Şimdi Ara

[ANA KONU] P90x Hakkında Herşey - Çalışma Beslenme - Kilo verdirici ve Kas Güçlendirme/Geliştirme (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
72
Favori
70.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsiburada da sinav ve barfiks barlari vardi yaa d sadece push up stand olarak gecen sinav barlari yarin editlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün başlayalı üç gün oluyor. her yerimde agrı var . kas gevşetici aldım , bırakmak yok devam ara ara deneyimlerimi paylaşırım. çok ter atıyorum , çalışma hareketleri sıkmıyor ve zevkli
  • Arkadaşlar pc olmadığı için bana uygun fiyata dvd ye çekip p90x i gönderebilecek var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben baslayali bir hafta oldu 3.5 kilo verdim oneririm ama dayanmalisiniz ve kayit formlarini tutmalisiniz

• dostum bende p90x yok nasil indirecegimi soyle dvd ye cekip yollarim sanada parada istemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcancan

dostum bende p90x yok nasil indirecegimi soyle dvd ye cekip yollarim sanada parada istemez

Hocam ben baktımda videolara çok zor duruyor adam aralıksız şınav çekiyor sonra beklemeden barfikse devam ediyor kendim yapacağım vazgeçtim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinazor99

Ben baslayali bir hafta oldu 3.5 kilo verdim oneririm ama dayanmalisiniz ve kayit formlarini tutmalisiniz

Beslenme programı , diyet yapıyormusun hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

quote:

Orijinalden alıntı: yasinazor99

Ben baslayali bir hafta oldu 3.5 kilo verdim oneririm ama dayanmalisiniz ve kayit formlarini tutmalisiniz

Beslenme programı , diyet yapıyormusun hocam ?

Evet yapiyorum

• ikinci haftamdayım hareketleri artık daha kolay yapıyorum, vucutta degişim henüz başlamadı
  • takip....

ayrıca hangi gün ne dvd izleneceğini gösteren tabloyu indirmek isteyenler buyursunlar

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/oQs8h/P90X---Kayit-Formlaridotpdf.html
  • arkadaşlar workout calendars var doubles,lean ve mass calendar mevcut nedir bu programların anlamı tecrübeli arkadaşlar açıklayabilir mi?
  • İLK45 GÜN
    Pazartesi: Sculpt! 1-2
    Salı: Sweat! 1-2 & Ab-Ripper 100
    Çarşamba: Sculpt! 1-2
    Perşembe: Sweat! 1-2 & Ab-Ripper 100
    Cuma: Sculpt! 1-2
    Cumartesi: Sweat! 1-2 & Ab-Ripper 100
    Pazar: BOŞ

SON45 GÜN
    Pazartesi: Sculpt! 3-4
    Salı: Sweat! 3-4 & Ab-Ripper 200
    Çarşamba: Sculpt! 3-4
    Perşembe: Sweat! 3-4 & Ab-Ripper 200
    Cuma: Sculpt! 3-4
    Cumartesi: Sweat! 3-4 & Ab-Ripper 200
    Pazar: BOŞ

Bu ne anlamana geliyor arkadaşlar ?
  • P90x hakkında bilgili olanlar yardımcı olabilir misiniz ben de başlamayı düşünüyorum
  • İkinci günümü tamamladım programda.
    İlk gün maalesef yarıda bıraktım, aç karnına kesinlikle yapmamalıymışız onu gördüm. Yine de ilk turu bitirdim ve sayılarım fena değildi. Bugün Plyometrics de inanılmaz ter attım. Baya da su içtim doğal olarak. Kesinlikle bırakmayı düşünmüyorum, tam gaz devam.

Edit: Başlangıç değerlerimi de yazayım da belki editlerim. Boy:176 Kilo:78 şöyle 65-70 arasına düşsem ne iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanry -- 5 Nisan 2014; 23:17:26 >
  • Ben kilo vermek istemiyorum, kas calismalarindan sonraki gunleri es mi gecmem lazim?

• quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

Mamundadan insanity yi de tavsiye ederim. Insanity çok daha hızlı zayıflatıyor.

iki programin Farklari

eyvallah hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

takip....

ayrıca hangi gün ne dvd izleneceğini gösteren tabloyu indirmek isteyenler buyursunlar

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/oQs8h/P90X---Kayit-Formlaridotpdf.html

Hocam link ölü çalışan link var mıdır acaba?Hocam link ölü çalışan link var mıdır acaba?
  • Arkadaşlar Insanity versiyonunu buldum ama alt yazı yok acaba yardımcı olabilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbaros_066 -- 31 Mayıs 2014; 12:57:11 >
  • Arkadaşlar bana da link lazım yardımcı olabilecek var mı???(torrent vs. aradım bir her birinin içeriği farklıydı).
  • merhabalar ben mart ayında 116 kg'dim yag'ımda 45 kg'di. doktor kontrollu diyet yaparak bugun 94 kg'ye ulastım ve yağımıda 31 kiloya düşürdüm doktorum simdi gunde 30 dk yada 1 saat egzersiz yapmamı soyledi zaten hedef kilom 75 benim asıl sorum ise hem diyeti hemde bu p90x programını surdursem bi sonuca ulasırmıyım veya bi zararı olurmu (166 boy , kilo 94) ilginiz için teşekürler.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.