Şimdi Ara

[ANA KONU] P90x Hakkında Herşey - Çalışma Beslenme - Kilo verdirici ve Kas Güçlendirme/Geliştirme (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
72
Favori
70.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anladım hocam bendeki kilo problemi değilde kollardaki cılızlık ve fit olma derdi gibi birşey.

Boy:1.89 Kilo :92 aslında geçen yıl bi 12 kilo daha azdım ama bütün sene masa başında ders çalışarak geçtiğinden böyle fırladı daha öncede böyle olmuştu alıp vermiştim kiloları bu sefer çatlama oldu vücutta yağ çok fazla özellikle onları eritmek hedefim birazda fit olayım yeter bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nigahdar

@PhotoJava

Anladım hocam bendeki kilo problemi değilde kollardaki cılızlık ve fit olma derdi gibi birşey.

Boy:1.89 Kilo :92 aslında geçen yıl bi 12 kilo daha azdım ama bütün sene masa başında ders çalışarak geçtiğinden böyle fırladı daha öncede böyle olmuştu alıp vermiştim kiloları bu sefer çatlama oldu vücutta yağ çok fazla özellikle onları eritmek hedefim birazda fit olayım yeter bana.

O zaman insanity öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PhotoJava

quote:

@PhotoJava

Hareketleri ev ortamında sıkıntı olabilir zıplamalı felan diye biliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PhotoJava

quote:

@PhotoJava

Hareketleri ev ortamında sıkıntı olabilir zıplamalı felan diye biliyorum.

P90xde de var ama kardiyo programlarında var.
    Olmadı altına çekersin yoga minderi sorun kalkar :)

• PhotoJava kullanıcısına yanıt
    Onuda bi incelicem hocam eyvallah.
  • quote:

Onuda bi incelicem hocam eyvallah.

Ne demek :)

• Dün ilk günü bitirdim her yerim ağrıyor birazdan yeniden yapıcam zar zor inşAllah zorlanmam
  • Merhaba arkadaşlar nasıl yapabilirim hareketleri nerden bulabilirim ne yemem lazım biri yardımcı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagdasyavasTR1

Merhaba arkadaşlar nasıl yapabilirim hareketleri nerden bulabilirim ne yemem lazım biri yardımcı olsun

Anasayfayı da mı okumadın

• 7.85 gb civarında bir torrent indirdim 12 tane video var içinde anasayafada videoların isimleri yazılmış o isimlere göre videoları açınca her biri 1 saatlik video iki hareket yapıcna 2 saat oluyor ben mi yanlışlık yapıyorum yoksa antrenman süresi 2 saat mi
  • Yardım
    Millet aklıma şu takıldı ya

Şimdi geçen sene 125kg iken öldürdüğümde 85kg kas+kemik vardı.
    Şuan 130um. Aynı nerdeyse kas kütlesi.
    Her neyse Insanity yapıyordum ki desim ki onun yerine Focus T25+P90X(üst üste) mi yapsam?
    Nerede duracağımı iyi bilirim.
    Sizce?
    Yani şimdi kardiyp yapıyorum diye iyice kestim yemeyi. Kas kütlemi kaybetmek istemiyorum.
    Ee kg de fazla. Günlük proteini karşılayamazsam??
    Yardım lütfen
  • hocam şimdi ben kilo almak istiyorum aynı zamanda kas bu programı uygulayabilirmiyim ?
    bu verdiğiniz beslenme programını uygulayabilirmiyim ?
  • kilo almak isteyenlere tavsiyeniz neler bu programla herkes kilo veriyor
  • Merhabalar programa başlayacağım fakat kapım uygun olmadığı için kapı barı kullanamayacağım gibi gözüküyor. Ne yapmam gerekir yardımcı olabilir misiniz?
  • P90X Videoları için imzaya bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_viron -- 5 Kasım 2013; 13:42:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urahara Kisuke.

Merhabalar programa başlayacağım fakat kapım uygun olmadığı için kapı barı kullanamayacağım gibi gözüküyor. Ne yapmam gerekir yardımcı olabilir misiniz?

Ben hole duvarlara astım.vidasiz.

• arkadaslar programin tam indirme linkini pmden atabilirmisiniz bulamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

Merhaba Arkadaşlar
    P90x hakkında forumda birkaç konu mevcut ancak baktığım konuların devamı gelmemiş ve çok karışık duruyor bende merak edenler için bir kılavuz hazırlamaya başladım.

merhaba benim kilo fazlam var p90x lean versiyonu mu yoksa classic programı yoga ve kenpo yerine cardio ekleyerek mi yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BouncingBetty

quote:

Merhaba Arkadaşlar
    P90x hakkında forumda birkaç konu mevcut ancak baktığım konuların devamı gelmemiş ve çok karışık duruyor bende merak edenler için bir kılavuz hazırlamaya başladım.

merhaba benim kilo fazlam var p90x lean versiyonu mu yoksa classic programı yoga ve kenpo yerine cardio ekleyerek mi yapmalıyım

Kilo fazlaligi icin insanity (shaun t) programini öneririm. Daha hizli kilo verebilirsin

Ya da P90x normal programini uygulaman daha iyi olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BouncingBetty

quote:

Merhaba Arkadaşlar

Kilo fazlaligi icin insanity (shaun t) programini öneririm. Daha hizli kilo verebilirsin

Ya da P90x normal programini uygulaman daha iyi olur.

normal programdan kastınız p90 mı yoksa p90xin lean vetsiyonu mu

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.