa zararı olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mübarekler bende bu programı araştırıyorumda benim yaparken kiloda almam lazım nasıl olacak :D
  • Peki hocalar hiç koşu yapmadan bu programı yapmak işe yarıyor mu? Yoksa bisiklet ya da koşu bandı mı kullanıyorlar evde?
  • Programı nerden edinebilirim

Yapanlar kaç kg verdi nasıl beslendi

• Konu kısa bi hort ama gerekli olacak,torrentten indirebilirsiniz,kickass dan indirdim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brightlord -- 6 Şubat 2016; 16:39:41 >
  • Yarın 10.günüm ve heryerim ağrıyor vucudumda pek bir fark goremiyorum
  • Tam şekilde diyet ve spor programını özeldenn atabilecek varmı

• Arkadaşlar ben yogayı yapanıyorum onun yerine kardio. Yapsam yada plometrik yapsam olur mu ?

• 3 . hafta hala 105 kgyim tatrılıcam pazartesi ama tüm gün evdeyim
  • aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    Bence yogayı atlama. ama eğer P90X in yogası zor geliyorsa P90X3 ün yogasını yapmayı deneyebilirsin. zor gelince ben öyle yapıyorum.
  • beyler dengesiz besleniyorum paso evdeyim ama hala 105 kgdeyim ve 4. hafta biticek bu hafta

• Şu programın güncel bir indirme linki yok mu arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.